Pápež František a nebeské znamenia, ktoré ho sprevádzali
Pápež František bol muž mnohých nebeských znamení.
V roku 2013 v den kedy ho vymenovali do funkcie blesk zasiahol Vatikánsku baziliku 2 krát po sebe !
https://www.bbc.com/news/in-pictures-21427713
Pápežovo priezvisko BERGOGLIO dáva v najznámejšej počitačovej tabulke ASCII číselnu hodnotu 666
https://sk.wikipedia.org/wiki/ASCII
František je posledným 266 pápežom na Malachiášovom zozname pápežov z roku 1500.
František bol všeobecne považovaný za najliberálnejšieho pápeža zo všetkých 266 pápežov.
František zomrel presne na den Kristovho zmrtvychvstania.
Je tiež zaujímavé že v den ked zomrel pápež František sa v Nemecku odohral mimoriadne zriedkavy prírodný jav, ktorý zaskočil nielen obyvateľov, ale aj odborníkov sledujúcich atmosférické javy. Nad regiónom Pullheim sa prehnala silná búrka, no to, čo z nej vyšlo, bolo ďaleko za hranicou bežného úkazu – blesk s intenzitou neuveriteľných 207 kiloampérov (kA). Tento elektrický výboj je jeden z najsilnejších, aký bol v Nemecku za posledné desaťročia zaznamenaný,
https://www.imeteo.sk/spravy/neuveritelny-uder-...

@eva8
Leo znamena lev ? odkedy ?
@leonard1997 latincina je liturgicky jazyk. Ci?
@leonard1997 latincina je liturgicky jazyk. Ci?
@eva8
ak chces hladat leva, preco si ho hladala zrovna v mojom mene a nie v inych menach a zrovna v latincine a nie v inych jazykoch ?
@eva8
ak chces hladat leva, preco si ho hladala zrovna v mojom mene a nie v inych menach a zrovna v latincine a nie v inych jazykoch ?
@leonard1997 nehladala som leva. Objavili sa mi znamenia 😉 Ty, Lev, 666 a nakoniec aj silny dazd - zamerne som nasledne zamenila dazd za burku, pretoze aj datumy v uvodnom prispevku sa zamienali hore-dole, aby to pasovalo.
Uz si pochopil, o com je rec? Vo vsetkom sa sa daju najst znamenia. Cize absurdita.
@leonard1997 nehladala som leva. Objavili sa mi znamenia 😉 Ty, Lev, 666 a nakoniec aj silny dazd - zamerne som nasledne zamenila dazd za burku, pretoze aj datumy v uvodnom prispevku sa zamienali hore-dole, aby to pasovalo.
Uz si pochopil, o com je rec? Vo vsetkom sa sa daju najst znamenia. Cize absurdita.
@eva8
Ja som nedával odveci udalosti, ale udalosti ktoré spolu boli úzko naviazané, zatiaľ čo ty tu dávaš veci ktoré nemajú spolu nič spoločné. Co mám ja spoločné s menom pápeža ? Ja s ním nemám žiadnu spojitosť, preto je absurdné hladať v mojom mene nejakú predzvesť jeho mena.
@eva8
Ja som nedával odveci udalosti, ale udalosti ktoré spolu boli úzko naviazané, zatiaľ čo ty tu dávaš veci ktoré nemajú spolu nič spoločné. Co mám ja spoločné s menom pápeža ? Ja s ním nemám žiadnu spojitosť, preto je absurdné hladať v mojom mene nejakú predzvesť jeho mena.
@leonard1997 neladam. Ukazali sa te znamenia same 😉 No uznaj aka je pravdepodobnost, ze akurat prve 3 pismena cloveka, ktory hovori o znameniach v suvislosti so zosnulym papezom sa zhodnu s menom noveho papeza? Ze cisla za menami vytvoria 666? Co to znaci? O com to vypoveda?
