icon

Pandora - skúsenosti

bellsstankova
24. jún 2022

Ahojte ake mate prosim skusenosti s pandora sperkami a ich kazdodennym nosenim prosim? Vydrzia alebo zhrdzaveju ak sa s nimi budem aj sprchovat prosim? Resp viete mi poradit nejake dobre zlatnictvo v KE (eshop) s dobrymi cenami a kde produkty vyzeraju pekne a moderne a nie ze posledny tovar im prisiel pred 60 rokmi?😂🙏🏼 Vdaka

nadejna7
11. mar 2025

@papulienka48 A viem to aj zrusit, kedy chcem?

katpizur
12. mar 2025

@nadejna7 nemal by to byt problem si myslim, ale uprimne este som take nic neskusala 😀 ved ono v podstate ti to nijako nenarusa zivot 😀

usla35
13. mar 2025

@nadejna7 preco by si to robila? ved mas to tam ulozene a potom uz je na tebe ze ked to naskladnia ci stale po tom tuzis alebo nie. nie je nikde vyslovene napisane ze by si si to takto akoze rezervovala a je tam povinnost platby 😀

nadejna7
13. mar 2025

@usla35 Ved ja to chapem. Vsak aj teraz som si to nastavila na jeden prsten, ale tak ma zaujimalo, ci mi teraz furt nebudu chodit upozornenia az kym to nezrusim. Ja ani newslettery neodoberam ani nic.

usla35
13. mar 2025

@nadejna7 no pride ti hlavne upozornenie jedno jedine a to o naskladneni 🙂 cize pokial si si nezaklikla odoberanie newslettera ani nic podobne len cisto nastavila watchdog tak je to v poriadku 🙂

tapala
13. mar 2025

@papulienka48 no registrovana nie som, nerada to robim, pokial ozaj sa neda objednat inac zo stranky.

eliskadad1
14. mar 2025

@tapala prečo ti to prekáža? ako dá sa objednať aj inak to je pravda, ale niekedy bývajú aj súťaže pre registrovaných o Pandora korálky alebo náramky a to si myslím že sa oplatí 🙂

tapala
14. mar 2025

@eliskadad1 neviem no, potom mam vela uctov a ja si ani hesla vacsinou neviem zapamatat 😀 a ako casto prebiehaju take sutaze? da sa tam fakt realne nieco vyhrat?

kratucka
18. mar 2025

@tapala tak si treba dat zapamatatelne alebo si ho ulozit v prehliadaci 😀 ked sa chce tak sa da 😀 sice som zatial nic nevyhrala, lebo som tam nie dlho zaregistrovana, no co som si vsimla tak v podstate si v sutazi uz len tym ze si zakupis napriklad jednu koralku. ale asi to zavisi aj od typu sutaze 🙂

bogierka
18. mar 2025

@kratucka a kde si to teda viem sledovat tie sutaze?

sanssa
19. mar 2025

@bogierka bud sleduj eshop sofia.sk (ked je nejaka sutaz a navstivis stranku tak to tam na teba hned "vyskoci" 😀 ) alebo odoberaj newsletter do mail, alebo potom maju aj na FB svoju stranku Sofia Jewelry 🙂

papulienka48
20. mar 2025

@tapala jasne ze sa tam da vyhrat 🙂 A myslim si ze ceny vedia potesit, ale ved aj mimo sutazi maju nejake dobre vyhodne akcie 🙂

bogierka
20. mar 2025

super, dakujem🙂 budem to sledovat. este nikdy som popravde nic nevyhrala a sperk by jednoznacne potesil. teda aspon dufam, ze sa da vyhrat sperk 😂 alebo poukazky alebo o co byvaju tie sutaze vlastne? 😀

katpizur
24. mar 2025

@bogierka vacsinou sa jedna o sperky Pandora alebo ich vlastnej znacky 🙂 Aj ked sutaze nie su tak tam vies natrafit na dobre cenove akcie alebo zvyhodnene sety apod.

flofli
25. mar 2025

mate niekto skusenost s kupou sperkov zo Sofie? vraj davaju aj darcek k nakupu, tak by ma zaujimalo, ci je to pri kazdom nakupe alebo ako to vlastne je 🙂

usla35
26. mar 2025

@flofli zvyknem kupovat a ano, zalezi od toho v akej hodnote a hlavne o musi byt ich znaka 🙂

flofli
26. mar 2025

@usla35 a ake su tam podmienky???nikde to akosi neviem dohladat

eliskadad1
2. apr 2025

@flofli čo si ja pamätám tak to bolo tak že keď si si kúpila niečo z eshopu a ich značky v nejakej sume tak od toho sa odvíjalo že dostaneš grátis srieborný prívesok alebo náušnice alebo retiazku. Ono ti to v podstate napíše aj v nákupnom košíku že čo získavaš zdarma 🙂

bogierka
2. apr 2025

@eliskadad1 a to sa da do kosika automaticky alebo musim si to tam ja vhodit alebo ako 🙂

kratucka
3. apr 2025

@bogierka to by mala byt automatika. V podstate takto ti to ukaze v kosiku 🙂

humajnicek
3. apr 2025

@kratucka Super vec 😍
Minule som si všimla, že majú aj akcie na Pandoru, ale neviem, či sa na to vzťahuje ten darček. Máte niekto skúsenosť? Lebo ak hej, tak by som si možno niečo prihodila do zbierky. 😍

sanssa
4. apr 2025

@humajnicek ako myslis akcie? Pandora je samotna kapitola sama o sebe 😀 Aktualne inak prebieha sutaz o naramok pre registrovanych zakaznikov 🙂 Mozno sa ti postasti 🙂🍀

humajnicek
4. apr 2025

@sanssa No však niekedy majú aj akcie, nie? Tak ma zaujíma, či platí ten darček aj pri takomto nákupe.

lucialucy43
4. apr 2025

Tak striebro zvykne oxidovať stmavnuť ale to je normalne dá sa to pekne vyčistiť a teraz robia rodiovane striebro ja mam take a som snim spokojná.

papulienka48
7. apr 2025

@humajnicek ved ono ti to vyhodi v kosiku 🙂 Mozes vyskusat, za to nic nedas.
@lucialucy43 jasne da sa to vycistit v pohode a tiez som rada za to rodium na striebornych sperkoch. Len tam tiez si treba dat pozor, lebo niektory predajcovia/vyrobcovia maju tensiu vrstvu toho rodia a iny hrubsiu.

bibiana177
7. apr 2025

no ja som tak natrafila na zlavu aj darcek na raz, podla mna sa to oplati vyskusat 😀

katpizur
8. apr 2025

@bibiana177 tak to si myslim ze nemas co stratit 😀 A navyse ked aj teraz prebieha sutaz o tu Pandoru tak mozes este aj vyhrat 😉 A keby aj nie tak predsa len z toho nieco ziskas.

humajnicek
8. apr 2025

@lucialucy43 A to dlhšie vydrží pekné?

usla35
9. apr 2025

@humajnicek no ano v podstate ved prave to rodium zabranuje tej oxidacii striebra. Samozrejme ze sa treba aj o ten sperk nejako starat a nespoliehat sa len na to 😀

bibiana177
9. apr 2025

@usla35 suhlasim, rodium je super vec. mam prsten, co mam uz vyse roka a stale vyzera ako novy. ale hej, zalezi od toho, ako kvalitne je to pozlatene/porodiovane... niektore sa osuchaju raz-dva 😒