Páči sa vám tento obraz?
Ahojte, ak by ste mali nové bývanie, ktoré chcete ladiť do farieb olivová, zelená, biela, zlatá.. boli by ste radi, ak by ste dostali takýto obraz? 🤔

tieto plastické obrazy sú teraz in, obraz na fotke vyzerá zle, lebo nedostal priestor vyniknúť. S pozadím na fotke bude aj Monet vyzerať zle. Viem si ho predstaviť na bielej stene, pod ním zaujímava komoda, na nej nejaká váza. K obrazu sa mi hodí minimalistický boho štýl. Vtedy by ukázal veľmi pekne.
@h2 ide o plastický obraz, takéto línie sa bežne v umení používajú.. umenie nemá byť dokonale, bez chyb.. práve tá nešikovnosť vie zaujať.. aj deťom vysvetľujem, že maľovanie je hra, kde sa človek hra s farbami, výsledkom, ktorý je nekonečný.. o tom má byť umenie.. a môže sa v ňom použiť čokoľvek, aj spachtla od kachliciek..
Tak toto by som snáď namaľovala aj ja. Inak je to fakt strasne
Nie
Mňa ten obraz vyrušuje. Nie kvôli farbám, ani kvôli priestoru, kde je umiestnený, ale preto, že minimalizmus je nemilosrdný k remeselnej úrovni - neskryje sa v ňom žiadna nedokonalosť.
Mne sa celkom páči 👍. Ale odpoviem na otázku, či by som chcela taký obraz dostať - Nie, nechcela by som dostať žiadny obraz. Ten si chcem vybrať sama.
@jana_eyre_2 Nemá byť dokonalé, ale toto mi príde naozaj také dosť amatérske. Proste je to nedokonalé, ale nie v umeleckom zmysle slova.
A evokuje v tebe niečo tento obraz? Pripomína ti niečo tebe blízke? Ak ta obraz nechytil za srdce tak nie. A popros umelca ci by ti namaľoval niečo iné s tematikou - západ slnka, hory, ráno v lese… a tiež v akých farbách, aby ladil s interiérom
Osobne si myslím, že darovať obraz (akýkoľvek) a čakať, že si ho obdarovaný zavesí niekde na stenu, je trúfalé a môže priniesť sklamanie. Na oboch stranách. Obraz dosť zásadne dotvára miestnosť, preto si ho každý vyberá sám a podľa vlastného vkusu... viď aj reakcie tu na MK.
Pride mi taky tazkopadny, hruby....neevokuje vo mne ziadne pozitivne pocity, takze nechcela by som...
nepride mi zly, mne pride ako nedokonceny, ja by som si kupila ciernu a bielu a dokoncila ho 😅
S farbami ktoré si vymenovala tento obraz neladí. Ty potrebuješ obraz oveľa svetlejší až biely s nádychom olivovej farby, možno béžová a určite zlatá. Takú kolekciu mala pred rokmi Mira Gaberová.
Mne sa páči 🙂
Ja zrejme nerozumiem takemuto druhu umenia. Pre mna fakt zle, toto dostat, nedokazem skryt sklamanie.
Ale obraz je celkovo nieco, co by som nemala odvahu darovat/ nechcela dostat ako dar.. riziko, ze sa obdarovanemu obraz pacit nebude je privelke..
mna trosku rusi ten zeleny obluk napravo, ze je mierne krivy, keby bol dokonalo symetricky, tak sa mi obraz paci a zavesila by som si ho u seba rada.
Farby sa mi pacia, ale motiv nie.
Nie
Nie.
Nenazvala by som ho ako nejaký strašný a hrozný ako niektoré nadomnou ale do izby by som si ho nedala. Lebo čo sa týka bývania, chcem mať všetko tip top podľa seba a toto asi nie je to čo by som chcela
Obraz, výber farieb, ani jeho prevedenie sa mi nepáči. Ani sa mi nehodí do interiéru aký si opísala. Nevidím tam olivovú, ani zlatú, skôr je to medená. Ak to chceš dať ako darček, rátaj s tým, že možno skončí kdesi za skriňou. Podľa mňa je obraz príliš dôležitý a významný prvok v interiéri, ja osobne by som si chcela vybrať sama a nie sa pozerať na niečí darček, ktorý mi nesedí na 100%. Ale môžem sa mýliť a obdarovaný bude skákať od radosti. Ak je to pre teba, rozhodni sa podľa pocitu.
Miesto oblukov by som volila kruhy farby su super ..😊
Mne sa veľmi páči a viem si to predstaviť.
nie
nevyvolava vo mne ziadnu emociu, takze nie
tiez som na tom tak ze bud sa mi nieco paci alebo nie, bez ohladu na nazor inych
za mna nie. mam rada abstrakcie, ale tento vo mne vyvolava pocit nudy, chyba mi na nom nieco "zive", aj ked mozno v inom svetle by posobil inak. a tiez by ma asi rusila asymetria.
Je to trosku zradne lebo citit z neho snahu o dokonalosť, presnost ale zial tam chyba a to ma na nom trosku irituje. Ak by to malo byt take surove, prirodne, prirodzene asi by to bolo pre mna prijateľnejšie - nehrat sa na nejake tvary, predvidatelnost ale proste tam len nieco strukturovane napackat -nieco na styl plasticlych obrazov ake robi Stancik ( aj ked on ich tiez len skopiroval).
Plus tie pasy v pozadi ma velmi rusia, tym nerozumiem.. takze mna to ako celok slor vyrusuje
No bolo by to použiteľné niekde ale pre mňa to pride tuctove. Okrem toho má vyrušuje nedokonalý podklad, pdola mňa by mal byť úplne hladký bez čiar aby tie štruktúrované oblúky vynikli. A na obluky vylepsit techniku nech nie su pokrkvane 🙂 Farby by mi ani nevadili je to také retro ukludnujuce. Ci by som to niekde zavesila neviem, možno k3by som dostala.. ale ja som skôr na neabstraktne veci. Kvety, krajinky, vodu.. 🙂

Nie, nie je to môj štýl, ale ak by tam bol nejaký biely akcent, viem si ho predstaviť v moderne zariadenej izbe