@leonard1997 neladam. Ukazali sa te znamenia same 😉 No uznaj aka je pravdepodobnost, ze akurat prve 3 pismena cloveka, ktory hovori o znameniach v suvislosti so zosnulym papezom sa zhodnu s menom noveho papeza? Ze cisla za menami vytvoria 666? Co to znaci? O com to vypoveda?
@eva8 čísla za menami nevytvorili 666, to si len spájala nespojitelné bez akéjkolvej spojitosti, a niektoré veci pridala, iné odobrala a prekrútila. A k mojmu menu, už som sa ťa pýtal aká je moja spojitosť s novým pápežom, nevedela si odpovedať.
@eva8 čísla za menami nevytvorili 666, to si len spájala nespojitelné bez akéjkolvej spojitosti, a niektoré veci pridala, iné odobrala a prekrútila. A k mojmu menu, už som sa ťa pýtal aká je moja spojitosť s novým pápežom, nevedela si odpovedať.
@leonard1997 mozno si obet, ktora hovori o faloznych znameniach, preto ta spojitost s menom.😉 A 666 vyjde 3x 🙂
@leonard1997 mozno si obet, ktora hovori o faloznych znameniach, preto ta spojitost s menom.😉 A 666 vyjde 3x 🙂
@eva8
Radsej študuj
https://www.posmrtnyzivotexistuje.sk
@eva8
Radsej študuj
@leonard1997 vsak som aj ja nasla urcite znamenia 😉
Resp. som len skusila spocitat a vyslo mi to 🙂
A potom sa ukazal Leo
@eva8
Radsej študuj
@leonard1997
Pozri, nerobim si srandu. Uprimne verim v p. Boha. Nie som katolicka, papeza beriem ako cloveka. Pre mna je dolezita povaha ludi. Verim v zazraky. Verim, ze nam p. Boh pomaha. Aj to, ze nas vystriha. Ale ten vypoctom mien s vysledkom 666 jednoducho je uplna hlupost, ziadne znamenie. Vsak sam vidis, ako jednoducho sa tie 666 daju ziskat.
@leonard1997
Pozri, nerobim si srandu. Uprimne verim v p. Boha. Nie som katolicka, papeza beriem ako cloveka. Pre mna je dolezita povaha ludi. Verim v zazraky. Verim, ze nam p. Boh pomaha. Aj to, ze nas vystriha. Ale ten vypoctom mien s vysledkom 666 jednoducho je uplna hlupost, ziadne znamenie. Vsak sam vidis, ako jednoducho sa tie 666 daju ziskat.
@eva8
Praveze nevidim, kedze opakujem po 100 krat, ty si spajala nesuvisle javy, davala nesuvisle vypocty, kombinovala vsetko mozne so vsetkym moznym, a ked ti to aj tak nevychadzalo, tak nieco pridala, nieco prevratila.... takto sa to nerobi do psej matere. Este raz si pozri ako som sa ja dopatral k 666, skrze JEDEN uceleny system, JEDEN ZAKLADNY algoritmus.... nedaval som tam milion roznych vedlajsich algoritmov...
@eva8
Praveze nevidim, kedze opakujem po 100 krat, ty si spajala nesuvisle javy, davala nesuvisle vypocty, kombinovala vsetko mozne so vsetkym moznym, a ked ti to aj tak nevychadzalo, tak nieco pridala, nieco prevratila.... takto sa to nerobi do psej matere. Este raz si pozri ako som sa ja dopatral k 666, skrze JEDEN uceleny system, JEDEN ZAKLADNY algoritmus.... nedaval som tam milion roznych vedlajsich algoritmov...
