icon

Otostick Baby

anavipredam
20. feb 2020

Na odstávajucé ušká. Máte skúsenosť?

Strana
z2
maja2017
2. feb 2021

Prosím vás baby.. Ako to odlepiť? Moje bábätko to má už dva týždne, na jednej strane sa mu to mojim nedopatrením odlepilo a na druhej mu to drží jak fras. Nasilu mu to neviem strhnúť, však má ešte jemnunku kožičku. Poraďte dakto 🥺

falbalita
2. feb 2021

@maja2017 ahoj, my sme este teda neskusali, ale vo videu som videla, ze detskym olejcekom to poriadne natriet a to lepidlo by malo povolit. ;)

maja2017
3. feb 2021

@falbalita ja Ti taaaak strašne ďakujem!! 🙏🙏🙏 Nemala som síce detský olej, tak som dala aragánový, ale išlo to s tým. Fakt diky moc!

falbalita
3. feb 2021

@maja2017 nie je zaco, rado sa stalo ;) pomohli vam tie nalepky?

maja2017
3. feb 2021

@falbalita na menšej zatiaľ nie, ale ona to nemala dlho obojstranne nalepené, takže ťažko povedať. Skúsim jej to zas nalepiť až keď bude mať hrubšiu kožičku, lebo toto bolo trápenie pre mňa.
A staršej to drží už dobré tri týždne, takže až keď sa jej to odlepí, tak budem múdrejšia. Aj ja som zvedavá 😁

falbalita
3. feb 2021

@maja2017 ja to chcem skusit 3,5 rocnej, ale brani sa 🙂

maja2017
3. feb 2021

@falbalita no moja bude mať budúci týždeň 4roky.. Ja som na ňu tiež musela použiť jemnú lesť. Ukázala som jej 'trocha' prehnaný obrázok odstávajúcich uší s dodatkom, že toto bábo tie nálepky nenosilo a aha.. 😂

falbalita
3. feb 2021

@maja2017 tak toto je dobreeee 🙂 to sa ti podarilo,ja som ju opantala kinder vajcom 🙂 uz ich ma nalepene, tak dufam, ze vydrzi 🙂

kinikakika
8. apr 2021

ahojte, mate prosim este niekto par ks oto stick? chceli by sme vyskusat

falbalita
8. apr 2021

@kinikakika ahoj, ja uz zial nie ;)

mima000
1. feb 2022

Ahojte, obnovujem túto tému.. kto vyskúšal a ma kladnú skúsenosť?

falbalita
1. feb 2022

@mima000 ahojte, my sme vyskusali, ale uprimne chce to dlhodobe pouzivanie a to som ja osobne zavrhla, otostick ako prilezitostna vypomoc je ok, ale casom to aj tak vidim na chirurgicky esteticky zakrok 🙂

mima000
1. feb 2022

@falbalita aha,ďakujem.. dcéra má už aj tak 5 rokov, je to asi už aj neskoro na ňu🤷‍♀️..nevieš koľko treba skusat aby sa videl nejaký výsledok?

maja2017
1. feb 2022

@mima000 ahoj, my to ešte príležitostne používame .. a mne sa zdá, že to pomáha.. ale ozaj ťažko povedať, keďže niekto povie, že časom z toho niektoré deti 'vyrastú' samé. Moja bude mať 5 za pár dní

mima000
1. feb 2022

@maja2017 fakt? Aj keby to malo len trosku pomôcť ja by som to skúsila.. ako dlho to pouzivate?

witch38
1. feb 2022

@mima000 my sme to používali tiež ale veľmi krátko nakoľko mu to nedrzalo nejako dlho a pritom je ich tam v balení 8 ci koľko už nepamätám... Je to na dlhšie a teda mi to prišlo z finančného hľadiska dosť keďže tie nálepky jemu nejako nedrzali a potrebovala by som ich kupovať častejšie... Teraz už bude mať 2 roky a už keď ma vlásky už to ani tak nevyzerá žeby mu uši odstavali... Nepríde mi to podľa mňa také katastrofické alebo som si už zvykla posúďte samé...

