Pálenie papierika
Ahojte, počuli ste o mágii pálenie papierika ?je to rituál, kde máte napísať svoje prianie o láske k niekomu ,papier treba pri zápalenej sviečke zapáliť a ono to máte zhoriet a popol nasypať do dlane a opláchnuť vodou.Je to účinné pomôže to? Vety typu si sprostá načo to robíš si nechajte pre seba , každý veríme a uznávame niečo iné . Ďakujem
A teda ešte určite nájdeš niekoho kto tvrdí a dokonca je presvedčený, že mu to pomohlo a naozaj sa mu takto splnilo želanie... ale to neznamená, že bez mágie by sa mu nesplnilo 🙂
@lindous a má tá vaša známa nejaký účet na modrom koníku?🙂
Bohužiaľ nie, nie je vôbec aktívna na sociálnych sieťach
Dúfam, že to píše nejaké 12 rocne dieta 😃
Ako deti sme to robili- funguje to rovnako ako ked trhas okvetne lupienky na margaretke, alebo ked mas stikutku tak nieko( kto ta lubi) na teba mysli. Teda fakt neviem ako moja branica toto moze vediet......
Ja som mala medzi 10-14 rokmi také čarodejnícke obdobie, kedy som aj všeličo pálila (vo vani), robila rituály so sviečkami, schovávala papieriky, kreslila kadejaké obrazce pod koberec v izbe 🤭 keby moja mama tušila, čo všetko sa dialo v noci, asi by ju odviezli nohami napred 🤣 každopádne nie, nikdy nič nevyšlo, samozrejme. Ale ako zábava v ranej puberte to bolo cool 😄
V Číne prinášajú zápalné obete mŕtvym predkom tak, že im pália peniaze Hell money https://en.wikipedia.org/wiki/Hell_money
video od času 13:30
A čo ti bráni v tom to vyskúšať?
🙂 moze to byt celkom vtipna zabavka s kamoskami pri vine na strednej skole ale tam ucinnost ritualu aj konci podla mna
Ja by som to nerobila. Ak to aj funguje (teoreticky by mohlo, ak vies, ako presne na to), tak je to cierna magia. Radsej by som si s tym nezahravala. Samozrejme, nie je to len take jednoduche, akoze napisem meno a zapalim papierik..
Musis vediet, co povedat a ako... Radsej to neskusaj. Moj nazor je, ze laska ma byt cista, ak ta niekto nemiluje, urcite je na svete niekto, kto by ta naozaj zo srdca lubil aj bez manipulacie. A ty jeho... A to predsa chceme.
@ailiba Je to tak, netreba robiť to,. čomu nerozumie. Čo som poznala liečiteľku, ktorá sa zaoberala aj týmto pálením papierika, tak ona to používala nato, že páli sa to, čo by chcel aby zaniklo, odišlo.
Tak ine su z minuleho storočia a ty tu čarujes? Džízs. "prízemní ludia" 😅🤣✌️ Daj este nejaku perlu Hermiona 😅🤣
@koniarova asi rozum no 😄
@ailiba presne pre toto som to radšej ani neskúšala , rozum mi povedal nech sa s tým nezahrávam
@mamamasama čarujem ? 😄 Kde som písala že čarujem ? Moja zlatá čítajte s porozumením, koniec koncov učí sa to na prvom stupni 😄 a potom rozdávajte múdre rady , Džízs🫠
Nie, nefunguje to. Kedze nechces pocut urazky, budem strucna a nebudem vysvetlovat preco.
@dskjhfdlkdjhl
Náhodou … týmto dvom to vyšlo!!! Ak svadba bola, aj deti … 🤣🤣🤣.
Na internete píšu aj to, že zem je plochá alebo že savom vyliečime rakovinu 🤷♀️.
Pálenie papierika čítať s porozumením? 😅 Predpokladám, že ty na tom prvom stupni práve si 😁
@mamamasama a ja zase predpokladám, že ste typ človeka čo rado strká nos do vecí do ktorých ju ho nič 🫠 musím vás sklamať 🙁 je to moja vec
Pozri, sú ľudia, ktorí veria v boha a sú ich milióny. Je úplne rovnaká pravdepodobnosť, že Ti to s tým papierikom výjde, ako že trebars pôjdeš do neba. Vyskúšaj 😉
@ivuska027 ďakujem krásne , konečne komentár kde mi nepíšu že mi šibe 😄
Mila autorka,
ja verim v mnohe, co mnohi nevidia a neveria. Ale nie na vsetko. Palenie papierika by som nechala tak. Uz len z dovodu ( pobedzme ze je realne čarami si pritiahnut konkretneho parnera) ze by som nechcela niekoho, kto by bol so mnou len z " pocarovania"
To neoblbnes. Ja osobne chcem, aby ma muz lubil a bol so mnou pretoze ON CHCE - nie preto, lebo som urobila "kuzlo".
Roznymi sposobmi sa daju riesit trebars konflikty vo vztahu - aj tymi "neviditelnymi a nepochopitelnymi" kazdym clovekom. Ale realne ti pritiahnuty chlap/ zena neostane na vzdy alebo to nebude dobre stale.
Tak to sice vyskusaj, ale skor to bervs humorom ako vážne 🙂
@yoxinka
otec mojho šéfa tu rakovinu vyliecil jednym pripravkom do olejovej lampy... Doktory ho poslali domov zomriet. Zil po tejto kontroverznej liecbe este dalsich 30 rokov. To len pre zaujimavost 🙂 ked si to savo spomenula, tak ma ten jeho pribeh napadol.
Ale v ziadnom pripade teraz netvrdim, ze ludom savo ci oleje do lmp liecia rakovinu !!! To len pre tych, co by sa toho nahodou chytili.
ale co ked si toho chlapa na papierik napisu aj 2-3 zeny? ktora potom vyhra? nemal by sa ten chudak predsa len rozhodnut sam? a vybrat si hoci aj ineho chlapa?....prijmes aj zodpovednost za svoj cin?...
@svetlonos ďakujem , pravda
@poppy22 ale ja nemám žiadneho konkrétneho človeka 😇 ja sa len zaujímam ako to je 😇
Rituály s papierikmi a podobné veci sme robili, ako decká v pionierskom tábore. Nefungovalo to a ani nikto nečakal, že bude.

Odpadávam 😂😂😂😂