@leonard1997 este raz k vypoctom - "rozbor" som napisala davno, no neodoslala, len ulozila si. Preposielam podrobne, ku kazdej sestke 2 vysvetlenia 🙂
1.sestka:
Cislo za tvojim menom; 1997:
1997 = 1+9+9+7 = 26
Cislo za menom papeza: XIV:
XIV= 10+1+5 = 16
Cize konecny vysledok:
26+16 = 42 = 4+2 = 6,
Cize prva sestka:
Cislo za tvojim menom + Cislo za menom papeza = 1997 + XIV: =
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= 42 = 4 + 2 =
= 6
2.sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26 = 2+6 = 8
XIV= 10+1+5 = 16 =1+6 = 7
Cize konecny vysledok:
8+7 = 15 = 1+5 = 6
Cize druha sestka
Cislo za tvojim menom + Cislo za menom papeza: = 1997 + XIV =
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= (2+6) + (1+6) =
= 8 + 7 =
= 15 = 1 + 5 =
= 6
3..sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26
XIV= 10+1+5 = 16
Rok zvolenia noveho papeza: 2025:
1025 = 2+0+2+5 = 9
Cize konecny vysledok:
26+16+9 = 51 = 5+1= 6
Cize tretia sestka:
Cislo za tvojim menom + Cislo za menom papeza: + Rok zvolenia noveho papeza =
= 1997 + XIV + 2025 =
= (1+9+9+7) + (10+1+5) + ( 2+0+2+5} =
= 26 + 16 + 9 =
= 51 = 5+1=
= 6
Preco som pouzila rok 2025? Pretoze je to "rok pritomnost" 😉
Ale ak chces vynechat rok 2025, tretou sestkou moze byt aj toto:
Prve 3 pismena tvojho nicku + 3 pismena mena papeza = 3 + 3 = 6 🙂
@eva8
@leonard1997 nepouzivala som ziadne algoritmy, ani AI, iba obycajne scitanie 🙂
To 666 pomocou ASCHI a kombinacia krstneho mena, priezviska, papezskeho mena je nasilne ziskanie 666. 🙂
Ok, podla mna je to vsetko hlupost, co som sa ti snazila ukazat aj mojimi vypoctami, ale ak to povazujes za znamenia, o.k.
Doteraz ani neviem, co tie znamenia, ktore siris, maju znamenat. Vysvetlis mi, prosim?
Dakujem 🙂
@leonard1997 este raz k vypoctom - "rozbor" som napisala davno, no neodoslala, len ulozila si. Preposielam podrobne, ku kazdej sestke 2 vysvetlenia 🙂
1.sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26
XIV= 10+1+5 = 16
Cize konecny vysledok:
26+16 = 42 = 4+2 = 6,
Cize prva sestka:
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= 42 = 4 + 2 =
= 6
2.sestka:
Cize konecny vysledok:
8+7 = 15 = 1+5 = 6
Cize druha sestka
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= (2+6) + (1+6) =
= 8 + 7 =
= 15 = 1 + 5 =
= 6
3..sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26
XIV= 10+1+5 = 16
1025 = 2+0+2+5 = 9
Cize konecny vysledok:
26+16+9 = 51 = 5+1= 6
Cize tretia sestka:
= 1997 + XIV + 2025 =
= 26 + 16 + 9 =
= 51 = 5+1=
= 6
@eva8
"Cislo za menom papeza: XIV:
XIV= 10+1+5 = 16"
Nie, XIV nie je 16, ale 14 !!! Císlo 16 dáva v rímskej abecede zápis XVI.
Cize konecny vysledok:
26+14 = 40 = 4+0 = 4
Prvá šestka ti nedá nevyšla, takže ani číslo 666, ti tvojou metodou nevyjde
@eva8
XIV= 10+1+5 = 16"
Cize konecny vysledok:
26+14 = 40 = 4+0 = 4
@leonard1997
Cislo XIV som rozdelila po "cisliciach" = pismenach presne podla toho isteho "algoritmu" 😉 ako cislo 1997 - rozdelila som ho na cislice.