mima000
1. feb 2022

@witch38 malinky je krasny, vlásky mu ešte zhustnu a bude to minimálne..my sme asi v takom istom štúdiu ako vy, ale naša malá chce stále copy nosiť ulizane a vtedy to vidieť,možno že ja už to beriem moc vážne.. neviem 😄🤷‍♀️

maja2017
1. feb 2022

@mima000 mojej to vidno zas, keď nosí čelenky.. tie také klasické 'tvar U'.. no osobne si myslím, že to pomáha, lebo ucho je chrupavka a tá sa dá tvarovať . Len je to na dlhšie.. ja to dávam, s prestávkami samozrejme, hádam aj rok..

maja2017
1. feb 2022

@mima000 teraz pozerám, že vtedy som sa zapájala do tejto témy, takže áno, už je to rok

michaelamihalikov
22. feb 2022

Zdravim, nema niekto zvysnych par kusov ktore uz nepotrebuje? Chceli by sme to vyskusat ci sa oplati objednavat dakujem ☺️

modro_zelena
18. feb 2023

@maja2017 s odstupom času, pomohlo to vykorigovat uška dieťatku? Alebo to pomáha len kým sa to používa? Ďakujem.

witch38
21. feb 2023

@modro_zelena hodilo mi tú správu do spamu tak skôr som nevedela odpísať...nám osobne to nepomohlo ako tým že malý rastie tak už tie uši tak neodstavaju a zas optický možno to až tak nevidno kvôli vlasom

mira0611
21. feb 2023

@anavipredam ahoj, ja som skusila, bola som taka stastna ked to dorazilo, konecne nebudem vyzerat ako opica. 2x som ju pouzila. Nalepili sa mi do toho vlasy, jedno ucho sa mi odlepovalo, myslela som, ze mi jeden par vydrzi aspon tyzden, ale nie len 1 vecer, a inac ma z toho poriadne boleli usi aj po viacerych dnoch.
Keby som mala peniazky a cas navyse urcite by som sa dala operovat, lebo takto som velakrat nestastna. Mam huste dlhe vlasy, ale mi splasnu a vtedy ked mi usi normalne svietia. Ked ide na ulici a niekto sa na mna pozrie prva myslienka, urcite sa pozera na moje velke usi!

annabeth06
12. feb 2024

Dievčatá keď pred nalepením odmastíte tú časť alkoholom alebo niečím, určite sa to neodlepí. Mojim krpcom to držalo aj mesiac. Tiež je dôležité nechytať lepku, potom je jasné že sa to hneď odlepí. Naliepala som im ho pravidelne a ozaj po pol roku mal krajšie ušká. Vždy po odlepení som premazala hydratačným krémom, počkala 3 dni a prilepila opäť. Zo začiatku keď som lepila a vadilo mu to, vystriehla som chvíľku keď kukal na telku alebo spal. Pri odliepaním zas jemnučko naolejovanou tyčinkou na uši presne ako píšu na ich instagrame. Ja za Otostick naozaj ručím.

raleachim66
29. apr 2024

@annabeth06
@annabeth06 Dobry den, chcela by som sa spýtať, ako dlho ste nechali ušká zalepené jednými nálepkami? V návode píšu, že by sa to malo po týždni vymeniť. Ja som čakala že sa to odlepí samé ale už to drží druhý týždeň. Tak neviem či to mám už odlepiť alebo to môžem ešte nechať, keď to drží. Lebo prvé tri páry sme minuli za dva dni :D

simonkaa333
27. jún 2024

@annabeth06 dobry ,akú čast treba odmastit alkoholom? Vďaka

hrosikhippo
23. nov 2024

Ahojte, malej tiež poriadne uška dostávajú, používali sme ottostick , a tiež som čakala že to po týždni ako písali, odlepiť samé, ale na jednom uchu jej to 3 týždne držalo a keď som je to dala dole, mala veľmi akoby spálenú pokožku od lepidla, čo som predpokladala, keďže písali ,že je to nezávadné pre bábätká, že to bude to posledné čo budem okolo ušiel riešiť,. Každopádne ma tam dodnes červený fľak. Už sú to 2 mesiace dozadu. Druhé ucho jej odpadlo po 2 týždňoch a tiež nepekné..a jasné že po tých pár dňoch sme rozdiel nevideli. 0odvtedy sami nepodarilo znova nalepiť , už sa bráni, dokonca aj v spánku. Ma 2 roky

Strana
z2