icon

Panelacikova má zrušený účet

24. aug 2023

Dievčatá, ja som si uvedomila, že už dlho neprispievala a ona ma zrušený účet. Neviete či je v poriadku? Viem že mala nejaké zdravotné problémy.

viestta
24. aug 2023

@freedoom23 a ty ako dokážeš, že guľatá nie je?

karolinakr
24. aug 2023

Mať taketo starosti, či je zem guĺata a prezidentov plat, som šťastný človek..to je jedna z tych lepších variant, či zem je kocka alebo gulatá 😂

pralinka25
24. aug 2023

no a nie je to krasne v 21 storoci v storoci vedy a vyskumu polemizovat nad tym ci je zem gulata? ludstvo zaradilo spatny chod. o chvilu sme opat v praveku. umta umta umtata nasa zem je gulata 😂

lilope
25. aug 2023
lilope
25. aug 2023

@pralinka25 do tejto kategórie že je Zem guľatá pre mňa spadá aj polemizovanie o tom či má človek viac ako dve pohlavia. A tu nie že sa vraciame v čase, ani to neviem nazvať.

jj298
Odpoveď bola odstránená
mateson
25. aug 2023

@lilope 👍👍👍

ckocka
25. aug 2023

@lilope Ale to je zvláštne, ak si taký priaznivec teórií a hypotéz. Prečo nedať šancu všetkým?

lilope
25. aug 2023

@ckocka kto povedal, že som? Len nie som človek, čo nekriticky prijíma informácie. A je zvláštne, že ľudia, ktorí nám verklíkovali, že treba veriť vede, tí istí ľudia v tejto otázke vede neveria. Nasledovať názorovo niekoho takého je proti zdravému rozumu.

macatt
25. aug 2023

Ahojte, ja len že sila MK je známa..kamarát robí vo farma priemysle a povedal, že majú(mali asi 2 roky dozadu, v súčastnosti netuším) ľudí aj na MK, ktorí sa tu podieľajú na reklame atd a tiež som občas zaregistrovala odrážačov ,,konšpirácii,, ktorí veľmi tvrdo zasahovali aj do náznaku názoru v čase Covidu.. takže si nemyslite, že si tu len tak kecáte😅

ckocka
25. aug 2023

@lilope Asi sa strácam. Ktorá súčasná konšpiračná teória podľa teba nie je konšpiračná, len málo preskúmaná a po čase sa môže ukázať ako pravdivá?

lilope
25. aug 2023

@ckocka naozaj sa strácaš, prejdi na začiatok mojich príspevkov kde som písala čo je to konšpiračná teória a pochopíš. Množstvo pohlaví nie je konšpiračná teória, pretože počet už je dávno dokázaný, preto nemôže ísť o teóriu, a teda nemám čomu dávať šancu.

ckocka
25. aug 2023

@lilope Počkaj, a on niekto tvrdí že je to konšpiračná teória? Odporcovia tvrdia že je to blbosť, pokiaľ viem.

lilope
25. aug 2023

@ckocka však ty si napísala v kontexte o konšpiračných teóriách, že mám tomu dať šancu. Vzhľadom na všetky doterajšie zistenia ľudstva v oblasti biológie je to nezmysel. Takže veci dávno dokázané, tým treba dať šancu a veci ešte nedokázané, označiť za konšpiráciu a zhodiť každého, kto nad nimi kriticky uvažuje.
Kam moderný svet dospel nemá obdobu.

ckocka
25. aug 2023

@lilope Tak už naozaj neviem za ktoré konšpiračné teórie tak bojuješ, a kedže nie som hodná vysvetlenia, musím zostať v nevedomosti. Čo narobím.

