Panelacikova má zrušený účet
Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.
Clovek precita nazov diskusie a normalne zasne,o com sa tu pise.Prejde sa od panelacikovej ku konspiraciam😂
@valeria_h "Pán bol vzatý okamžite do väzby. Ale Ukrajinec, ktorý ZABIL Čecha bol prepustený."
Takze asi si prehliadla dovody - ten prvy bol vzaty preto aby neovplyvnoval svedkov a stale sa patra po jeho dvoch kumpanoch ktorych by mohol instuovat o vypovedi/varovat. Druhy pripad - zabil ako zabil - podla sudcu bol napadnuty a pravdepodobne to bola nutna obrana.
Takze hadam vidis rozdiel ked niekto zmlati Ukrajinky len preto ze su a druhy pripad ked bol napadnuty a branil sa.
Ale vsak pockajme si ako dopadnu jednotlive sudy...
(Ten druhy pripad bude urcite trosku zamotany. Romovia su znami ze sa radi pomlatia a teraz maju nervy este zvysene z toho ze musia dlhsie cakat na davky ktore uradnici nestihaju vybavovat kvoli mnozstvu Ukrajincov - takze ked sa s nejakym stretnu tak to mile privitanie asi nebude. Mladi Ukrajinci si zase po hlave skakat nedaju - to nie je ako ked napadnu bieleho ze sa ani nebrani a tak sa to cele zvrhne - zabyklace a ine pomocky si asi bezne nosia obe narodnosti takze sa da predpokladat ze taka potycka nedopadne moc dobre)
@kimina21 ja som dostala odpoveď na prvej strane ale toto tu je už iná káva.
Náhoda? Ja myslím že nie 😅
@lilope , @hiro Problém s dnešnými konšpirátormi nie je ten, že sa už niekedy v minulosti nejaká konšpiračná teória potvrdila (extrémne výnimočné), ale ten, že konšpirátori svoje teórie označujú za potvrdené pravdy a ako dôkazy uvádzajú klamstvá. Napr. "Vakcína zabila viac ľudí ako vírus" a dajú k tomu vyjadrenie jedného diabetológa, ktoré sa nezhoduje so žiadnou lekárskou organizáciou, alebo "ukrajinská vláda cielene zabíjala deti, keď na ulici hovorili rusky" a ako dôkaz uvedú ruské propagandistcké video s faktami, ktoré sa zasa nezhodujú so žiadnou uznávanou medzinárodnou autoritou, alebo "Američania potvrdili, že zorganizovali Majdan" a ako dôkaz pridajú video z tlačovky, kde americká administratíva vravi, že od pádu ZSSR podporovali demokratizačné projekty na Ukrajine, napr. monitoring volieb a informátizáciu verejnej správy.
@kimina21 toto by som dala za nove kredo, ked bude niekto odveci rozpravat, mohla by sa uchytiť veta Od Panelačikovej ku konšpiráciam..🤣
Paneláčikovej sa musí štikútať🙈
@mondolina 🤣🤣
@mondolina panelacikova, ked si tu, 3x zaklop
nikdy ma neprestane udivovat tok zenskych myslienok. 😀 zacat pri jahode a skoncit pri kovosrote.
@pralinka25 neviem preco taka pasivno-agresivna kampan na ucet myslenia zien. Muzi nemenia temy? Velmi mi vadi ako sa zenam davaju nalepky a posmesky na tisic sposobov, ale muzi su vzdy v pohode a nad vecou. Neviem ci si uvedomujes, ze podporovanim vyjadreni ako je to tvoje, si vlastne kakas do vlastneho hniezda.
@kittykat22 neviem preco ta to tak strasne poburilo z mojej strany na tom nebolo ani trochu agresie.
Proste je to tak. Zeny ked sa rozpravaju ohybaju temy neuveritelnym sposobom. Zacnu ako napriklad tu pri panelacikovej prejdu cez ukrajinu a dostanu sa az k polemike o tom ci je zem gulata a to len na par strankach. Pracujem roky v zenskom kolektive takze s tymto mam kvantum skusenosti aj v realnom zivote a vobec to nevnimam ako hanenie zenstva. Sama taka som a vobec sa za to nehanbim. S kamoskami sa na tom casto smejeme ako dokazeme niektore temy zamotat behom par minut. Ked sledujem ako sa bavia chlapi zvacsa sa skratka drzia urcitej osi a rozvijaju konkretnu temu. Zeny sa dokazu naraz bavit o piatich roznych veciach sucasne a stale byt v obraze. Skratka zeny maju k tomuto vacsi sklon ako muzi. No a co?
