icon

Páči sa mi môj lekár

30ericka
8. feb 2022

Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂

Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..

Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..

Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?

Ďakujem. 🙂

Strana
z4
pondelok01
8. feb 2022

@30ericka mile Bravicko…

viestta
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
8. feb 2022

preboha, nezhadzuj sa ešte viac .... že kávu a čo už rovno sex...a čo od toho očakávaš?
záleží samozrejme od teba, ale ja by som to nikdy neskúšala...

gabikaa96
8. feb 2022

To kde ordinuju len mladý a pekný doktori? Už druhá téma dnes. U nás vek okolo dôchodku, no čo už život je nespravodlivý 😂😂😂

30ericka
autor
8. feb 2022

@gabikaa96 môžem ti napísať do súkromnej správy. nerada by som tak verejne

30ericka
autor
8. feb 2022

@pondelok01 nerozumiem...

viestta
Odpoveď bola odstránená
30ericka
autor
8. feb 2022

@deti95060810 ja práveže nechcem len sex, nie som kurva.

30ericka
autor
8. feb 2022

@gabikaa96 ved aj ja som mala dlhe roky gynekologa starsieho pana, a teraz ho nahradil mlady.

sisa_s
8. feb 2022

"všimla som si, že sa mu zrýchlil dych.." 🍿 to je ako v erotickej poviedke...a dalej uz nic?

30ericka
autor
8. feb 2022

@sisa_s ale kde.. zase nie sme vo filme. 🙂

marcellka32
8. feb 2022

Dnes už druhá téma pekný lekár 🙂 je to len LEKÁR, ktorý má za úlohu ťa vyšetriť, je to jeho práca, nič viac si od toho nesľubuj

sisa_s
8. feb 2022

@30ericka tak ak to je pravda, urcite by som mu nenavrhovala po oznameni vysledkov ziadne rande, kavu...ak je mlady, pekny, urcite mu toto robi viacero pacientok a bude mu to mozno trapne...pozri soc.siete, mozno je zenaty, ma priatelku

30ericka
autor
8. feb 2022

dievčatá, ja som sa len chcela poradiťt, či by bolo vhodne ho pozvat niekde.. ja neviem, pacient a lekar.. a ze zena pozyva muza niekde.. :/

30ericka
autor
8. feb 2022

@marcellka32 chápem.. :(

dadulamamula
8. feb 2022

Druhá téma o peknom lekárovi, div ze to je rovnaký prípad len v oboch upravený 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🙈🙈

30ericka
autor
8. feb 2022

@dadulamamula neviem, necitala som.. ale mam pocit, ze si zo mna tu len srandu robite. Ked sa vam nieco nepaci, tak to nekomentujte prosim. Ja som si chcela ist po radu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
30ericka
autor
8. feb 2022

Neviem a nerozumiem prečo ste na mna zle a robite si srandu. Ked nemate pre mna radu, tak prosim nepiste nic.. nemusite tu na MK len kazdeho urazat..

dadulamamula
8. feb 2022

@30ericka a co cakas za odpovede? S doktora si ostala vlhká a ešte si namyslaš ako sa mu zrychlil dych? A teraz co chceš počuť od nás ci ho máš pozvať na kávu alebo obed? To vážne?

sisa_s
8. feb 2022

@30ericka a ty nemas uz manzela?

deti95060810
8. feb 2022

@30ericka každého urážame? Ale to hádam nie...

30ericka
autor
8. feb 2022

@sisa_s som rozvedená, a nemas to jedno?

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
8. feb 2022

A veď pozvi ho na obed a hotovo 🙂 bez srandy

gabikaa96
8. feb 2022

@viestta jasné dosť to bije do očí,a najmä že rozdiel medzi dvoma príspevkami je len hodina alebo dve.

zojazoja
8. feb 2022

@30ericka áno, prosím ťa, navrhni mu kávu alebo obed. To je uz jedno co. Navrhni urcite. A prosiiim, daj nam potom vedieť ako zareagoval a ci pozvanie prijal.

30ericka
autor
8. feb 2022

@gabikaa96 tak ja neviem, asi ma niekto rovnakeho lekara ako ja.

babajaga
8. feb 2022

no ved ak sa mu z teba zrychlil dych a nezrychluje sa mu u inych zien,len pri tebe,na tu kavu ta pozve sam,neboj nic

30ericka
autor
8. feb 2022

Dobre, koncom mesiaca idem pre vysledky. Dam vedieť.

Strana
z4