icon

Otázka na predavačky ohľadom visačiek na veciach

kosimka
20. apr 2021

Vie mi nejaká predavačka povedať, či je veľký problém, ak visačku z jednej veci prehodím na rovnakú vec?

kosimka
autor
20. apr 2021

Ešte doplním, že chcem vrátiť tovar vlastne, ale na ňom nie je visačka, tak ju tam dám z druhej (ale úplne rovnakej) veci. Môže to byť problém?

suzitok
20. apr 2021

@kosimka a veľkosť sedi? Niekedy aj veľkosť a farba maju odlišné kódy, identifikačné znaky na štítku..

nafka0483
20. apr 2021

@kosimka Napis konkretne o aku vec ide a aku znacku. Tiez ma zaujima ako ich chces prehodit, vies ich uchytit tak ako original?

kosimka
autor
20. apr 2021

je to presne to isté, aj veľkosť, farba je rovnaká. ide o to, že látka je vzorovaná a na každom kuse inak. a ja chcem proste inak vzorovanú. visačku som dala dole, lebo som sa už na to vykašlala, keďže online si nevyberem presne vzor. ale teraz, ked je otvorené by som to chcela.

kosimka
autor
20. apr 2021

čiže ten čiarový kód je len o inej farbe a veľkosti? čítačka mi ani nevie ukázať, čo to je za vec, čo je tiež zvláštne.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
andreablabla
21. apr 2021

@kosimka kľudne visačku prehoďte a doneste do obchodu. Nevadí to,pokiaľ je farba a veľkosť rovnaká.

jana_eyre_2
21. apr 2021

Každý obchod (značka) to môže mať inak.. niekto má v kóde aj farbu, veľkosť, typ nahraté, niekto zase len typ, velkost - ide o ich skladové zásoby, ako si to vedú.. ak im to však nebude sedieť keď vratis, tak si to opravia..