icon

Páči sa mi jeden chlap, ale je už zadaný

lilis9
6. júl 2022

Ahojte. Pred dvomi rokmi ma oslovil kolega na školení, ale ja som ignorovala. Počas dvoch rokov sa mi zapáčil, ale už je zadaný. Stále na neho myslím a bolí ma srdce. Podľa Vás mala by som ho mala osloviť a vyznať mu city alebo mu napísať na facebooku alebo ho nechať na pokoji. Som hanblivá.

1gramofon
7. júl 2022

Písať isto nepis, strapnit sa, k tomu v rozhovore môže prísť a jeho priateľka to povie ostatným. Možno aj on sa pochváli. Kolegyne ta budu mat za kravu,ktora tam preberá zadaného chlapa inej kolegyni. Ze ideš riešiť zadaného je od teba otrasné,ale už keď si tento typ ženy, tak aspoň osobne, chod za ním, zavolaj ho von, alebo skus nezáväzné pohovoriť a uvidíš aká bude reakcia. Ak sa zaľúbil pošle ta kamsi, budeš za blbú a jeho priateľka zas hrdá na svojho priateľa. Ale vieš vôbec niečo o ich vzťahu? Ci je nešťastný, alebo práve naopak? Prečo chceš ničiť pekný vzťah? Podľa tvojej reakcie tu chlapom je vidieť, že ti je jedno ci sa pre teba rozídu pokiaľ budeš mat co chces, tak aspoň v tom už neklam

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. júl 2022

@lilis9 Celkom určite mu nepíš, ani nijako ináč nedávaj najavo, že máš oňho záujem. Ale prestaň sa mu vyhýbať. Normálne spolu trávte čas v práci, ako s každým iným kolegom. Možno keď ho spoznáš lepšie, celá zaľúbenosť ťa prejde.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
7. júl 2022

@lilis9 nie, naivná a hlúpa si teraz. Proste ťa predtým nezaujal, tak si na jeho "pozdrav" nereagovala. A teraz vymýšľaš hlúposti. Daj mu pokoj, voľných je všade dosť. Stačí otvoriť oči.

1gramofon
7. júl 2022

@lilis9 prečo stále píšeš aká si hlúpa a naivná?
chcela si vedieť ci máš šancu a už to vieš. Teraz sa ľahšie pohnes ďalej. Ber to ako ponaucenie, že sa mas riešiť s niekym, kto ma vysporiadané vzťahy a ak sa ti niekto paci čiň sa. Nehraj sa na nedostupnú, už máš vek aby si sa aj sama prejavila. V práci to môže byť poriadny trapas, ale snaž sa byť nad vecou. Chod tam s hrdosťou. Ak budeš pôsobiť ako najväčšia nešťastnica, alebo ze to príliš riešiš, tak to bude také nevyrovne spravanie. Mohli by kolovať reči, že si trošku mimo keďže sa skutocne nepoznáte. Hlavne ho zdrav, netvar sa ze ho nevidíš!

lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
1gramofon
7. júl 2022

@lilis9 to uvidíš časom. Ja by som priateľovi hneď povedala, toto by som netajila. Ale hlavne sa teraz netvar zronene. Aspoň v tomto ma posluchni 😂 Pekne ho pozdrav, usmej sa a ak za tebou príde zo slušnosti prehodiť par slov, tak neutekaj

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. júl 2022

@lilis9 🤦🏻‍♀️ Prečo si mu písala?! Bolo ti to treba? Všetky ti tu píšeme, aby si to nerobila. Ty o sebe tvrdíš, že si naivná a hlúpa, ale poradiť od skúsenejších si nedáš? Čo si mu, prosím ťa, napísala?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dkethe
Autor odpoveď zmazal
dkethe
7. júl 2022

Ale ved pohoda 👍👍 si odvazna. Skusila si, odpisal slusne. Hotovo. Nemas co lutovat

h2
7. júl 2022

@zoro9836 Ona už to zamotala. Je jasné, že chlap, čo má vzťah ešte len 2 mesiace, sa ešte vznáša na ružovom obláčiku maximálnej zaľúbenosti. Ona ho pred 2 rokmi odmietla, tak čo si myslela? Ja sa nestačím diviť, čo si niektoré baby o sebe myslia. Akože keď on ju chcel a ona jeho nie, tak ju bude chcieť už navždy a každú kvôli nej opustí? Aj nedávno tu bola taká diskusia, už boli 8 rokov rozídení, ona vydatá za iného, ale ex sa išiel ženiť a ona sa chcela silou mocou k nemu vracať. Ako keby celý ten čas len na ňu čakal. Rozum mi stojí!

spadnutaslivka
7. júl 2022

Milan, vieš.... vtedy pred dvoma rokmi si sa tváril, že by si dačo chcel, ... so mnou... akože my dvaja...
A on na to Sorry baby, už som šťastne zadaný. 😀

spadnutaslivka
7. júl 2022

neviem, všetci tu písali, aby si mu nepísala a aj tak si napísala? 😀 nemyslím si

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
spadnutaslivka
7. júl 2022

@zoro9836 to nebolo mne 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
7. júl 2022

@zoro9836 A mala tá tvoja čerstvý dvojmesačný vzťah? Ja si myslím, že keď je vzťah o ničom, tak buď je to jasné hneď, že z toho nič nebude, alebo sa to ukáže až podstatne neskôr, ako po 2 mesiacoch.

spadnutaslivka
7. júl 2022

@zoro9836 pohoda... môj teraz už manžel mi pomohol rozísť sa s vtedajším priateľom. Rozchádzali sme sa asi celú dobu nášho chodenia, ale posledné 2 mesiace, keď už som fakt povedala koniec a nevedel to pochopiť, musel zakročiť niekto nezainteresovaný... A ten sa potom nejako dodatočne zainteresoval 😀 Ale našťastie to už nebol stret záujmov 😀 I keď teda ktovie, ako to bolo z jeho strany 😀 Možno som len nevedela, že už zainteresovaný bol 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
lilis9
autor
Autor odpoveď zmazal
1gramofon
7. júl 2022

Tak asi to pre neho nie je zvláštnosť, že pozve ženu von. Za tie 2 roky sa mohol zoznámiť s toľkými... Mala by si to aj ty skúsiť, zoznamovať sa, nepreživat. Odvahu na to máš aj keď si hanblivá, treba to skúšať ďalej. Možno zistis, že je to aj celkom prijemne ten stres z neznáma, motýle a tak 😄