icon

Pár snov

14. okt 2022

Kto je pre vás pár snov? Zo známych ľudí...
Niekto, na kom vidno, že tí dvaja sa jednoducho našli. Pre mňa je to napríklad Rytmus a Jasmina.
Čo podľa vás takýto ideálny pár/vzťah tvorí? Na čom je založený? Sú to záujmy, rovnaké zvyky, príťažlivosť? Čo by tam malo byť? Nie pre poblaznenie ale dlhodobý vzťah/manželstvo.

Strana
z2
nafka0483
14. okt 2022

@stanulienkat Boli nevery? Nezachytila som ziadne take info 🤷‍♀️

lilyianka
14. okt 2022

Za mňa Justin Timberlake a Jessica Biel a ešte Habera a Peštová

michellemary
15. okt 2022

Libuše Šafránková a Josef Abrhám, to bola doslova láska až za hrob...❤

stanulienkat
15. okt 2022

@nafka0483 hej-on

darius_a
15. okt 2022

Abrahám a Safrankova

dzt
15. okt 2022

Ja ich dvoch žeriem 🙂

mimka1402
15. okt 2022

@marca12 No naživo je ona veľmi ale, že veľmi arogantný človek. Tvári sa aká je "nadradena" nad ostatnými. V telke samozrejme pôsobí inak.. To len na margo toho, nedalo mi to nespomenúť.

nafka0483
15. okt 2022

@stanulienkat Ja som citala len nejake spekulacie ale nie ze by oni obaja priznali ze ano stalo sa. Len dohady bulvaru.
No ale ktovie.

queen_mary
15. okt 2022

@mimka1402 coze, ja s nou robim a vobec taka neni 😀 praveze mi dojde ze ma trosku mindraky, lebo je stalica, ale stale akokeby taka nedocenena.

mimka1402
15. okt 2022

@queen_mary Popravde podľa toho ako som ju zažila viackrát mi príde, že si dovoľuje k ľuďom, ktorí sú "nižšie". Stretla som ju na rôznych miestach a bola extrémne arogantna a povysenecka. Napríklad. V reštaurácii na čašníkov urobil extrémny rozruch, neskôr som ju stretla, keď sa jej pekne spýtali o fotku deti na ulici tak odvrkla a odišla, boli to deti 10r, ktoré ju pekne poprosili o fotku a boli sklamaní... Netuším prečo ju stretavala som casto v jednom období.😀 Ale samozrejme možno sa mýlim a mala som na ňu smolu, že nezažila som ju aspoň neutralnu, keď nie príjemnú.😀

queen_mary
15. okt 2022

@mimka1402 hm, tak mozno k neznamym ludom. Alebo si nejako takto ventiluje tie mindraky, ktore mne sa zdaju

marca12
15. okt 2022

@mimka1402 Zazila som ju aj nazivo viackrat a nebola nadradena ani arogantna. Ak teda myslis Malachovsku.

vakaveronika
16. okt 2022

tak pre mňa henti dvaja moc nie

zzzza
17. apr 2024

@rebellefleur roger a mirka 🤩

Strana
z2