Podla mna ma nalepku kazdy. Aj chlapi maju svoje a vlastne kazda mozna skupina. Mne su nalepky doslova u prdele. Moj svet na nalepke nestoji. Kazdopadne aj tak nevidim problem v tom co som napisala. Mozno si ty vynimka potvrdzujuca pravidlo a skratka ak by si sa s niekym rozpravala nazivo neprejdes v ramci jednej temy x roznymi vecami ale udrzis si striktny obsah. Ja naprillad nie a na fore je nas takych ocividne vela co sa nevedia udrzat v teme. Ked sa bavim s manzelom o autach skratka sa bavime o nich. Keby som sa bavila o autach s kamoskou som presvedcena ze skoncime pri recepte na gulas a medzitym preberieme dovolenku v irsku poriesime farbu calunenia sedacky, stav leteckej dopravy v malajzii a kvalitu zeleniny v lidli. Toto je inak vec ktoru si vsimam vo svojom okoli roky a velakrat sme sa o tom so zenami aj muzmi bavili a dospeli sme k tomu co pisem a co ne vidiet aj v tejto teme a co som tym tokom myslienok myslela. Je pravda ze som zabudla pouzit emotikon ale rozhodne v mojom prispevku agresiu nehladaj pretoze tam ziadna nebola.
K paneláčikovej - Ja som raz čítala takú diskusiu, kde švagriná nejakej osoby so "známym nickom" tomuto "známemu Nicku" ale že veľmi naložila ohľadom toho, ako sa správa v realite a ako vystupuje na mk. S tým, že nick neprezradila, lebo napísala, že tá dotyčná sa v tom určite nájde... Že "známy nick" sa s ňou v realite aj tak nerozpráva a dúfala, že keď si to "známy nick" aspoň cez mk prečíta, tak im konečne dá pokoj (autorke diskusie a jej manželovi, ktorý je zároveň bratom "známeho nicku"). Vtedy sa v príspevkoch ostatných diskutujúcich, ktorí hádali, o koho ide objavil aj jej nick. Ale ona počas celej diskusie ani raz nezareagovala (tipovali vtedy napr. aj @viestta, ale tá sa ozvala s tým, že to nepasuje na jej rodinu 🤭🤭🤭). Tak možno preto sa zrušila. Ale všetko toto je len moja (možno konšpiračná) teória. 😉
@mikadooo hm...
@mikadooo vieš mi dať link na tú diskusiu? Ja si myslím, že to pravda môže byť. Pár rokov dozadu som mala v priateľoch na FB panelacikovu. Potom neviem kvôli čomu (asi biznis) som si pridala jednu ženu. Na to sa ozvala panelacikova v správe že či ju poznám a čo s ňou mám, že je z jej rodiny a majú nejaké nezhody a potom si ma panelacikova vymazala. Či to bola jej švagriná netuším, už si nepamätám, ale bol to určite niekto z jej blízkej rodiny a bola to žena ktorú nemusela...
@marsmykkok neviem žiaľ. Neviem či to autorka potom nedala zmazať, viem, že problém sa vyriešil, tá švagriná to naozaj čítala a našla sa v tom, potom bola nejaká offline kucapaca u nich doma a problém sa vyriešil ku spokojnosti autorky. Myslím, že autorka na koniec písala, že ďakuje všetkým, diskusia splnila účel, že veci sa pohli správnym smerom a keďže švagrinej nechce škodiť, tak myslím, že písala aj, že diskusiu nechá zmazať. Za celú diskusiu nepotvrdila žiadnu totožnosť svojej švagrinej. Bolo to fakt zaujímavé čítanie - od počiatočného obviňovania autorky ako ohovára svoju švagrinú na internete a že je vlastne taká istá, až to skončilo úplne naopak a ženy jej skôr držali palce, aby sa jej podarilo problém so švagrinou vyriešiť. 🙂
@mikadooo tu diskusiu som čítala pred par dňami nie je zmazaná , ale nespomínam si na názov
@mikadooo ak si dobre spomínam, v tej diskusii sa riešila žena, ktorá mala viac detí
@oblecenie99 nevieš názov ? Ja dom čítala len prvých pár strán rada by som ju Dočítala
@lenkasarka skúsila som ju aj vyhľadať, ale už som to nevedela 😶

@valeria_h Vrah je ten komu je preukázaný úmysel vraždy. Sudca (vlastne dvaja sudcovia) sa v tomto prípade prípade nestotožnili s pôvodným obvinením z vraždy a preto povolili vyšetrovanie na slobode.