Ordinácia v ružovej záhrade. Nadšené fanynky
Ahojte!
Hladam nadsene fanynky tohoto suproveho serialu. Uz je tu tema Panelak aj Krehke vztahy a tak zakladam pre tie co maju tento serial radi ako ja.
Jednoznacne moj favorit je dr. Mažar, ktoreho hra Jozko Vajda ( a nie len preto ze byva u nas v dedine 😀 )
Tak babulky hura sem 😉
No to by aj mna zaujímalo ja som v Rakúsku a pozerám to cez Internet
no ja len duuufam, ze trapneho Sultana supnu niekedy poobede, ked sa venujeme detom...a babky nech sleduju 😠 😀
a ordinaciu nechaju vecer v primetime 😉
no ale teda v programe co som teraz pozrela je posledna ordinacia v utorok ale len jeden diel o 20.00 a potom vo stvrtok je pisany Sultan, dva diely o 20.00 ale ordinacia uz nie je...takze asi Vianocna pauza... 😒
tak zas ak to spravia jak so seherezadou, ze to nechaju o osmej a ordinaciu daju az za tym, tak ma neskutocne naseruuuuu 😠 😠 😠 😠 😠
Dnes som sa normalne dva krat zasmiala na Ordinacii 🙂 Prvy krat, ked Studenkova splechla do tvare Jancovej ze chcu vypisat konkurz na noveho riaditela...to bolo super a druhy krat na tom ciernom babatku 😀 tak to nemalo chybu 😀 😀
inak tie ordinácie mi už pripadajú ako reklamné programy..začalo to popradským čajom a teraz by som povedala, že je scenár písaný podľa toho, aké produkty treba odreklamovať...
tak a máme pauzu s ordináciou,od utorka nastupuje SULTAN 😠 ☹
neviete kedy v novom roku zacne ordinacia? 😕
ale sultana presunuli na Doma 😅 , tak hadam nam ordinaciu nechaju o osmej 😵 😵 😵
Dala som vypoved v roli diváka Ordinacie 😝 presedlala som na Penalak,lebo je to uz riadne o nicom,to iste dookola.
neviete kedy bude pokracovat Ordinacia?
@eaka nesranduj, ved ja sa na to tesim 😨 😨 😨 😨
@maartinkaa no ja sa práve teším, že Vianočný absťák mám už za sebou, tak by som sa opätovnému upadnutiu do závislosti už aj vyhla.. 😉
podla mna pokracovanie bude od februara, ako vzdy po Vianociach byva mesiac pauza 😉
no tak dneska som pozerala zákulisie Markízy,tak dalsia posila do ordinacie je Tánička Pauhofová 😉 tak Maštalír odišiel a došla je ex miesto neho 😀 😀 😀
ano ano..aj ja som sa na tom bavila 😀
a jamrich aky suknickar na pediatrii 😀 😀 no som zvedava veru co nas od 7. februara caka 😉
akurat ma stve, ze zas to idu davat az o 21.30 po meste tienov 🙄 a len jeden diel, cele to furt presuvaju..no naco je to dobre 😠 🙄
dievcence, ked si chcem pozriet archiv ordinacie, to sa da uz len cez voyo.sk? inak mi to nejde.....nemate skusenosti? diky

Ahojte baby ako to bude,v uputavke som postrehla ze Sultana budu davat od 20,12,a to je v utorok 😠 takze ordinaciu zase presunu? 😠