Páči sa mi môj lekár
Dievčatá.. chcem sa vyrozprávať niekomu koho nepoznám. 🙂
Včera som bola na preventívke u gynekológa. Môj gynekológ odišiel do dôchodku a nahradil ho nový, mladší.. a riadny fešák.. Keď som ho uvidela vo dverách, takmer sa mi podlomili kolená.. že wow..
Usmievavý, milý, taký gentleman, najprv sme sa rozprávali, chcel vedieť viac o zdravotnom stave.. potom sme prešli na vyšetrenie. Dievčatá, ja sa tak hanbím, ale ja som bola taka vlhká keď ma vyšetroval.. ja som z neho nemohla. Vyšetroval mi aj prsia a moje bradavky stáli a boli také tvrdé.. všimla som si, že sa mu zrýchlil dych..
Chcela by som ho bližšie spoznať.. neviem či je ženatý alebo čo.. 🙂 mám si prísť pre výsledky o 3 týždne.. myslíte, že by bolo vhodné, aby som mu navrhla niečo? kávu alebo obed?
Ďakujem. 🙂
preboha, nezhadzuj sa ešte viac .... že kávu a čo už rovno sex...a čo od toho očakávaš?
záleží samozrejme od teba, ale ja by som to nikdy neskúšala...
To kde ordinuju len mladý a pekný doktori? Už druhá téma dnes. U nás vek okolo dôchodku, no čo už život je nespravodlivý 😂😂😂
@pondelok01 nerozumiem...
@deti95060810 ja práveže nechcem len sex, nie som kurva.
"všimla som si, že sa mu zrýchlil dych.." 🍿 to je ako v erotickej poviedke...a dalej uz nic?
Dnes už druhá téma pekný lekár 🙂 je to len LEKÁR, ktorý má za úlohu ťa vyšetriť, je to jeho práca, nič viac si od toho nesľubuj
dievčatá, ja som sa len chcela poradiťt, či by bolo vhodne ho pozvat niekde.. ja neviem, pacient a lekar.. a ze zena pozyva muza niekde.. :/
@marcellka32 chápem.. :(
Druhá téma o peknom lekárovi, div ze to je rovnaký prípad len v oboch upravený 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙈🙈
@dadulamamula neviem, necitala som.. ale mam pocit, ze si zo mna tu len srandu robite. Ked sa vam nieco nepaci, tak to nekomentujte prosim. Ja som si chcela ist po radu.
Neviem a nerozumiem prečo ste na mna zle a robite si srandu. Ked nemate pre mna radu, tak prosim nepiste nic.. nemusite tu na MK len kazdeho urazat..
@30ericka a co cakas za odpovede? S doktora si ostala vlhká a ešte si namyslaš ako sa mu zrychlil dych? A teraz co chceš počuť od nás ci ho máš pozvať na kávu alebo obed? To vážne?
@30ericka každého urážame? Ale to hádam nie...
A veď pozvi ho na obed a hotovo 🙂 bez srandy
no ved ak sa mu z teba zrychlil dych a nezrychluje sa mu u inych zien,len pri tebe,na tu kavu ta pozve sam,neboj nic
Dobre, koncom mesiaca idem pre vysledky. Dam vedieť.

@30ericka mile Bravicko…