Páči sa vám táto suknička a svetrík?
ahoj chcela by som vediet ci sa vam paci toto suknicka a svetrik dakujem za kazdy nazor
@zuzanockamt no vidis takze mato dacco doseba
@tatko_bebe dakujem ale tie som nesila 🙊
@tykat v pohode .....ale nato ze som doma nemala ziadnu inu latku ani gonbiky a sila som prvy krat v zivote a to so starej bielej plachty este sa len ucim a zdokonalujem ja nehovorim ze konbinacia latok a farieb je nadherna a ani ta sukna neni uzastna to bolo prve co som usila a trochu som sa stym pohrala plachtovy svetrik bol druhy takze myslim si ze je to upne super na to ze stym nemam absolutne skusenost
@sashabb no vidis takze som dobraaa....lebo su to moje uuuuplne prve veci tu suknu som robila zo starych rifli a tie nasivky tiez prvy krat v zivote som sila a ten svetrik som urobila s bielej plachty este nemam kupene pekne latky a zatial iba akusam ,vymyslam a tvorim a reklamu si nepotrebujem robit ak budem chciet si vytvorim vlastnu stranku
@andynika sranda, asi kazda co dostane stroj usije nieco z plachty, moje prve nohavice boli tiez z plachty, bielej lanovej, teraz ked na nich pozriem hroza ale vtedy, hrdo som ich nosila, bola som na strednej 2-3 rocnik, este ich mam kdesi odlozene.
Poslem ti stranku kde ti to mozno zhodnotia lepsie, budes mat viac nazorov, baby tam posielaju fotky, je tam hlasovanie, diskusia. Celkom fajn stranka o mode.
Svetrik sa mi vobec nepaci, a sukna keby bola jednofarebna tak by bola snad celkom dobre usita.
Nieje to moj styl obliekania, preto sa mi to az tak velmi nepaci. Na svetri sa mi vsak pacia tie vrecka, vrch nie, kedze tam je to dost odhalene, bola by mi zima 🙂
@linda20111 v lete by ti nebola zima
@andynika Nooo, Desigual to nie je, ale velmi mi to pripomenulo modely z casopisu Dorka-rocnik 1984 alebo 1985, este stulpne tam chybaju 😅
Mne sa to paci, ten svetrik sa hodi k tym rifliam.na prvy pokus -super. Ja viem tiez sit. Viem prisit az gombik. 🙂 🙂 🙂
mne sa to paci, mladistve, pekne 🙂, sikulka 🙂
@dejnas ja viem ale hovno z toho 😅
@andynika to je dost mozne ale vynikaju pri tej usitej sukni 😔

@hoblinka13 dakujem duuufam som sa dotoho zamilovala ani neviem preco nikdy predtym som ihlu nedrzala a toto som sila prvy krat take prve hokusi pokusi ked raz budem slavna navrharka nieco ti navrhnem a usijem😂