Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@sanssa hmm, no ja si inak stale akosi neviem predstavit, ze aky by som si tam vybrala ja ako dospela zena 😅 ked mne to pride cele take pre dievcatka a mlade baby, nie pre stare capajdacky 😂
@papulienka48 ano iny level ale aj cenovo 😅 tak ale ked si na druhej strane vezmes ze fakt su kadejake tie koralky aj teraz co tu dali disney alebo marvel alebo len proste srdiecka. mne sa to paci z toho dovodu ze azda ta koralka k sebe viaze nejaku spomienku nejaky pribeh 🙂
@vetva99 presne tak 😀 vek je len cislo 😀
@alenka551 áno 🙂 no veď keď ideš na web máš tam proste ako podporu to okienko čo už býva asi všade že keď niečo nevieš tak im napíšeš. ale najlepšie je podľa mňa ked zavoláš oni fungujú od 8-21 hod. čiže aj keď ťa to napadne večer keď dáš deti spať tak to vybavíš 😀
@katpizur A toto vydrzi stale take pekne? 🙂 To je ruzove zlato, ci?
@eliskadad1 Hej? Su tam ochotni ludia? Lebo uz som sa teda stretla so vselijakymi paniami a ten rozhovor nebol dvakrat prijemny, 😀
@usla35 je to tak 🙂 veď pokiaľ si to nekupujem sama 😀 no mám už aj takú že proste bol akorát taký ten "suchý" stred roka kedy ma nečakal žiaden sviatok a tak som si musela kúpiť sama 😀
@vetva99 treba sledovať aj stránku ich 🙂 mávajú rôzne nové kolekcie a tuším ono to tak prichádza sezónne kadečo, ako aj teraz čo bol Marvel. Ale aktuálne majú napríklad limitované Pandora náušnice 🙂
@papulienka48 a ked uz tam nieco "sezonne" pridaju, tak po tej sezone to zo stranky daju prec, ci to viem stale dohladat aj o nejaky cas este?
@bibiana177 vobec to nie je len pre male slecny 🙂 praveze mas velmi vela takych peknych jemnych koralok, aj ku dnu matiek srdiecka alebo koralka s napisom "mom" 🙂 a co sa tej sezonnosti tyka - ako osobne moc na toto nepozeram ked sa mi nieco paci tak si to kupim alebo teda niekto iny mi kupi 😀 ale napriklad co bolo aj s tymi disney alebo marvel tak stale na sklade su 🙂
@sanssa ja si dost idem cruellu v poslednej dobe napriklad 😀 na tuto konkretne si robim zalusk, len kym sa odhodlam objednat, tak sa aj vypreda:
https://sk.pandora.net/sk/naramky-a-privesky/pr...
@bibiana177 ked sa o to staras vydrzi 🙂 to je ako aj s manzelstvom 😀
@tapala neviem ako je to tam, ale maju aj tu : https://www.sofia.sk/sk/pandora-disney-koralka-... 🙂 mam viac skusenosti s tymto eshopom co sa tyka pandory 🙂
@papulienka48 no to sa mi este nastastie nestalo, ale keby doslo k "najhorsiemu" tak by som to riesila asi rovnako 😀
@ewiculik niekomu to pride vela, ale zas pokial to dostanes k vyrociu nejakemu tak to ma pre teba nejaku hodnotu predsa len 🙂
Pandoru už mám takmer 10 rokov, mám 3 náramky a normálne sa s nimi sprchujem aj kúpem a je stále ako nová aj prstene mám(tie si dávam dole keď idem do vane aby mi náhodou neskĺzli s prstov) a nosím všetko celý rok. ALE TREBA KUPOVAŤ IBA ORIGINÁLY a nie tie trápne náhrady a šmejdy. Kupuj buď cez originálny obchod alebo cez sofiu(je to autorizovaný predajca) aj klenoty trend sú autorizovaný predajca. V minulosti sa nedalo klasicky objednávať cez eshop pandora tak sofia ale klenoty trend bola super náhrada ale teraz sa to už dá v pohode. Len never tým blbým reklamám na facebooku že pandora za 2€ keď si si nie si istá či je cena ok pozri originálnu stránku keďže každý autorizovaný obchod musí mať takú istú cenu šperku.
PS: ak sa ti zdá šperk špinavý tak ho normálne umy ale nie ako riad. Stačí zubná pasta keď je moc zašpinený ale keď sa s ním sprchuješ a kúpeš tak nie je ani treba(aspoň ja to tak mám)
@lienkashcj tak pandoru za 2€ som teda este nepostrehla a uprimne, urcite by som tomu neverila 😅 ale je super vediet, ze to fakt vydrzi byt pekne velmi dlho. vlastne vzdy, ked si kupujem sperk, tak s nadejou, ze ho budem moct nosit dlhe roky. 😇
@tapala tak pandoru určite budete môcť nosiť veľmi dlhé roky(ale na ťažké práce niečo kde sa môže poškodiť odporúčam dať dole) a ja som už niekoľkokrát na FB videla reklamu fake na pandoru za 2 eura
@nadejna7 tak neviem akú skúsenosť máš teda ty s poradenstvom cez telefón, ale chápem úplne že ťa môže odradiť jeden negatívny telefonát. tu sa ti to však nestane. kočky čo tam pracujú tak je na nich vidieť že ich tá práca baví a že veľmi radi pomôžu a poradia. aj máš niečo vybraté?
@eliskadad1 No mam rozne skusenosti, co ti poviem 😀 A nemam vybrate nic, lebo si akosi neviem vybrat. Nevies nieco poradit? Nieco take jemne, zenske.
@bibiana177 tak akože toto zas až tak nesledujem, ale keď by si veľmi chcela, tak vieš sa zaregistrovať na ich stránke a potom tam máš možnosť watchdog-u teda akoby strážneho psa na kúsky ktoré nie sú aktuálne skladom alebo wishlist-u že odložíš si do budúcna (ďalšej výplaty😀)
@lienkashcj Tiez mam skusenost kupovat Pandoru cez Sofiu v podstate odjakziva. Ani neviem ako som sa k tomu dostala, tusim som hladala nejake naramky len a natrafila som tak na nich 🙂 Co sa tyka cistenia tak som rovno kupila origos tie cistiace sady, nechcela som riskovat predsa len nie je to za 2€ 😀

@sanssa tak uz sme aj objednali. a kedze teraz dost fici levi kral vsade aj v pepcu a ona miluje disneyovky tak si aj tu vybrala z levieho krala ❤