Páči sa mi jeden chlap, ale je už zadaný
Ahojte. Pred dvomi rokmi ma oslovil kolega na školení, ale ja som ignorovala. Počas dvoch rokov sa mi zapáčil, ale už je zadaný. Stále na neho myslím a bolí ma srdce. Podľa Vás mala by som ho mala osloviť a vyznať mu city alebo mu napísať na facebooku alebo ho nechať na pokoji. Som hanblivá.
@tykat už ho vidím, ako terajšej vysvetľuje "prepáč, zlatko, ja ozaj netuším, kto tá baba je, nikdy medzi nami nič nebolo" 😂 normálne je mi ho ľúto už teraz 😀
@spadnutaslivka Veď sú kolegovia. Podľa všetkého sú stále v kontakte. To nie je, že sa pred 2 rokmi stretli, on ju oslovil, ona ho odmietla a odvtedy sa nevideli.
@h2 napísala ze je to kolega zo školenia, takze mimo školenia spolu možno ani nie sú, max na pauze. Písala aj to, že je hanblivá, takže ak aj pri nej sedava na pauze, tak nemusí ani veľmi hovoriť s nou, ale skôr s jej kamoškou ak je ich tam viac a ona sa tak dozved info. Zbytočne to riešiť, nič viac nenapísala a asi nie je veľmi čo písať. Moze byt ze po nej pozeral, páčila sa mu a jej to bolo prijemne. Zrazu nepozerá, nevšíma si ju a jej to chyba
Neviem, keď je už zadaný asi by som to nechala tak. Zrejme je šťastný, keď je vo vzťahu a proste netýrila by som staré rany. Lebo môžeš s tým skomplikovať život nielen sebe, ale aj jemu a jeho polovičke.
@lilis9 Bože môj, nerieš ho a daj mu pokoj. Určite mu nič nepíš, nehovor, iba sa strápniš a tvoju situáciu so "zlomeným" srdcom to nevyrieši. Evidentne ho vôbec nepoznáš, iba máš vysnívanú nejakú svoju predstavu, možno je v konečnom dôsledku "blb", s ktorým by si tak či tak nebola/nechcela byť.
Nechaj ho žiť svoj život s druhou kolegyňou a ty hľadaj inde, neupínaj sa na jedného chlapa, lebo si premárniš najlepšie roky a zistíš, že máš 40, si slobodná a pomedzi prsty ti utieklo všetko to, čo si mohla zažiť, ak by si nesnívala o niečom, čo ti nie je zrejme súdené.
Ber to tak, že to takto malo byť, ktovie od akého života s ním si bola uchránená 😀
(týmto nechcem povedať, že je to určite nejaký podivín, ktorý bude piť a týrať ženu a deti, ale zrejme na autorku čaká niečo iné v živote.)
Brala by som to ako uzavretú kapitolu života. Ešte by som pochopila, ak by ste spolu chodili, rozišli sa a tebe je to ľúto, lebo si to takto nikdy nechcela, ale toto? Popraj mu v duchu šťastie, zatvor dvere a pohni sa ďalej. Máš 28 rokov, ale vyjadruješ sa ako zaľúbená šestnástka.
Ak by si mu napísala bol by to trapas a vedelo by o tom viac ludi keďže ešte aj ona je tvoja kolegyňa. To by mohla byt pekná dráma, pre niekoho na pobavenie, ale pre teba...
@lilis9 nieco proste vymysli..... tak či inak..... a daj vedieť hehe

@lilis9 a ako ste na tom teraz? Kolegovia, aj pokecate, poznate sa blizsie? Moze byt ze uz by si ani nepamatal ze ta pred 2 rokmi "oslovil".