icon

Mlieko v ušku bábätka

janie7
3. máj 2025

Ahojte žienky, chcela by som Vás poprosiť o info či ste sa stretli s takouto situáciou. Kŕmila som malú umelým mliekom a nešťastnou náhodou sa mi otvoril poklop na fľaške a kúsok mliečka skončilo malej v ušku. Mali sme Libenar, tak som ho naniesla na tampón a jemne sme jej uško prečistili. Samozrejme, budem to v pondelok hneď riešiť s pediatričkou, len či ste s tým nemali skúsenosť. Ďakujem.

anavixy
•
3. máj 2025

A co chces prosim ta riesit s pediatrickou? Ucho ma samocistiacu funkciu, bubienok nic neprepusti dnu, absolutne nic sa nestane. Niektore mamicky (si) dokonca do ucha kvapkaju mlieko cielene (sice materske a za mna blbost, ale to je jedno, princip je rovnaky).

sweet20
•
3. máj 2025

@janie7 vsetko je ok

janie7
autor
•
3. máj 2025
@sweet20

@janie7 vsetko je ok

@anavixy
@sweet20 Ďakujem Vám veľmi pekne, ste ma ukľudnili.❤️

really8
•
3. máj 2025
@janie7

@anavixy
@sweet20 Ďakujem Vám veľmi pekne, ste ma ukľudnili.❤️

@janie7 coho konkretne sa bojis?

stellarstar
•
3. máj 2025

Chvála bohu si neutekala na pohotovosť. Ukludni sa, nič sa nestane. Ešte počkaj koľko vody sa jej tam dostane

ukgirls
•
3. máj 2025

chudak doktory ..tolke roky studuju a stoji to nemale peniaze a nakoniec riesa mlieko v uchu ..vlastne to tam do pondelka ani nebude ... 😝

janie7
autor
•
3. máj 2025
@anavixy

A co chces prosim ta riesit s pediatrickou? Ucho ma samocistiacu funkciu, bubienok nic neprepusti dnu, absolutne nic sa nestane. Niektore mamicky (si) dokonca do ucha kvapkaju mlieko cielene (sice materske a za mna blbost, ale to je jedno, princip je rovnaky).

@really8 Aby nechytila z toho mlieka nieakú infekciu alebo jej to tam nekvasilo, ale ako ma už @anavixy upokojila, ucho má samočistiacu funkciu, tak verím, že sa to prečistí.

barbora854
•
5. máj 2025

😂😂😂😂😂😂😂budem to riešiť s pediatrickou😂ak náhodou dá výpoveď tak vieš prečo

janie7
autor
•
5. máj 2025
@barbora854

@barbora854 Ja to za smiešne vôbec nepovažujem, neviem ako by si postupovala ty, keby si na bábo čakala 11 rokov😕 Ale tak chápem, kto nezažije, nevie pochopiť.

barbora854
•
5. máj 2025
@janie7

@barbora854 Ja to za smiešne vôbec nepovažujem, neviem ako by si postupovala ty, keby si na bábo čakala 11 rokov😕 Ale tak chápem, kto nezažije, nevie pochopiť.

@janie7 fakt nebuď trápna preboha a používaj racionálne myslenie !si vhodný adept na žltého slonika

janie7
autor
•
5. máj 2025
@barbora854

@barbora854 Okrem toho, keby tam bol výtok, tak to sranda vôbec nie je.

tim23
•
5. máj 2025

Tieto výsmechy mi už fakt lezú na nervy tu na tomto úžasnom fóre

saxana000
•
5. máj 2025

Ja by som ju okupala. uska zanorila do vody nech ich cista voda trochu vycisti aby jej to tam ozaj nekvasilo.

janie7
autor
•
5. máj 2025
@saxana000

Ja by som ju okupala. uska zanorila do vody nech ich cista voda trochu vycisti aby jej to tam ozaj nekvasilo.

@saxana000 Mne radila pediatrička naniesť na čistiaci tampón roztok do uška a pretrieť jej to trošku aj vnútri a to sme spravili hneď potom. Ďakujem krásne za radu.