Pandora - skúsenosti
Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka
@eliskadad1 myslim, ze aj na zaruku pozerat a recenzie hlavne, nie je to len o tej cene.
@flofli to je zase druhá vec, hlavne keď máš niekde záruku až 24 mesiacov a na niečo je možné aj predĺženie záruky o 30 dní alebo vrátenie šperku. Ale tak to už je aj celkovo asi o tej komunikácii s personálom.
@eliskadad1
presne tak, niekedy ta obsluha vie spravit taky rozdiel, ze si to clovek zapamata aj do buducna… ja mam par obchodov, kde viem, ze sa mozem na ten personal kedykolvek obratit, aj ked len riesim uplnu banalitu. a uz len ten pristup je pre mna bonus naviac...
@kratucka presne tak, mozu mat tovar aky chcu, ak je tam predavacka neochotna alebo neprijemna, uz sa tam proste nevratis 😖
@bibiana177 mas nejaku skusenost? je pravda ze nie kazdy mame svoj den, ale tak tie predavacky su tam od toho aby ti pomohli. My ked sme napriklad kupovali nausnicky detske ku krstu tak som nemala ani len paru ze ake vybrat a kocky na predajni mi poradili aj vysvetlili ze ake radsej nie a preco.
@papulienka48 to by ma zaujimalo, ako vyzeraju take nevhodne nausnice. vsak vezmem take, ktore sa mi pacia a hotovo 😉
@papulienka48 to by ma zaujimalo, ako vyzeraju take nevhodne nausnice. vsak vezmem take, ktore sa mi pacia a hotovo 😉
@flofli ono tam ide hlavne o to zapinanie. jasne ze vzhlad a kov to je uz vyberom na tebe, ale asi by som dietatku nedavala take tie klasicke napichovacky. jednak by to mohlo stratit a jednak aj ked lezi tak to moze tlacit.
@flofli ono tam ide hlavne o to zapinanie. jasne ze vzhlad a kov to je uz vyberom na tebe, ale asi by som dietatku nedavala take tie klasicke napichovacky. jednak by to mohlo stratit a jednak aj ked lezi tak to moze tlacit.
@katpizur no najlepsie asi jedine na predne zapinanie alebo so skrutkou pre takeho drobca 🙂
@katpizur no najlepsie asi jedine na predne zapinanie alebo so skrutkou pre takeho drobca 🙂
@bibiana177 vies co ja by som asi ani tu skrutku radsej nedavala. tiez sa zvykne stratit. my sme tak neterke kupovali ked bola babatko tie s tym prednym zapinanim a nosila ich velmi dlho. tusim potom dalsie dostala uz az ked bola prvacka..aktualne zacal vymyslat nas synator ze by chcel prepichnut ucho a realne ja s tym nie som teda v pohode 😅🙈
@bibiana177 vies co ja by som asi ani tu skrutku radsej nedavala. tiez sa zvykne stratit. my sme tak neterke kupovali ked bola babatko tie s tym prednym zapinanim a nosila ich velmi dlho. tusim potom dalsie dostala uz az ked bola prvacka..aktualne zacal vymyslat nas synator ze by chcel prepichnut ucho a realne ja s tym nie som teda v pohode 😅🙈
@usla35 tak to sa ti vobec nedivim 😀 akoze kolko ma rokov syn?
@usla35 tak to sa ti vobec nedivim 😀 akoze kolko ma rokov syn?
@usla35 Ja si tiež myslím, že najlepšie je to vyriešiť takto. Nech má proste tie prvé náušnice čo najdlhšie, preto ich treba vyberať s rozumom a aj takým štýlom, aby sa páčili aj neskôr. Chlapcovi náušnicu? A ešte takému malému?
@usla35 Neviem ci bolo dobre to sem aj pisat 😀 Niektore zeny z MK ta prebodnu pohladom aj na dialku 😀 A pokial je fakt maly tak by som tam riesila asi len take klipsne nejake nech ma radost aspon na chvilu, myslim ze ho to velmi rychlo prejde 😀
objednala som si naramok z pandory, ale je mi troska velky. nie je to moc, ale aj tak sa bojim, ze ho stratim. vedia mi to este skratit dodatocne? alebo to musim riesit inde? mate skusenost?
objednala som si naramok z pandory, ale je mi troska velky. nie je to moc, ale aj tak sa bojim, ze ho stratim. vedia mi to este skratit dodatocne? alebo to musim riesit inde? mate skusenost?
