icon

Parndorf verzus SCS Viedeň

nicicka
3. feb 2015

Baby kam je lepsie ist na oblecenie? (nie sportove)

ichbinich
•
3. feb 2015

@nicicka
Parndorf je tzv. Outlet Center. Teda su tam obchody drahych znaciek a predavaju tam zvycajne predchadzajuce kolekcie lacnejsie ako v ich beznych obchodoch. Ale stale dost draho 😉
SCS je "obycajne" nakupne centrum, ale teda obrovske, a mas tam vsetko, okrem tych najdrahsich znaciek (tie su v centre Viedne 😉). Tam mas od KiK-u cez H&Mko a C&Acko az po drahsie obchody ako Kleider Bauer a spol. vsetko. Tie vedu aj drahsie znacky.
Zalezi na tom, CO chces kupit a najma, kolko chces minut. Aj ked, vela sa da minut vsade 😉
Mne osobne je Parndorf drahy, manzel chodi do jedneho obchodu na veci pre seba, ja tam niekedy najdem nejake veci; ked predycham cenu, detom nieco v Lego Wear. Raz som kupila pekne veci pre mna v Olsen, aj cena bola super.
Ale na nejak znackove handry si nepotrpim, ja kupujem skor v H&Mku, takze mne do Parndorfu staci ist raz za rok 😉

nicicka
autor
•
3. feb 2015

@ichbinich vdaka za info, presne to som si aj ja myslela, lebo ked som si pozrela znacky ktore su v Parndorfe, tak sa mi to zdalo prislerne vela a myslim, ze aj ked to bude v zlave tak to bude stat dost. V SCS sme boli a manzel si tam celkom dobre nakupil aj na jeho nekonfekcnu velkost, ale lakal nas Parndorf, lebo sme tam este neboli. Ale myslim, ze aj tak vyhra SCS. Vdaka za info. 😉

bubinko1506
•
3. feb 2015

presne ako pisala @ichbinich - v Parndorfe su skor drahe znacky s predchadzajucimi kolekciami a SCS je skor bezne nakupne centrum, len vacsie.
ak ti nezalezi na tom, ci je to znackove alebo nie, tak nakupne centrum je aj v Bruck an der Leitha - akurat je to mensie, a su tam viac - menej tie znacky, co aj na Slovensku

branodominika
•
3. feb 2015

Do Parndorfu sa oplati ist na vypredaje. nie hned na zaciatku ani na konci. treba vycihat ten zlaty stred. vtedy su aj zlavy najvacsie a tovaru je stale dost, ku koncu len 'odpad'. Robim tam... 😉
Niekedy natrafis na dobre veci za rozumnu cenu a niekedy aj lutujes ze si tam vobec isla. Je dobre si pozret aj Mc Arthur Glen stranku, tam mas aktualne zlavy a akcie.... ale zalezi noo...