Panický strach z únosu dieťaťa
Nie nepozerám veľa filmov, len mám z toho naozaj strach. Máte tiež niekedy takéto obavy? Poznáte v okolí nejaký prípad? Hrozí to reálne u nás na Slovensku? Alebo si zbytočne robím starosti?
Ja dcéru nepustím z očí ani na sekundu.
@prasiatko30 moje deti nestrazi nikto cudzi ( ucitelky v skole neratam) vzdy som pri nich strazila ich len Moja mama a 2x neterky dospele. Ja zas hocikomu nedoverujem. Ziadne sleep over nebudu mat. Mm mal ako maly zlu prihodu nejaky stryko alebo co ho ohmataval ked spal u nich. Nikomu to nepovedal bal sa.
Tu u nas sa bezne hraju deti 3-4 rocne bez dohladu rodicov. Ja by som take dieta sama nepustila.
@cocolino234 inak nehnevaj sa, davat taketo smajliky v sprave, o tom ako zomrela tvoja mama...nechapem.
@derdia tiež som chvíľu rozmýšľala, či to písala celé ako vtip, že to bol len sen hahaahha
Nepochopila som to celkom.
Tak ja mam často také negatívne myšlienky, stále predvidam, čo zlé sa môže udiať. Kadejaké tragédie sa vždy udeju v okolí.
Ahoj. Ked som prisla z porodnice, tak sa mi snivalo, ze maleho mi uniesli. Bol to velmi zivy sen. Dieta / uz teraz mam 2, nespustim doslova z oci. Mam z toho dost paniku dodnes a som uzkostliva na kazdy ich pohyb.
@majkaa53 Smart hodinky s GPS sa dajú ľahko hacknúť a potom kde kto môže vedieť, kde presne je tvoje dieťa a sledovať ho. Hlavné také lacnejšie (ale nemusí byť len) majú všelijaké bezpečnostné nedostatky v systéme. Niekto tu minule o tom v inej téme dal podcast s českým odborníkom
neda sa vylucit riziko unosu. ale neprestaneme preto chodit von.
tak ako na bicykli je riziko urazu, a vo vode je riziko utopenia, a plyn doma moze vybuchnut....
ano, zivot ma nastrahy. treba sa s tym zmierit a zit s nimi v harmonii. cize zodpovedne, opatrne, ale v rozumnej miere. 🙂
@janci05 asi pred rokom o Tom dávali dokument 😢na stv2, ja som tak strašne plakala. Pre mňa bolo masaker, že nechala mamička tak malé deti hrať sa pred bytovkou ale v tej dobe to bolo asi inak... Tiež vraveli, že asi po 15 rokoch sa Juhoafrickej republike našiel nejaký chlapec Happy, ktorý bol tiež obeťou únosu a robil otroka v nejakej rodine v JAR. Vraj tá mamina si bola na 100% istá, že je to ten Luboško ale genetika to nepotvrdila 😥 strašne smutný príbeh to je.
Ten prípad Ľuboška si aj ja dobre pamätám, bývam blízko Púchova, vtedy to bolo obrovské haló, doteraz sa nevie čo sa mu stalo, proste zmizol, reči okolo toho boli všelijaké, ale nič sa nepotvrdilo, ja doteraz niekedy nato myslím, čo je s ním, či žije, či sa má dobre,alebo nedajbože už nie je medzi živými, ale stále všetci dúfame, že je,ja stále hovorím, že by som sa chcela dožiť toho a vedieť, čo sa s tým chlapcom stalo,možno ho majú aj niekde pod nosom a nevedia o tom,všeličo sa môže stať, jeho otec už bohužiaľ tento rok umrel,chudacik nedožil sa toho,čo sa s jeho chlapcom stalo, a toto je najhoršie, nevedieť toľké roky,ke je vaše dieťa, či žije, či čo sa s ním vôbec stalo

@larisa Ano, je to on.