Ovplyvnilo prepadnutie v škole váš život?
Ako ovplyvnilo váš život to že ste v škole prepadli(stratili jeden rok)? Mám na mysli skôr takých ktorí prepadli buď preto že bol na nich zasadnutí učiteľ alebo zo zdravotných dôvodov, a myslím to že či ste mali napríklad lepších spolužiakov a ste si povedali že dobre že sa to stalo, myslím hlavne na to že keď niekto prepadne napríklad na Základnej škole tak nielenže bude mať iných spolužiakov ale ovplyvní to ,to že bude aj na strednej v triede s inými ľuďmi s akými by bol keby neprepadol ,aj na výške a celkovo ono sa to nezdá ale takáto maličkosť ovplyvní celkom dosť,tak preto ma to zaujíma
moj syn prepadol z tv v 1 rocniku na strednej-ostatne predmety mal 1 a 2🙂Telocvikar si nanho zasadol,lebo nevedel splhat a potom uz aj syn trucoval.Cez prazdniny si vybavil druhu skolu,od septembra nastupil opat do 1 rocnika a skoncil s vyznamenanim.
@dulazh To mi je ľúto a nedali mu reparáty?
Dali,ale on uz nechcel na tej skole byt,preto si obehal skoly v okoli a od septembra nastupil na inu strednu skolu.

Neprepadla som doslova ale dala som si odklad v 3.rocniku na strednej, skola ma nebavila,neucila som sa,zle znamky,radsej som sa chcela flakat...vratila som sa vsak naspat dokoncit skolu,zmaturovala som na ciste 1ky ..do zivota ma to neovyplivnilo nijak negatiivne..akurat som sa uvedomila,ze som bola riadna piiip..😁