Teda sucet cislic:
XIV = X + I + V = 10 + 1+ 5 = 16
1997 = 1+ 9 + 9 + 7 = 26
Ten isty princip, aby som nemiesala "algoritmy", na co sa odvolavas
@eva8
XIV= 10+1+5 = 16"
Cize konecny vysledok:
26+14 = 40 = 4+0 = 4
@leonard1997 😃
A keby sme chceli exaktne sucet arabskych cislic (10 je cislo, nie cislica), aj tak vyjde 6:
XIV = X + I + V = 10 + 1+ 5 = 1 + 0 + 1 + 5 = 7
1997 = 1+ 9 + 9 + 7 = 26
Teda: 7+26 = 33 = 3+3 = 6
Tooooolko sestiek 🙃
1.sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26
XIV= 10+1+5 = 16
Cize konecny vysledok:
26+16 = 42 = 4+2 = 6,
Cize prva sestka:
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= 42 = 4 + 2 =
= 6
2.sestka:
Cize konecny vysledok:
8+7 = 15 = 1+5 = 6
Cize druha sestka
= (1+9+9+7) + (10+1+5) =
= 26 + 16 =
= (2+6) + (1+6) =
= 8 + 7 =
= 15 = 1 + 5 =
= 6
3..sestka:
1997 = 1+9+9+7 = 26
XIV= 10+1+5 = 16
1025 = 2+0+2+5 = 9
Cize konecny vysledok:
26+16+9 = 51 = 5+1= 6
Cize tretia sestka:
= 1997 + XIV + 2025 =
= 26 + 16 + 9 =
= 51 = 5+1=
= 6
@eva8
1.sestka:
"Cislo za tvojim menom; 1997:1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV"
1 : Prečo si moje číslo kombinovala s číslom terajšieho pápeža Leva XIV ? Chcem tým povedať že prečo si moje číslo neskombinovala s nejakým iným z 266 pápežov ale práve s týmto ? Alebo si moje číslo kombinovala s číslami všetkch 266 pápežov, no pri žiadnom ti to nevyšlo, okrem tohto ? :D
2 : "1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV= 10+1+5 = 16Cize konecny vysledok:26+16 = 42 = 4+2 = 6"
Všimni si že číslo 26 a 16 si nerozkladala na 2+6 a 1+6, ale číslo 42 si už rozkladať išla na 4+2 :D. Ked už teda chceš používať nejaký algoritmus, tak ho láskavo používaj na VSETKY čísla, a nie že si sama určuješ podla toho ako ti to "sedí" že na toto číslo to použijem a na hento nie :D
Takýmto princípom si to robila aj pri zvyšných šestkách.---
@eva8
1.sestka:
"Cislo za tvojim menom; 1997:1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV"
1 : Prečo si moje číslo kombinovala s číslom terajšieho pápeža Leva XIV ? Chcem tým povedať že prečo si moje číslo neskombinovala s nejakým iným z 266 pápežov ale práve s týmto ? Alebo si moje číslo kombinovala s číslami všetkch 266 pápežov, no pri žiadnom ti to nevyšlo, okrem tohto ? :D
2 : "1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV= 10+1+5 = 16Cize konecny vysledok:26+16 = 42 = 4+2 = 6"
Všimni si že číslo 26 a 16 si nerozkladala na 2+6 a 1+6, ale číslo 42 si už rozkladať išla na 4+2 :D. Ked už teda chceš používať nejaký algoritmus, tak ho láskavo používaj na VSETKY čísla, a nie že si sama určuješ podla toho ako ti to "sedí" že na toto číslo to použijem a na hento nie :D
@leonard1997 precitaj si moje prispevky a najdes odpovede. Nejdem sa opakovat, je to zbytocne.
Ty si v svojej zanietenosti mi neodpisal na ziadnu otazku, pritom si popisal o mne nezmysly. Uz sa nemienim zaoberat dalej hlupostami. S cislami som sa rada pohrala, ked nechapes, nevadi.
@leonard1997 precitaj si moje prispevky a najdes odpovede. Nejdem sa opakovat, je to zbytocne.
Ty si v svojej zanietenosti mi neodpisal na ziadnu otazku, pritom si popisal o mne nezmysly. Uz sa nemienim zaoberat dalej hlupostami. S cislami som sa rada pohrala, ked nechapes, nevadi.
