Otvorte si tretie oko
Ahojte,
všetkých, ktorý toto čítate chcem požiadať, aby ste si otvorili tretie oko. Aspoň sa o to pokúsili. aby ste si ho aktivovali. A absolvovali vedené meditácie. !!!!! Ide o pravdu. o našu budúcnosť. Ďakujem. (podaktorí čo to čítate,-viete 🙂)
xxx
@simoon666 presne tak ako pise
@cocolino234 - clovek nemusi meditovat, meditovat musi len ten, ktory silou mocou sa o to tretie oko snazi. Ti, ktori su naladeni na tych spravnych vibraciach sa o nic snazit nemusia a taketo naliehave apelovanie im netreba.
@barb0renka to si zabiláááááá!!!!!!
@simoon666 presne na toto som čakala, nechápem, ako som bez toho mohla doteraz prežiť
@barb0renka
@viestta
Baby žeriem vás 👍👍👍😀😁😂
mozem na 3.oko používať bifokálne a slnečné okuliare ?
Mne sa nedávno otvorili všetky 4, ktoré mi narástli po ockovani.
@lesana25 😂😂👌🏽 - a po druhej dávke budú aj uši, dokonca inej farby ! 😂😂
@malinoismum po druhej dávke som už takmer pol roka a tento vedľajší účinok sa mi zatiaľ nedostavil 😁
@lesana25 Takze určite ti narástlo niečo v intímnej oblasti a ty sa nechceš podeliť s touto info! Tss🙂
@malinoismum nie, ja som v skutočnosti už dávno mŕtva 😁
@lesana25 … 😂👌🏽Dora Bláznivá 🙂
Tfuj tfuj.. nech nám dlho žiješ 🙂
Ja by som poprosila otvorit len dve oci, a poriadne vidiet ... Ani to ludia nevedia, dalsia schopnost je ako keby sme dali mravcovi USB klucik - naco ...
Bože ženy 🤣🤣🤣
Dakujem ze som sa dozvedela zas nieco nove.Nikdy som o tom nepocula a tak som si yo zo zvedavosti vygooglila a ono sa to iba tak ezo nazyva.V podstate je to velmi proste,myslim ze na to netreba ziadnu meditaciu.Je to vlastnost ludi ktori maju rozvinute IQ,EQ a intuiciu zaroven.
@maminkadeticiek Meditacia je taky "bonus "😆😁
Už môžem zatvoriť ? Nejako ma suší v ňom
@malinoismum
@viestta na tomto sa fakt iba smiať.....
@malinoismum milujem vas, ľudia

ano viem