icon

Ospravedlnenie za diskusiu

pampusik123
30. okt 2018

Ahojte,
veľa z vás si asi všimlo môj nedávny príspevok, na ktorý aj pár z vás reagovalo. Chcela by som vám povedať prečo bol taký, aký bol. Odmalička som žila bez materského vzoru. Nemala som sa s kým o takýchto veciach porozprávať, maximálne tak s kamarátkami, ale vždy to bolo len vrámci srandy - teda v podobných výrazoch, ako ste mohli vidieť v mojom príspevku. Asi neboli práve najvhodnejšie, ale pravdupovediac, stále sa hanbím o takých veciach rozprávať priamo, nikdy som to nerobila. Preto som sa na také veci nikoho ešte nepýtala, lebo keby som takéto veci povedala, naozaj by to znelo diskutabilne. Keď som si prečítala pár diskusií na tomto fóre, vyzeralo to tu tak domácky a chápavo. Tiež tu boli používané rôzne zdrobneniny, a tak som si nemyslela, že moje správanie bude pôsobiť urážlivo alebo nedôstojne. Viem, že bez odborného vyjadrovania sa asi nikam nedostanem, ale ešte na to nie som moc pripravená.

(z môjho účtu si môžete ešte pokojne dlho robiť srandu a zosmiešňovať ho, hovoriť o ňom ako "o tej babe, čo chcela robiť šuch", aj tak sa už budem báť niečo tu povedať, takže moja reputácia sa už nikdy nezmení)

Tak zatiaľ, baby

Strana
z3
matqa411211
31. okt 2018

@podkovickaa to už neviem 🙂 neriešim ale štvu ma takéto nezmysly ..s niečim som s ňou asi 2. Súhlasila (iná diskusia) ale poväčšinu som sa musela vyjádriť ak mi to prišiel ako blud a fakt z cesty 😬 nehovorím že je zlá, hlúpa osoba, niekedy to čo píše dá aj rozum ale fakt odveci väčšinou vyjdrovanie jadrového fyzika ...čo si myslím je iba pre jej parádu

1sonda
31. okt 2018

@matqa411211 jadrový fyzik by sa snažil vyjadriť tak, aby tomu rozumeli všetci, lebo by vedel, že je na tom intelektuálne lepšie ako poslucháči (a naozaj by bol). Umenie je jednoduchosti a dvakrát na takomto fóre, kde je pestré spektrum ľudí.

1sonda
31. okt 2018

*v

matqa411211
31. okt 2018

@1sonda súhlasím 🙂

nuni11
31. okt 2018

@podkovickaa Amen 😂🙏 Musela som sa az z chuti zasmiat 😀

tinaa64
31. okt 2018

Zvykaj si na to..tu na MK to tak chodi...niektorre su schpne zakopat pod ciernu zem pre jedno jedine slovo

miza88
31. okt 2018

Teda ja Vám neviem, som vysokoškolsky vzdelaná (aj viackrát 😀), IQ mám tiež dosť vysoké ale keď som tu bola ešte nováčik a čítala si príspevky o mrche, mala som problém pochopiť o čom je vlastne reč 😀 a vám tu teraz vadí slovo šuch? 😀 A ešte sa mi aj veľmi páči zanalyzovanie situácie, že výberom slov odzrkadľujeme vlastne vzťah k nášmu telu 😀 Táto myšlienka dosť pobavila...
@pampusik123 hovor si tomu ako chceš, my s manželom tiež používame všelijaké slová, vymýšlame si aj vlastné, a preto nás to spolu tak baví....a nehovorí to absolútne nič o našej inteligencii, tej máme na rozdávanie 🙂 ak máš problém a chceš sa zveriť, kľudne napíš, rada poradím s bárs aj šuchnutím 😉

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
puklica13
31. okt 2018

@anabella111 ako povies..aj keď na grafické skratky tiež existujú pravidlá.. a keď už tak bazíruješ na prejave...tak ...majú niekoľko synoným alebo majú synonymá

miza88
1. nov 2018

@zahrajzlato Prečo by to bola samochvála? Som si to tvrdo a poctivo odmakala, tak sa mám za to hanbiť alebo to tajiť? Niekedy vám ľudia naozaj nerozumiem....vždy musíte nájsť na každom príspevku niečo zlé a naschvál druhých kritizovať alebo zhadzovať. Že vás to aj baví...ach jaj

lalu_sk111
30. apr 2023

@pampusik123 nic si z toho nerob.. niektori ludia sa necitia dost dolezito v realnom zivota tak velmi radi ponizia 19 rocnu lebo na viac nemaju a samozrejme, s nulovym prinosom. Ziadna otazka nie je hlupa ale modry konik nie je chapave miesto.

Strana
z3