@eva8
Ako vidím dal som ti nejaké argumenty, na ktoré odmietaš odpovedať, ale jo najlepšia obrana je útok....
Odpisoval som ti na všetky otázky na rozdiel od teba, ked zdrháš od odpovede lebo argument nemáš.
@eva8
Ako vidím dal som ti nejaké argumenty, na ktoré odmietaš odpovedať, ale jo najlepšia obrana je útok....
Odpisoval som ti na všetky otázky na rozdiel od teba, ked zdrháš od odpovede lebo argument nemáš.
@leonard1997 ked budem mat cas a naladu, spravim ctrl+c a ctrl+v nasho uplne zbytocneho rozhovoru
Prekopirovane tvoje otazky ohladom toho, preco som davala do suvislosti teba a noveho papeza
+
moje povede
1.
Tvoja otazka:
je otazne preco miesas moje cislo 1997, s papezom, akoze aka je tam spojitost mna s papezom ?
Moja odpoved:
Miesam preto, aby som ukazala, ako jednoducho sa da vytvorit ciselnu kombinaciu, ktora nam vyhovuje 🙂
Vsak ty si spomenul znamenia a hľa, tvoje 3 pismena sa zhoduju s menom novozvoleneho papeza. Cize uz len skombinovat cisla a vyslo 666. Znamenie ako hrom. A dnes ma zachytil obrovsky dazd, dalsie znamenie
2.
Otazka:
Lenze ja som robil ciselnu kombinaciu len z jedneho vyrazu zatial co ty robis ciselnu kombinaciu z viac vyrazov (+nesuvisiacich), cize to je rozdiel.
Odpoved:
nemanipulujem, nevies pocitat.
Jednoducho, je nepochopitelne, ze aj ja vidim "znamenia" 😉
Tvoj nick a tvoje rozpravanie predpovedalo meno papeza. Cisla a burka potvrdzuju nejake suvislosti
Suvizlosti medzi tebou, medzi tvojimi tvrdeniami a medzi skorym vysledkom volby. Ty to nevidis? Alebo sa branis tymto jasnym znameniam?
1. meno
2. cisla
3. burka
3.
Tvoj nick a tvoje rozpravanie predpovedalo meno papeza"
Kebyze to meno papeza povies par dni predtym ako ho zvolili, mozno by som ti aj veril...
Moja odpoved:
ja? Vsak ty mas nick LEO- nard
4.
ty:
Ja;
latincina je liturgicky jazyk. Ci?
5.
Tvoja otazka:
Moja odpoved:
nehladala som leva. Objavili sa mi znamenia 😉 Ty, Lev, 666 a nakoniec aj silny dazd - zamerne som nasledne zamenila dazd za burku, pretoze aj datumy v uvodnom prispevku sa zamienali hore-dole, aby to pasovalo.
6.
Otazka:
Odpoved:
neladam. Ukazali sa te znamenia same 😉 No uznaj aka je pravdepodobnost, ze akurat prve 3 pismena cloveka, ktory hovori o znameniach v suvislosti so zosnulym papezom sa zhodnu s menom noveho papeza? Ze cisla za menami vytvoria 666? Co to znaci? O com to vypoveda?
7.
Otazka:
čísla za menami nevytvorili 666, to si len spájala nespojitelné bez akéjkolvej spojitosti, a niektoré veci pridala, iné odobrala a prekrútila. A k mojmu menu, už som sa ťa pýtal aká je moja spojitosť s novým pápežom, nevedela si odpovedať.
Odpoved:
mozno si obet, ktora hovori o faloznych znameniach, preto ta spojitost s menom 😉
@eva8
@leonard1997
Nemam inu odpoved okrem horeuvedenych.
Tvoje meno som dala do suvislosti s menom noveho papeza, pretoze som to vsetko vzala ako znamenia.
Prisiel si poukazat na znamenia pred zvolenim noveho papeza. A zhodou okolnosti novozvoleny papez ma "papezske meno" v liturgickom jazyku - latincine, presne zhodne s tvojimi 3 prvymi pismenami nicku. Vies vypocitat pravdepodobnost tejto moznosti?
