icon

Páči sa vám tento obraz?

20. jún 2023

Ahojte, ak by ste mali nové bývanie, ktoré chcete ladiť do farieb olivová, zelená, biela, zlatá.. boli by ste radi, ak by ste dostali takýto obraz? 🤔

Páči sa vám tento obraz?
Strana
z3
nellye9
20. jún 2023

Neurazí, niekde v čakárni by mohol byť, dostať by som ho ale nechcela, doma mám obrazy, ktoré som si vybrala sama.

autor
20. jún 2023

Dakujem za vsetky nazory. Tak som sa rozhodola obraz vobec nedarovat, kedze je asi vazne tazke trafit sa do vkusu, aj keby som vybrala obraz od akademickeho maliara s dokonalou technikou.

Nechame si ho my.

A co hovorite na toto prevedenie? Je menej rusive?

tykat
20. jún 2023

Hlavne prosim nikomu nedaruj obraz 🙏 ...aspon ja si obrazy vyberam vylucne sama a som rada ze mi obraz este nikto nikdy nedaroval.

K tomu druhemu (aj prvemu). Pri takejto technike mna najviac rusia tie nedokonalosti prevedenia. Je to na nich velmi vidno. Ono sa to neda namalovat za poobedie pri kave.

tykat
20. jún 2023

...a este... vadia mi na nich leskle farby, dala by som matne a snazila sa aby vynikla ta struktura. Treba sa s nou pohrat. 🙂

luliu
20. jún 2023

Oba sú hrozné

ivanaks
20. jún 2023

Kým som si neuvedomila, že mi pripomína odtlačky prstov, tak som mala z neho taký neutrálny pocit a do moderného interiéru s čistými líniami by sa možno hodil. Akonáhle mi začal pripomínať prsty, začal mi vadiť, presnejšie pôsobí na mňa rušivo. Možno bez tej textúry a na béžovej stene by bol fajn... Ten druhý obraz sa mi páči ešte menej - farby sú na môj vkus príliš agresívne.

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Nie, je to taka velmi zla napodobenina uz i tak zlych akozeumelecky minimalistickych obrazov, ktore maju v kazdom obchode

lintu
21. jún 2023

Ak chceš dať niekomu obraz, najprv si skús v rámci možností urobiť drobný prieskum, či by o také niečo vôbec stál. Ukáž mu čomu sa venuješ, sleduj podľa reakcií či by bol o také čosi záujem, prípadne aký motív by sa mu viac páčil, atď atď.
Niekedy trošku dopomôže aj konkrétny vzťah s obdarovaným. Niekto nelipne na obsahu, ale hrdí sa od koho darček má, cení si snahu druhého,... Aký typ ľudí chceš obdarovať, vieš už lepšie ty.

Na druhom obraze by som jeden kopček urobila na bielo.
Celkovo ani jeden z obrazov nie je ale ani môj štýl.

autor
21. jún 2023

Baby, umenie je naozaj subjektivne. 99% z vas povedalo, ze je hrozny.. a u mna bola pred chvilou na navsteve kamoska (nie ta, pre ktoru mal byt), zbadala ho a vzala si ho domov do obyvacky 😅

jakubik
21. jún 2023

Vsak jasne,ved bol zadara 😂😂 slovač

kristinapetronela
21. jún 2023

Hrozné

andreatytler
22. jún 2023

Nie. Nikdy by som si ich nedala na stenu. Posobia na mna velmi neprijemne. Je to silene, kriciace, nespravne. Extremne mi vadi ta uniformita oblukov.

zarrinka
22. jún 2023

Mne sa páči v oboch prevedeniach. Ak ladí s interiérom prečo nie? Ja mám v done pár takých obrazov. Sú origináli a pre nás veľmi pekné. Svokor keď ich zbadal, dudral jak blázen. Keď niekto príde pýta sa či to dcérka kreslila 😁 mne je to fuk, nam sa páčia a hlavne krásne farebne doplnia interiér

autor
22. jún 2023

@zarrinka mne sa tiez velmi paci ten celo medeny a nechapem, ze takmer kazdy ho vyslovene ofrflal :D podla mna je nadherny a uplne krasne by ladil aj nam doma.. az mi je skoda, ze sa pacil aj kamoske, ale potrebovala som uz uvolnit miesto a toto velke platno mi tu zavadzalo.. ja vidim krasu asi v kazdom obraze, v detskej visia synove (4 r.) vytvory, su to doslova machlanice, bystre oko rozlisi strom ci slnko, ale podla mna skvele doplnaju interier miestnosti..

sticker
elmivelmi
22. jún 2023

oba hrozne ,prepac .Este tak nejak dobabrany,taky ako keby to robilo nejake dieta ktore to docmacha.Tie okraje su take nepresne ci na okrajoch rozstrapkane ,

victoriab
22. jún 2023

ale presne o tom to je, má sa páčiť tebe, lebo je to tvoj výtvor, kus teba, tvojho casu, energie, fantazie, zrucnosti, talentu, umenie je subjektivne, 90percent veci, co sem ludia hadzu, napr. interier bytu a podobne, je za mna cisty gyc a dere mi to oci, ale ked za to dakomu paci, tak ok, o umeni sa neda presviedcat, tam treba uz aj trosku estetickeho citenia a nejaku nadstavbu, aby ho vedeli ocenit, po dalsie - ty nepotrebujes, aby ti ho odobril modry kon, rob, ako citis, hoc maluj len pre seba, ci sa to paci zenam na konovi je absolutne irelevantne ;)

autor
22. jún 2023

@victoriab to je jasne, ked tvorim pre seba, tak neriesim, co na to vravia ini 🙂 ale chcela som to dat ako dar, tak som vahala.. aspon som si uvedomila, ze dat obraz ako dar nie je dobry napad, aj keby tu 100% zien napisalo, ze je krasny, obdarovanej sa pacit nemusi.. ;)

lenagawel
22. jún 2023

krasny netuctovy

zarrinka
22. jún 2023

Pre mňa je každý originál sto krát lepší ako lacný obraz z obchodu, ktorý má doma každá druhá rodina 😉 maľuj ďalej v kľude. ;-👍

lukbe
22. jún 2023

Nie.

mooonika1975
22. jún 2023

Mne sa páči ,ten originál, ten druhý sa mi nepáči vôbec,ten pôvodný je jednoduchý a vhodný k viacerým farbam. Čo sa týka darovania, tam treba byť opatrný, ja sama by som obraz nechcela dostať, vyberám si , podľa pocitu.

victoriab
22. jún 2023

darovat taketo veci nie je nikdy dobry napad, v ziadnom pripade a bolo by dobre, keby si to ljdia uveodmili. clovek doatane za zivot milion sprostosti, ktore sa v 99eprc netrafia do vkus, mne ani moj muz nevie ulahodit, ani to nemma rada, ked mi niektp taketo veci dava, najlepsie je dat veci, ktore viem, ze niekto vyuzije a nic tym nepokazim, ja by som napr. obraz doatat nechcela na to treba mat prispoaobeny byt, mat styl, mne by sa to nehodilo a malokomu by si sa takto trafil do vkusu

123kika1234
22. jún 2023

Možno by sa mi aj páčil a nevadí mi, že je to abstrakt, ale príde mi odflaknutý čo sa týka krivych tvarov

Strana
z3