icon

Páči sa mi môj lekár

30ericka
8. feb 2022

Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂

Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..

Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..

Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?

Ďakujem. 🙂

stanulienkat
8. feb 2022

Ty kokos..Ako to citam, uz som aj ja vlhka.😄

bajka16
8. feb 2022

Pretiahni ho rovno v ambulancii 🤷🏻‍♀️ určite nebude mať čas ísť niekam na kávu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
babajaga
8. feb 2022

prosim ta,len ho nikde nepozyvaj,lebo ak odmietne,bude na teba pozerat ako na choru vranu,tak ver tomu,ze sa budes citit zle a urychlene budes menit lekara

sisa_s
8. feb 2022

@30ericka ved sa len pytam...vacsina lekarov si nezacina s pacientkami, do toho este gynekolog, ktory ked je pekny, uz si zeny namyslaju...z vlastnej skusenosti, praxovala som 2t u mladsieho pekneho Dr a to, co niektore zenske predvadzali, som sa hanbila az ja... Dr sa otocil/odisiel vedla a uz na mna alebo sestricku sepkali, ci je pan dr zenaty atd... (Ano, bol zenaty, preto som ho az lutovala, ze tolko zien po 10min v ordinacii omdlieva pomaly, bolo to obtazujuce)

gabikaa96
8. feb 2022

@30ericka ten druhý nie je gynekológ,ale tiež vraj mladý a pekný.

zojazoja
8. feb 2022
zojazoja
8. feb 2022

@bajka16 😂

gabikaa96
8. feb 2022

@bajka16 oplula som telefón ako som prečítala tvoj koment 😂😂

bajka16
8. feb 2022

@gabikaa96 🤣 no a narovinu.. keď už je taká vlhká čo sa bude 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
sissy27
8. feb 2022

@gabikaa96 ja viem o viacerých 😂 a v plzni majú dvoch sexy pôrodníkov, nešla by som tam ani za svet rodiť 😂
@30ericka ak je pravda čo píšeš, tak zlatá moja, postav sa do radu 😀 takých ako ty tam má isto každý týždeň aspoň 5. A povedzme si úprimne - bolo by vrcholne neprofesionálne z jeho strany ísť so svojou pacientkou na obed, kávu atď. Potom ti bude len chodiť hlavou, že keď išiel s tebou, tak určite aj s inými...

gabikaa96
8. feb 2022

@viestta inak v poslednom čase dosť často vidím že ako je jeden príspevok,v ten deň pribudnú ešte 1-2 veľmi podobné....

diamond007
8. feb 2022

@30ericka jasné spýtaj sa ho... I keď neviem či by som chcela muža gynekológa 😁🤣

gabikaa96
8. feb 2022

@bajka16 Veď áno načo naťahovať čas 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
gabikaa96
8. feb 2022

@sissy27 ja teraz mením gynekológa, doteraz som mala ženu ale teraz idem k staršiemu pánovi ktorý bol v službe keď som rodila. Na oddelení aj tu je jeden mladý doktor ale nie ten typ ako opisuje autorka 😂

30ericka
autor
8. feb 2022

No.. ste mi dali. 🙂 ano, mate pravdu, ze je to vrcholne neprofesionalne kebyze prijme moje pozvanie. A tiez je pravda, ze tych peknych zien musi mat hojne kazdy den.. no.. prepacte. Zijem v oblakoch.

gabikaa96
8. feb 2022

@viestta 😂😂 už som chcela obmedziť chodenie na MK ale teraz to začína byť zaujímavé 😂😂

30ericka
autor
8. feb 2022

ja uz ked vidim pekneho muza, uz sa vidim vo svadobnych satach. 🙂 nemozem si pomoct.

bajka16
8. feb 2022

Ženy teraz vážne... Ja fakt nechápem odkiaľ beriete taku fantáziu že si vyvodite románik ešte aj z toho ako na vás lekár pozrie 🤦🏻‍♀️ veď toto je maximálne pubertálne. Lekár je človek ktorý sa stará o naše zdravie. Zachádzať s nami milo, ludsky a zaujímať sa o nás je jeho PSIA povinnosť! Bohužiaľ. Už nie raz som tu pod fóra písala... Či lekár, či predavačka, či čašník, či taxikár... lekári duplovane.... Je doslova v ich náplne práce byť empatickí a ľudskí.
Dobre pekný mladý gynekológ. Milé stretnutie príjemné.. lepšie ako nejaký starý dedo.. ale to je tak všetko. Načo si namyslat a fantazirovat keď to tak ani nie je. Treba mať rozum na mieste. Mne je už trápne aj za vás z týchto diskusii 🙈🙈

sissy27
8. feb 2022

@gabikaa96 inak teraz mi napadlo - kamoš mal frajera lekára, ale špecializáciu si nepamätám (gynekológ to ale nebol) a teda fakt fešáčisko 😀 jemu sa tiež pacientky podkladali jedna radosť, len teda nevedeli, že kope za druhý team 😂😂😂

bajka16
8. feb 2022

@30ericka no to podľa mňa tiež nie je úplne v poriadku

30ericka
autor
8. feb 2022

@bajka16 neviem, okrem toho mojho predchadzajuceho starsieho gynekologa.. ja som sa vzdy stretla s nevrlym pristupom.. ci uz zdravotkikov, casnikov.. bohuzial

bajka16
8. feb 2022

@30ericka aj ja som sa sním stretla...ale to je tak nesprávne. A sú aj taki lekári ktorí sa správajú ako treba. Netreba za tým hľadať niečo viac.

gabikaa96
8. feb 2022

@sissy27 to mohlo byť sklamanie keď náhodou sa o tom niektoré dozvedeli 😂😂 tu u nás je jeden taký fešák chirurg, ale strašne namyslený a milí vôbec nie je

30ericka
autor
8. feb 2022

@bajka16 dakujem za nazor

zojazoja
8. feb 2022

@bajka16 🙂 🙂 vies čo, aj mne byvalo trapne z niektorych diskusii 🙂 ale čim viac robim s ludmi, tym viac som sa zacala odosobnovať od takychto napadov a neviem fakt ako, proste nejako som sa zacala na tom baviť 🙂 premenim svoje pocity na srandu a hned je zivot krajsi 🙂 a moje psychicke zdravie tak netrpí. ludom sa proste neda pomoct, uz to pochopte 🙂 🙂 🙂