A tak, som len zo srandy vzala cisla za oboma "nickami" (su to "vybrane" mena) a jednoduchymi vypoctami mi vysli 6- stky. Nie 3, ale 4, cize mozme rok 2025 vynechat 🙂
Podrobne kombinacie pocitania som zverejnila.
A nie, nekombinovala som tvoj nick s inymi papezmi
2.
: "1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV= 10+1+5 = 16Cize konecny vysledok:26+16 = 42 = 4+2 = 6"
Este raz si pozorne pozri vsetky moje jednoduche vypocty. Najdes, o com rozpravas
2+6= 8
1+6=7
7+8=15
1+5=6
Na to som poukazala. Ze akokolvek pocitas, dostanes cislo 6. A ty mozes vypocitat pravdepodobnost toho "javu"
2.
: "1997 = 1+9+9+7 = 26Cislo za menom papeza: XIV:XIV= 10+1+5 = 16Cize konecny vysledok:26+16 = 42 = 4+2 = 6"
Este raz si pozorne pozri vsetky moje jednoduche vypocty. Najdes, o com rozpravas
2+6= 8
1+6=7
7+8=15
1+5=6
Na to som poukazala. Ze akokolvek pocitas, dostanes cislo 6. A ty mozes vypocitat pravdepodobnost toho "javu"
@eva8
Dobre dám ti šancu dokázať svoje tvrdenie.
Tu máš zoznam 266 pápežov
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_popes
Používaj svoj algoritmus, ktorý si mi opísala.
U každého pápeža pozeraj 3 veci, meno ako je uvedené na stránke, obdobie v ktorom bol v úrade, číslo.
Príklad,
prvý pápež bol apoštol Peter.
Peter = 5 písmen = číslo 5
Obdobie v úrade 34 rokov = 3+4 = číslo 7
číslo. Peter nemal žiadne špecifické číslo, takže rátaj len ako poradie, Peter bol ako prvý pápež takže to rátaj ako 1+0 = číslo 1. Ak by bol Peter 52 pápežom, možeš to rátať ako 5+2= číslo 7.
Dávam ti šancu nachádzať v tvojom algoritme samé šestky, v takej miere, že to nebude štatisticky pravdepodobné. Lenže tu narazíš, lebo tu už nemožeš improvizovať, a hádzať si do algoritmu jednotlivé čísla a mená ktoré ti prídu vhod, tu máš jeden FIXNY zoznam údajov, a narábať musíš IBA s týmito údajmi.
U každého pápeža pozeraj 3 veci, meno ako je uvedené na stránke, obdobie v ktorom bol v úrade, číslo.
Príklad,
číslo. Peter nemal žiadne špecifické číslo, takže rátaj len ako poradie, Peter bol ako prvý pápež takže to rátaj ako 1+0 = číslo 1. Ak by bol Peter 52 pápežom, možeš to rátať ako 5+2= číslo 7.
Dávam ti šancu nachádzať v tvojom algoritme samé šestky, v takej miere, že to nebude štatisticky pravdepodobné. Lenže tu narazíš, lebo tu už nemožeš improvizovať, a hádzať si do algoritmu jednotlivé čísla a mená ktoré ti prídu vhod, tu máš jeden FIXNY zoznam údajov, a narábať musíš IBA s týmito údajmi.
Ake tvrdenie mam dokazat?
@eva8
Dobre dám ti šancu dokázať svoje tvrdenie.
Príklad,
@leonard1997
Akosi si sa prekvapil, ze ten vypocet v tomto pripade splna vsetky tvoje poziadavky? Sakra, to su ale znamenia 😉
26 a 16 som pouzila (scitala) osobitne, pretoze kazde cislo prislucha 1 svojmu "nicku"/menu. Ale sam vidis, ze ked to rozpocitame, vyjde tiez 6 🙂

@leonard1997 ja? Vsak ty mas nick LEO- nard 😉
@eva8