Otostick Baby
Na odstávajucé ušká. Máte skúsenosť?
@falbalita na menšej zatiaľ nie, ale ona to nemala dlho obojstranne nalepené, takže ťažko povedať. Skúsim jej to zas nalepiť až keď bude mať hrubšiu kožičku, lebo toto bolo trápenie pre mňa.
A staršej to drží už dobré tri týždne, takže až keď sa jej to odlepí, tak budem múdrejšia. Aj ja som zvedavá 😁
ahojte, mate prosim este niekto par ks oto stick? chceli by sme vyskusat
@kinikakika ahoj, ja uz zial nie ;)
Ahojte, obnovujem túto tému.. kto vyskúšal a ma kladnú skúsenosť?
@mima000 my sme to používali tiež ale veľmi krátko nakoľko mu to nedrzalo nejako dlho a pritom je ich tam v balení 8 ci koľko už nepamätám... Je to na dlhšie a teda mi to prišlo z finančného hľadiska dosť keďže tie nálepky jemu nejako nedrzali a potrebovala by som ich kupovať častejšie... Teraz už bude mať 2 roky a už keď ma vlásky už to ani tak nevyzerá žeby mu uši odstavali... Nepríde mi to podľa mňa také katastrofické alebo som si už zvykla posúďte samé...
Zdravim, nema niekto zvysnych par kusov ktore uz nepotrebuje? Chceli by sme to vyskusat ci sa oplati objednavat dakujem ☺️
@maja2017 s odstupom času, pomohlo to vykorigovat uška dieťatku? Alebo to pomáha len kým sa to používa? Ďakujem.
@modro_zelena hodilo mi tú správu do spamu tak skôr som nevedela odpísať...nám osobne to nepomohlo ako tým že malý rastie tak už tie uši tak neodstavaju a zas optický možno to až tak nevidno kvôli vlasom
@anavipredam ahoj, ja som skusila, bola som taka stastna ked to dorazilo, konecne nebudem vyzerat ako opica. 2x som ju pouzila. Nalepili sa mi do toho vlasy, jedno ucho sa mi odlepovalo, myslela som, ze mi jeden par vydrzi aspon tyzden, ale nie len 1 vecer, a inac ma z toho poriadne boleli usi aj po viacerych dnoch.
Keby som mala peniazky a cas navyse urcite by som sa dala operovat, lebo takto som velakrat nestastna. Mam huste dlhe vlasy, ale mi splasnu a vtedy ked mi usi normalne svietia. Ked ide na ulici a niekto sa na mna pozrie prva myslienka, urcite sa pozera na moje velke usi!
Dievčatá keď pred nalepením odmastíte tú časť alkoholom alebo niečím, určite sa to neodlepí. Mojim krpcom to držalo aj mesiac. Tiež je dôležité nechytať lepku, potom je jasné že sa to hneď odlepí. Naliepala som im ho pravidelne a ozaj po pol roku mal krajšie ušká. Vždy po odlepení som premazala hydratačným krémom, počkala 3 dni a prilepila opäť. Zo začiatku keď som lepila a vadilo mu to, vystriehla som chvíľku keď kukal na telku alebo spal. Pri odliepaním zas jemnučko naolejovanou tyčinkou na uši presne ako píšu na ich instagrame. Ja za Otostick naozaj ručím.
@annabeth06
@annabeth06 Dobry den, chcela by som sa spýtať, ako dlho ste nechali ušká zalepené jednými nálepkami? V návode píšu, že by sa to malo po týždni vymeniť. Ja som čakala že sa to odlepí samé ale už to drží druhý týždeň. Tak neviem či to mám už odlepiť alebo to môžem ešte nechať, keď to drží. Lebo prvé tri páry sme minuli za dva dni :D
@annabeth06 dobry ,akú čast treba odmastit alkoholom? Vďaka
Ahojte, malej tiež poriadne uška dostávajú, používali sme ottostick , a tiež som čakala že to po týždni ako písali, odlepiť samé, ale na jednom uchu jej to 3 týždne držalo a keď som je to dala dole, mala veľmi akoby spálenú pokožku od lepidla, čo som predpokladala, keďže písali ,že je to nezávadné pre bábätká, že to bude to posledné čo budem okolo ušiel riešiť,. Každopádne ma tam dodnes červený fľak. Už sú to 2 mesiace dozadu. Druhé ucho jej odpadlo po 2 týždňoch a tiež nepekné..a jasné že po tých pár dňoch sme rozdiel nevideli. 0odvtedy sami nepodarilo znova nalepiť , už sa bráni, dokonca aj v spánku. Ma 2 roky

Prosím vás baby.. Ako to odlepiť? Moje bábätko to má už dva týždne, na jednej strane sa mu to mojim nedopatrením odlepilo a na druhej mu to drží jak fras. Nasilu mu to neviem strhnúť, však má ešte jemnunku kožičku. Poraďte dakto 🥺