lilope
25. aug 2023

@ckocka nepochopila si myšlienku. Nebojujem za žiadnu konšpiračnú teóriu. Hovorím, že každý má právo na slobodný prístup k informáciám bez toho, aby boli určitou skupinou ľudí dopredu odsúdené prílepkom konšpiračná teória alebo až cenzurované. Sama si zvážim či dané informácie budem považovať za relevantné alebo nie. Toto je hlavná myšlienka mojich príspevkov o konšpiračných teóriách.

ckocka
25. aug 2023

@lilope Konšpiračná teória je podľa definície teória vysvetlujúca jav pre ktorý existuje vysvetlenie, ale niektoré skupiny ludí ho nepovažujú za doveryhodné a hladajú za tým nejaké spiknutie. Takže to nie je dopredu odsúdení, je im poskytnuté vysvetlenie ale oni ho neprijmú, a potom sú odsúdení.

valeria_h
25. aug 2023

To k tá sloboda slova aj tu na MK. Vlastne pozor, hoaxy to volajú, keď sa im to nepáči 😁

ckocka
25. aug 2023

@valeria_h Kľudne poďme ďalšie kolo. Ktorý hoax, čo podľa teba nie je hoax, bol zmazaný?

valeria_h
25. aug 2023

Keď už si nemôžeš povedať svoj názor, to je zle. V Česku teraz je obrovská kauza, dve ukrajinky zmlátil nejaký Čech vraj bezdôvodne, je celkom jedno či mal alebo nemal dôvod, mlátiť ľudí je neprípustné nech sa to týka akejkoľvek národnosti alebo pohlavia. Pán bol vzatý okamžite do väzby. Ale Ukrajinec, ktorý ZABIL Čecha bol prepustený. Momentálne dvaja Ukrajinci znásilnili ženy, z toho jeden z nich sa ju pokúsil zabiť...dúfam, že tých smradov nepustia na slobodu. Ale teraz čuduj sa svete sa pozornosť obracia na toho Čecha, ktorý zmlátil Ukrajinky. Takže Ukrajinci môžu čo chcú, môžu zabíjať, znásilňovať, ale musíme držať hubu, lebo okamžite si zmazaný za nenávistné príspevky...wtf to čo je?!

valeria_h
25. aug 2023

A aj teraz čakám, že mi posledný príspevok vymažú.

valeria_h
25. aug 2023

A ešte taká vec, ja som jednu užívateľku nazvala 🐄. Vymazali mi príspevok, ok beriem, takto sa nevyjadruje. Ale užívateľa citrón alebo čo má za nick a aj ďalšie užívateľky, ktoré urážajú, nevymazali. Super demokracia, fakt.

triss83
25. aug 2023

@valeria_h páčila sa mi reakcia ex prezidenta Zemana:,, keď môže znásilňovať, môže ísť aj bojovať.,,

valeria_h
25. aug 2023

@triss83 Ja len čakám, že prezident Pavel si tie Ukrajinky pozve na hrad a ospravdelni sa im za všetkých Čechov. Dúfam, že pozve aj tie dve znásilnené ženy. Ale vlastne na tých mu nezáleží.

triss83
25. aug 2023

@valeria_h ,,dvojaký meter,, je teraz moderný 🤦

valeria_h
25. aug 2023

@triss83 Vidieť to aj tu v diskusiách. Ale to my sme dezoláti 🤦‍♀️
Ajajaj, teraz som stúpla na veľmi nebezpečnú pôdu, zachvíľu mi to vymažú 😂

ckocka
25. aug 2023

@valeria_h Ten Ukrajinec je naďalej vyšetrovaný na slobode a čaká ho súd, to si prečo nenapísala?

mondolina
25. aug 2023

@ckocka
lebo povie len to čo sa jej hodí, aby mohla šíriť tú svoju nenávisť.

valeria_h
25. aug 2023

@mondolina Áno, nenávidím, závidím...na čo som ešte zabudla? 🤦‍♀️

valeria_h
25. aug 2023

@ckocka Presne, na slobode.. vrah na slobode a ten Čech vo väzbe. Super 😊