Páči sa mi môj lekár
Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂
Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..
Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..
Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?
Ďakujem. 🙂
Pretiahni ho rovno v ambulancii 🤷🏻♀️ určite nebude mať čas ísť niekam na kávu.
prosim ta,len ho nikde nepozyvaj,lebo ak odmietne,bude na teba pozerat ako na choru vranu,tak ver tomu,ze sa budes citit zle a urychlene budes menit lekara
@30ericka ved sa len pytam...vacsina lekarov si nezacina s pacientkami, do toho este gynekolog, ktory ked je pekny, uz si zeny namyslaju...z vlastnej skusenosti, praxovala som 2t u mladsieho pekneho Dr a to, co niektore zenske predvadzali, som sa hanbila az ja... Dr sa otocil/odisiel vedla a uz na mna alebo sestricku sepkali, ci je pan dr zenaty atd... (Ano, bol zenaty, preto som ho az lutovala, ze tolko zien po 10min v ordinacii omdlieva pomaly, bolo to obtazujuce)
@stanulienkat 😂
@gabikaa96 ja viem o viacerých 😂 a v plzni majú dvoch sexy pôrodníkov, nešla by som tam ani za svet rodiť 😂
@30ericka ak je pravda čo píšeš, tak zlatá moja, postav sa do radu 😀 takých ako ty tam má isto každý týždeň aspoň 5. A povedzme si úprimne - bolo by vrcholne neprofesionálne z jeho strany ísť so svojou pacientkou na obed, kávu atď. Potom ti bude len chodiť hlavou, že keď išiel s tebou, tak určite aj s inými...
@30ericka jasné spýtaj sa ho... I keď neviem či by som chcela muža gynekológa 😁🤣
No.. ste mi dali. 🙂 ano, mate pravdu, ze je to vrcholne neprofesionalne kebyze prijme moje pozvanie. A tiez je pravda, ze tych peknych zien musi mat hojne kazdy den.. no.. prepacte. Zijem v oblakoch.
ja uz ked vidim pekneho muza, uz sa vidim vo svadobnych satach. 🙂 nemozem si pomoct.
Ženy teraz vážne... Ja fakt nechápem odkiaľ beriete taku fantáziu že si vyvodite románik ešte aj z toho ako na vás lekár pozrie 🤦🏻♀️ veď toto je maximálne pubertálne. Lekár je človek ktorý sa stará o naše zdravie. Zachádzať s nami milo, ludsky a zaujímať sa o nás je jeho PSIA povinnosť! Bohužiaľ. Už nie raz som tu pod fóra písala... Či lekár, či predavačka, či čašník, či taxikár... lekári duplovane.... Je doslova v ich náplne práce byť empatickí a ľudskí.
Dobre pekný mladý gynekológ. Milé stretnutie príjemné.. lepšie ako nejaký starý dedo.. ale to je tak všetko. Načo si namyslat a fantazirovat keď to tak ani nie je. Treba mať rozum na mieste. Mne je už trápne aj za vás z týchto diskusii 🙈🙈
@bajka16 🙂 🙂 vies čo, aj mne byvalo trapne z niektorych diskusii 🙂 ale čim viac robim s ludmi, tym viac som sa zacala odosobnovať od takychto napadov a neviem fakt ako, proste nejako som sa zacala na tom baviť 🙂 premenim svoje pocity na srandu a hned je zivot krajsi 🙂 a moje psychicke zdravie tak netrpí. ludom sa proste neda pomoct, uz to pochopte 🙂 🙂 🙂

Ty kokos..Ako to citam, uz som aj ja vlhka.😄