Páči sa mi jeden chlap, ale je už zadaný
Ahojte. Pred dvomi rokmi ma oslovil kolega na školení, ale ja som ignorovala. Počas dvoch rokov sa mi zapáčil, ale už je zadaný. Stále na neho myslím a bolí ma srdce. Podľa Vás mala by som ho mala osloviť a vyznať mu city alebo mu napísať na facebooku alebo ho nechať na pokoji. Som hanblivá.
Keď fena nedá ... Asi tak, možno bude nakoniec tvoj, mužovi veľa netreba a z teba sa môže stať možno len tá bokovka. Ale ak chceš rozbiť niekomu vzťah tak prečo nie ... aj také sú
teraz keď už o tom vie, má nasadeného v hlave chrobáka. bola to chyba písať mu.
@lilis9 no to je zlaté že si mu napísala 🤣 keby aspoň nechodil s vašou spoločnou kolegyňou tak by to nebol až taký trapas, ale takto? Fúú v zadku by som sa videla keď ich stretnem v práci 🙈
Najvtipnejsie na tom je, že autorka si myslela aká je dôležitá a ze po nej túži celý ten čas, 2 roky 😁
Autorka, ako to pokračuje? Deje sa niečo v práci, či máš pocit, že nik nič nevie?

@spadnutaslivka ...no aha ako dobre som odhadla, uz si to nepamata ...podla mna autorka uz len moze cakat kedy to vykvaka tej svojej znamosti a ta ju v praci zabije pohladmi. 🤪