icon

Otrasné veci z bazoša

22. feb 2022

Ahojte žienky...
Moja diskusia asi nebude nijak prínosom, chcela by som sa len vyrozprávať. Moja mamina mi kúpila balík detských vecí do veľkosti 68 za 45€, dnes prišiel, a som zhrozená.. pani na bazoši ich predávala ako krabicu plnú nových veci, niektoré vraj vôbec nenosené. Fotku tam mala len 1, odfotenú krabicu, mama má ponaučenie že nabudúce radšej také nekupovať ...Baby, hrôza, tie veci prišli špinavé, všetky sprané, zožmolkované a čo bol vrchol, tak boli od dlhých čiernych zvieracích chlpov...ja len nechápem, že ľuďom nie je hanba takéto veci vôbec predávať. Určite je viac ekologické kúpiť veci z druhej ruky, okay, som za, ale každej veci jedného dňa raz odzvoní a to by mal byť moment darovania, predaja za symbolickú cenu.. mama ju aj konfrontovala, ale pani že už veci nemá kam dať, že jej sa zdali úplne v poriadku a keď tak, tak ich máme niekomu posunúť. To fakt už ľudia bez hanby predajú aj niečo takéto, len aby na niekom zarobili ?

Strana
z2
nikasmile
22. feb 2022

Ahoj tiež ti môžem podarovať vecičky po dievčatku.

brembo
22. feb 2022

Na bazoši je vela podvodníkov a šmelinárov. Velmy často predávaju veci,ktoré objednali z ali a predávaju s velkým ziskom. často su tam veci,ktoré boli lacno kupené a draho sa potom predávaju. často sa tam predávaju staré veci drahšie,ako nové.

brembo
22. feb 2022

raz som tam chcel kupit brusku. Stará cca 30 ročná,stav podla foto použitelná s chybami krási. Predával ju za 200€. Tak sme sa dohodli,išiel som tam 100km a ked som ju videl,hned som vedel,že je to iná bruska. Bez vypínača len tam trčala halda káblov,takže ani vyskušat sa nedala. Takže som sa otočil a pálil domov. Ešte že som ju nechcel doručit cez kuriéra,vážila 25 kg.
Ale su tam i korektný predajcovia

3009
23. feb 2022

Poučenie nikdy nekupovať balíky oblečenia ale radšej po kuse a vždy riadne nafotené.

nika501
23. feb 2022

To mi je ľúto 😔🤦🏻‍♀️ ....ja takéto veci dávam manželovi na handry do garáže a nie to ešte darovať niekomu, či nedajbože za to niečo pýtať....by som sa hanbila 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ale hold...niektorí ľudia sú takí...ja som si raz kúpila tu na mk kraťasy na spanie a tie pratali rovno do koša 🤦🏻‍♀️

alchemilkazltozelena
23. feb 2022

Otrasneee 👽🙈

autor
23. feb 2022

Napísala som dnes pani recenziu na bazoš, ďakujem za rady, snáď to odradí ďalších kupujúcich, aby nedopadli ako my.

@nikasmile
@simisi
Ďakujem baby, ste zlaté, ale netreba, ja som si pre maličkú pokúpila, to len mamina chcela pre radosť kúpiť niečo vnučke.

karolinakr
23. feb 2022

A bolo to na 2 strany ako si sĺubovala? A bola si razna či len tak decentne? 😅 s tou kritikou

autor
23. feb 2022

@karolinakr myslím, že bola dosť dlhá, asi ako môj príspevok sem a nešetrila som. Napísala som tam aj, že by som sa hanbila tie veci aj darovať, nie to ešte predávať, a nedalo sa s ňou nijak už dohodnúť, takže neodporúčam nič kupovať.

katka533
23. feb 2022

Ano, ja som sla kupit vajicko, este sa pytam do telefónu, ci je znicene. A ze nie, ale je pozivane. Pridem a vajicko 10 rocne, este ma klamala ,ze po jednom dietati, cele spinave a ozmolkovane. Ani za 10 eur by som ho nekupila. Keby som si ho dala poslat domov a vidim to, tak by ma vystrelo, ze ju hamba nefackuje fuj

karolinakr
23. feb 2022

Dobre si spravila !

simisi
23. feb 2022

Ako chces,ale ponuka plati❤️

lenorky
23. feb 2022

@babulkomale NEKUPUJ mačku vo vreci...keby ze idete do Pepka nakúpite lacno a pekne a hlavne nové.Pripadne sekač kde je kopec pekných vecičiek.Mate to v ruke.Vidite čo berete.

babulkomale
23. feb 2022

@lenorky ale samozrejme...ani neviem co som to mala za napad 🤦😃 bolo to len raz. Uz kupujem len nove.

domak2
23. feb 2022

@3009 ja napríklad kupujem a predávam na 90% len balíky, po jednom sa mi to fakt nechce, ale presne ako píšeš, každá vec podrobne pofotena. Nie ze fotka krabice 😅

ailiba
23. feb 2022

@kristinka92 aj na bazosi sa dá ohodnotiť tovar a kupujúci... Určite by som to spravila. Pri kúpe na to pozerá veľa ľudí.

Strana
z2