@nadejna7 Tak ja ked som objednavala, tak ma potesilo ze zlatnictvo malo svojho zlatnika, ktory bez problemov velkost upravil tak ako som potrebovala. Ty si objednavala akoze priamo z Pandora stranky?
@nadejna7 No tak to mas potom stastie 😀 Lebo viem ze oni maju toho svojho zlatnika, ktory ti toto v pohode spravi. Takze sup sup na najblizsiu predajnu alebo si zatelefonuj na zakaznicku linku 😉
@papulienka48 No ano a na linke ma odbiju alebo nedvihnu vobec, poznam take tahy 😀
@papulienka48 No ano a na linke ma odbiju alebo nedvihnu vobec, poznam take tahy 😀
@nadejna7 Nie, praveze tu je to v pohode 🙂 Baby nemaju problem s komunikaciou, nevyhybaju sa zakaznikom ci nejakym poziadavkam 😀
@nadejna7 Nie, praveze tu je to v pohode 🙂 Baby nemaju problem s komunikaciou, nevyhybaju sa zakaznikom ci nejakym poziadavkam 😀
@papulienka48 takze aj keby chcem daco reklamovat, uplne v pohode mi to prejde? uz sa mi stalo, ze sa obchod snazil silou mocou, aby reklamaciu proste uznat nemuseli. nemas skusenost?
@papulienka48 takze aj keby chcem daco reklamovat, uplne v pohode mi to prejde? uz sa mi stalo, ze sa obchod snazil silou mocou, aby reklamaciu proste uznat nemuseli. nemas skusenost?
@dom_evi Nevidim dovod preco by ti to nemalo prejst. Ved pokial si to umyselne neposkodila, tak jasne ze ti to vyreklamuju. Akoze ale pokial si nechas hned na zaciatku poradit tak potom aspon nemusis reklamovat 😀
@eliskadad1 ved praveze netusim ako to funguje, ci vypisat reklamaciu, nejaky formular alebo to tam rovno poslat s listom, ze by som chcela zmenit velkost alebo co. netusim.
@eliskadad1 ved praveze netusim ako to funguje, ci vypisat reklamaciu, nejaky formular alebo to tam rovno poslat s listom, ze by som chcela zmenit velkost alebo co. netusim.
@dom_evi Najlepsie asi pozriet na web, tam je kontakt, telefonne cislo. Zavolas a mas istotu. A este lepsie ked to zajdes rovno na predajnu a tm to kocky preberu a odoslu zlatnikovi a nasledne ta budu kontaktovat.
Hmm, čo sa týka zmeny veľkosti, to sa asi ani neráta ako reklamácia, skôr ako servis alebo úprava. Niekedy to vedia spraviť aj zdarma, ak je to krátko po kúpe. V určitých obchodoch teda 🙂
Hmm, čo sa týka zmeny veľkosti, to sa asi ani neráta ako reklamácia, skôr ako servis alebo úprava. Niekedy to vedia spraviť aj zdarma, ak je to krátko po kúpe. V určitých obchodoch teda 🙂
@jana19877 jasne, len nie vsade a nie zakazdym 😀 takze preto treba zvazit odkial si co kupujes. lebo ked uz kupujem taku pandoru tak veru chcem tam mat aj nejaku tu istotu ze keby cosi tak sa mam na koho obratit.
@jana19877 jasne, len nie vsade a nie zakazdym 😀 takze preto treba zvazit odkial si co kupujes. lebo ked uz kupujem taku pandoru tak veru chcem tam mat aj nejaku tu istotu ze keby cosi tak sa mam na koho obratit.
@kratucka Vieš čo, pri takýchto dražších by som sa nebála vôbec, lebo tam dbajú na určitý štandard proste. Swarovski napríklad to má tiež takto, to mám tiež veľmi dobrú skúsenosť 🙏
@kratucka Vieš čo, pri takýchto dražších by som sa nebála vôbec, lebo tam dbajú na určitý štandard proste. Swarovski napríklad to má tiež takto, to mám tiež veľmi dobrú skúsenosť 🙏
@humajnicek To je pravda, len nie zakazdy sa ti podari kupit aj original. Je strasne vela roznych napodobenin. Takze pokial nemas nejaky certifikat pravosti, tak smolka 😀

@bibiana177 tak ale to sa potom jedna o tie menej kvalitne kusky, to si myslim ze napriklad vies zistit uz len pri cene a aj mieste(obchodu) kde to kupujes 😅