Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@kratucka no ako stava sa ze niektora koralka nesedi na vybrany pandora naramok. ale su rozdelene na dve kolekcie jedna je taka klasika a druhe su take troska mensie tie privesky tak aj podla toho. ale ak si nie si ista treba radsej vopred sa poinformovat, maju aj rovno na stranke chat tak si to vies overit. ale ak by nahodou sa ti aj stalo tak zas nie je problem to vymenit. 🙂
@bellsstankova kožené náramky nie su na styk s vodou, potom sa roztiahnu. Ked som zapínamie čistila v roztoku- tak kožená šnúrka sa odpojila, takže 60e do koša išlo. Prívesky sú krásne aj po rokoch- tým voda neublížila. Dnes by som si ich už nekúpila príde mi to vhodné pre deti a dospievajúce dievčatá.
@pukavica No ved myslim si ze tak je to najlepsie ked podostavas do daru nejake koralky. Ja tiez som si kupila mozno dve koralky, ostatne co mam tak su ako darcek. Koniec koncov mam aspon pekne spomienky.
@zara1357 tak kazdy nech si nosi co sa mu paci, mne sa to paci ako doplnok, je to nieco ine a celkom sa to hodi aj k mojmu stylu. Ale ano deticky nad 10 rokov sa velmi tesia aj tym priveskom z disney kolekcie a tie starsie idu skor asi do tej marvel kolekcie.
@kratucka nie tam su realny ludia, pracovnici. druha moznost je aj ze zavolas na zakaznicku linku ta je k dispozicii az do 21:00 co je uplne super podla mna kedze travis cas najskor v praci a potom aj doma mas nejake tie povinnosti. ja osobne sa k takymto veciam dostavam az okolo siedmej vecer 😀
@bodierka v com konkretne mas zmatok? nerozumiem.
@flofli ano presne viem o com hovoris 😀 mne by to napriklad teraz uz aj chybalo keby to nemam na ruke. uprimne kolkokrat ked vyjdem zo sprchy a este spratavam tak si pridem furt nejaka divna ze som nieco niekde zabudla alebo nieco chcela. no a potom zistim ze som si nenasadila naspat naramok na ruku 😀
@usla35 bože ani nevrav, ja pandoru zbieram už roky, je to taká malá závislosť. tiež mám korálku ku každému sviatku či udalosti a je to veľmi pekná spomienka. objednávala som už z rôznych obchodov, no nič u mňa tak nezabodovalo ako táto predajňa. extrémne rýchle dodanie a hlavne pekne zabelené v originálnych krabičkách a bublinkovej fólii. ešte sa mi nestalo, že by odtiaľ prišlo poškodené balenie.
jej ja som videla nedavno deadpoola a wolverina privesok, take aktualne 😀 😀 😍
@flofli vies co ono to je skor o tych preferenciach ze co sa tebe paci a co sa ti lepsie nosi. ako ked mas moznost odskusat tak je to na nezaplatenie to popripade sa vies skontaktovat s kockami z predajne a poradit sa s nimi.
@lutomm ano tie privesky su velmi mile. inak je aj taka moznost ze si kupis uz rovno vyskladany padnora naramok ze si nemusis kupovat po jednej koralke.
@rucka77 to kolko ich potom mas na sebe ? 😀 a hlavne ak to takto budes dalej praktikovat tak sa potom necuduj ze ti budu cernat alebo pustat farbu na kozu.
@papulienka48 ze? 😀 ako nemyslela som si niekedy ze by ma nieco taketo vedelo tak potesit a nadchnut. nie som nejaky zberatelsky typ, ale toto ma fakt ocarilo.
Mám. Nosím už dlho, ale do vody nejdem s tým. Zatiaľ fajn
Inak to vsetko, co najdem na stranke viem kupit aj v kamennej predajni? Ze to proste uvidim nazivo alebo niektore sa daju len online objednat? Tie privesky myslim.
@alenka551 osobne mám takú skúsenosť že najlepšie je vidieť naživo, ale pracovníčky bývajú veľmi ochotné že ti proste pošlú aj reálnu fotku šperkov priamo na ruke ako to vlastne celé vyzerá či pôsobí 😉
@eliskadad1 To fakt takto funguje? Akoze vies o to poziadat normalne e-mailom alebo ako?

@usla35 A ako si sa k tomu dostala ty? Ja som to popravde videla najprv na mojej dvanásťročnej neterke. 😂 Ale tak našťastie sú tie prívesky rôzne, nemusíš si dať len detský motív. 😀