icon

Otázka pre veriacich

30. nov 2022

Ahojte, neviem, kde sa to mam opytat alebo s kym sa poradit, ak mate nejaky tipy, dajte vediet. A teraz k tej problematike... Dnes mi gynekolog predpisal hormonalny kruzok na upravenie cyklu, menstruacia mi chodi uz cez rok cca o osem dni skor, je dlha a krvacanie silne. Odrazilo sa mi to v krvnom obraze, kde mi vyslo zalostne malo zeleza, daleko pod minimalnu hodnotu. Bojujem s unavou a ostatnymi vecami, co to so sebou nesie. Vseobecna lekarka mi predpisala tabletky zeleza, ale teda povedala, ze treba riesit pricinu, takze som sla smer gynekolog. No a ten mi teda povedal, ze to vyriesime takto, kruzok mi zabrani menstruacii, kym sa mi to zelezo neda do poriadku.
A teda posobi aj ako antikoncepcia, co vidim ako problem, je to v takomto pripade podla vas hriech? Alebo co robit, nemam mat pol roka sex s manzelom? Ako by ste to riesili? Spoved ano co nie?
Dakujem za odpovede a prosim neveriacich nereagovat a neposmievat sa, dakujem krasne 😊

Strana
z2
autor
1. dec 2022

@zuzinka888 dakujem, skusim teda na spovedi aj rozhovor, nie len vymenovavanie, ako to robim inokedy 😁

autor
1. dec 2022

@alison11 dakujem za tip, vyskusam 🙂

autor
1. dec 2022

@osky dakujem, pomohla by si mi

autor
1. dec 2022

Dievcata, co pisete, ze to moj problem neriesi, ja verim lekarom, myslim, ze vedia, co robia. Gynekologa mam 13 rokov a som s nim spokojna, je to odbornik a tiez ma dobry ludsky pristup. Ako pise @h2 menstruaciu mi chce na 4-6 mesiacov zastavit, aby sa krv dala do poriadku, potom spravi krvny obraz a potom podla jeho slov to budeme riesit dalej. Takze zatial nemam dovod menit gynekologa. Aspon myslim 🙂

alanko20
1. dec 2022

Prajem vela zdravia ❤

autor
2. dec 2022

@alanko20 dakujem 🙂

janetinka27
2. dec 2022

tato otazka na fore zial prinasa okydavanie cirkvi a fararov ludmi, ktorym je s tvojou vierou jedno.
svoju otazku mozes polozit aj na stranke
http://vladykoveodpovede.sk/uvodna-stranka/vyhl...
a vladyka ma rovnako aj stranku na fb, myslim, ze sa to vola vladyka milan odpoveda, skus sa opytat.

persephina
3. dec 2022

Mozno blba otazka, ale mate povolenu prerusovanu suloz? Alebo len sex za ucelom plodenia…..
ak mate povolenu prerusovanu, tak by to az taky problem byt nemal.
Niekto tu radil nesexovat cez plodne dni. Pocas hormonalnej antikoncepcie plodne dni nie su, ale ak bol cyklus pravidelny, tak by sa dalo vyratat kedy by tak teoreticky mohli byt ak by nebol kruzok a vtedy sa sexu vyhybat.

Strana
z2