icon

Palec dolu na koníku

4. jan 2022

Trochu mi chyba pri temach, prispevkoch a komentaroch palec dole. 👎
Vzdy sa da pouzit len palec hore a ked sa mi nieco nepaci musim to komentovat, len nie vzdy ma clovek cas a chut sa v diskusiach zamotavat, aj ked by rad nieco ohodnotil negativne.

Strana
z2
zmrzlinka2021
4. jan 2022

Ja si myslim, zeby to neprispelo k objasneniu nesuhlasu. Takto sa vyjadris, ked nesuhlasis.
Alebo ako by to obohatilo autorku daneho prispevku? V com by jej pomohol "palec dole" bez zdovodnenia?

autor
4. jan 2022

@hama007 Ja nepovazujem za prkotinu vyjadrit svoj nazor na nieco ak sa mi to paci, alebo ak sa mi to nepaci.
Moznost like, dislike je vsade kam sa pozriem...denniky s komentarmi, rozne fora
atd. Nikde som nevide len palec hore a ak sa ti nieco nepaci tak preskoc...
Tak som sa nad tym pozastavila, ze preco na tomto fore taka moznost nie je?

autor
4. jan 2022

@zmrzlinka2021 Ja mozem suhlasit s autorkou (pytas a ci je spravne ist na vysku). Napisem jej komentar, ze takto by som to navrhovala urobit na jej mieste (cize ano, chod na vysku). Potom pride komentar na autorku s ktorym nesuhlasim (nechod na vysku, dnes je to na nic). Napisem komentaru preco nesuhlasim (cize vyska ma taky a taky vyznam a preto suhlasim s autorkou ist na vysku). A potom pridu komentare ktore suhlasia s komentarom s ktorym som nesuhlasila (cize neist na vysku)...tak sa nebudem opakovat a hadat s kazdym a na tie komentare dam dislike...
Pripada to niekomu divne?

bejusicek
4. jan 2022

Tak v sa musíte riadne nudiť keď už takúto sprostosť riešite 🤦🏼‍♀️

laila22
4. jan 2022

Keď palec dole, potom už aj prostredník ako reakciu na palec dole bez slov. . 😂. To iba na odľahčenie...

autor
4. jan 2022

@bejusicek A ty sa nenudis ked na taku udajnu sprostost reagujes?

autor
4. jan 2022

@laila22 Vtipne..sice bez fantazie a vulgarne, ale vtipne. To len tak na odlahcenie. 😅

katka13katka
Autor odpoveď zmazal
bejusicek
4. jan 2022

Presne si to vystihla práve som bola na wcku😉

kittykat22
4. jan 2022

@nelca84 mozes emoji kopirovat napriklad z whatsappu alebo imessage 🙂 das copy/paste a je to 🙂

autor
4. jan 2022

@bejusicek Dufam, ze si si dostatocne umyla ruky a aj ten mobil, ktory si na tom wcku pouzila. Vies, aby po potrebe nepachol.

miska_mysicka
4. jan 2022

@nelca84 ano presne chcelo by to pár smajlíkov navyše

lilope
4. jan 2022

@liljana píšeš mi z duše. Nenávidím na FB vysmievajúce sa emotikony ktoré podľa mňa, bez pridania komentára, môžu dávať len ľudia bez názoru. Na internete je každý hrdina, v realite by väčšina z nich zhasla ako fakľa keby sa mala niekomu vyjadriť zoči - voči.

cina1
4. jan 2022

už onoho času bola pieseň od Bez ladu a skladu: "Piste vsetci modrym perom"...iná farba nebude...

bejusicek
4. jan 2022

Samozreme 😉 inak takéto komenty neexistuje že napíše dospela osoba 😅

karolinakr
9. jan 2022

@laila22 ty si génius. Toto ešte nikde nezaviedli

gertrudaosem
15. sep 2022

Ty nevieš že na koňovi je palec dolu zakázaný? Tu sú iba povolené srdiečka a súhlas.

Strana
z2