icon

Osobnostný rozvoj - transformacia

melani888
8. mar 2016

Mile ženy,maminy zaujímalo by ma,či sa niektorá pri vašich každodenných starostiach,zhone,práci...venuje aj občas sama sebe. Či sa zamýšľate nad svojim osobnostným vývojom,svojim Duchovnom...nemám namysli,žiadnu konkretnu vieru ani nič konkretne. Tak ako sa starame o telo a o psychiku ,či sa máme čas starat aj o našu Dušu. Ak ano možete mi napísat,ako vam to ide? Ci ste na niečo prišli? Ja som sa začala venovat pred cca 3 rokmi a teraz vidim už užastne zmeny a posuny v sebe samej . O týžden budem mat 30 rokov a vidím, že téma transformácia je uplne všade a velmi ma to motivuje a taha vediet stale viac a viac. Dakujem vám krásne za vaše príspevky. 🙂 🙂 🙂

Strana
z2
melani888
autor
10. mar 2016

@bridgetfidget Samozrejme chápem..Nejko som sa nezapajala do takýchto for,takže preto som sa pýtala. Určite má každý nato dôvod prečo nemá fotku je to viac inkognito. Ja som vatsinou vystupovala vždy všade osobne a za seba tak som zvyknutá aj s fotkou. Čo sa týka mojej knihy a planov s nou bola povodne robena ako ebook , ale do buducna uvažujem ,že by sa aj vydala ako kniha 🙂 čas ukaže a hlavne dam na svoj pocit ked budem mat pocit na vydanie 🙂

melani888
autor
10. mar 2016

@alaguema Je super,že niekto to vníma dlhšie alebo, že už tak žije možno celý život. Je to pre mňa fascinujuce a mam chut sa od takýchto ludi učit a velmi ma zaujíma ako to ma niekto iný. Ja som vždy bola ina ako moje okolie ako moje spolužiačky,citila som robit veci velmi jednoducho,nechodit po baroch,po žurkach...a tým padom som sa nemala moc s nimi o čom bavit. Bola som skor samotarka s pár kamoškami...Potom som žila len s mužom a len pre neho a s ním...Nehladala som nových známych a ani mi to nechýbalo...Mala som klapky na očiach..ale čo už bol to vývoj. Až ked som to cele pochopila a začala si všímat suvislosti v mojom živote. Zistila som užastne veci možno tie ako viete vy niektore celý život... Boli vo mne, len boli tak potlačene až som z toho mala fyzické problémi. Teraz sa postupne uzdravujem sama a hladam alternativnu liečbu sama a intuitívne...Opät nevyhladávam nikoho ale snažím sa pomoct si sama.Lebo človek si prirodzene vie pomoct sam..ved koniec koncov sama som sa do toho dostala a sama mam možnost sa z toho dostať. objavujem, vnimam viac a snažím sa precitit, čo mi vyhovuje a čo vôbec nie. Samozrejme citim, že to ide presne tak ako to ma... Človek ma tendenciu veci urýchlovat,alebo byt netrpezlivy ,ale aj to ma svoj vyvoj...Nič umelo nikdy nieje dobre...ani sa do ničoho netlačit...

melani888
autor
10. mar 2016

Kočky ak by ste mali niečo zaujímave s čím by ste sa chceli s nami podelit kludne možete napísat. Konkrétne,čo sa vám podarilo v živote a čo vam robi radosť,ste z toho štastné, že ste to zvladli. je to vaše osobne vítazstvo. Ste tu inkognito tak by to malo byt v poriadku...Viem ,že my ženy sme často nepochopene a malo chvalené,ocenene . Ženy toho v živote vedia veľmi vela zvladnut a aj dokazat, ale nejako stale nemaju odvahu vystupit z davu a beznej rutiny. Preto obdivujem každú ženu ktorá sa vzoprie a ukaže čo je v nej. Nehovoriac aj o karmach a tažkých karmach v rodinach. tiež som bojovala a astale bojujem s tažkou karmou ...Ak mate skusenosti kludne sa pridajte konkretne...Krásny den vám želam 🙂

Strana
z2