icon

Párny počet ruží ako darček k narodeninám

25. feb 2021

Riešim dilemu dievcata🥰
Dostala niektorá z vás na 20,30,40,50 narodeniny ruže v počte toľko, koľko máte rokov?
Lebo veľa ľudí rieši, že parné číslo sa nemá davat 🤦‍♀️🤷‍♀️
Tak či sa mýlim alebo ako😏

Strana
z2
autor
25. feb 2021

@tasticka59 to je pravda, mne moj muz dal na vyber bud 30 ruzi alebo dovolenka pri mori :D a teraz si vyber

sisa_s
25. feb 2021

Treba rozmyslat? 😀 ruze zvadnu o par dni, na dovolenke si oddychnes aspon

h2
25. feb 2021

To má byť akože ťažké rozhodovanie? Ty musíš byť asi veľká milovníčka ruží.

nafka0483
25. feb 2021

Ja viem tak, ze do 12 sa nedava parne, ale od tucta vyssie je ok dat parny pocet - najma na taketo okruhle vyrocia. Ja som dostala 30 ruzi na 30tku a na oslavach 50tky a 60tky som tiez zazila ze oslavenec dostal presne tolko ruzi.

sisaka
25. feb 2021

Nikdy som neprerátavala, koľko kvetov je v kytici, je mi to jedno, aj keby to bolo párne číslo, či deliteľné 3 alebo 5, čo takto zamestnať mozog niečim náročnejším... napríklad učivom základnej školy, ešte že sa rodi posledných 10 rokov toľko géniov, čo vedia rátať už v 12 mesiacoch, čítať v 18 a riešia algoritmy v 3 rokoch, lebo vzdelávanie v školách je fakt čoraz horšie.

autor
25. feb 2021

@sisa_s no :D ale ja som skromna, povedala som mu, ze mi staci 1 ruza a dovolenku nech mi neplati 🙂 :D to by som sa strasne zle citila :D

erickatt
25. feb 2021

Pohoda. Kludne 20,30,50. To je povera

ninusa221
25. feb 2021

Ale tak ja by som si skor priala teraz tie boxy co su z ruzi a vydržia 2 roky 😃

sisa_s
25. feb 2021

Aha, ze akoze nie ste manzelia este a nezijete spolu? 😀 ja by som si aj tak dovolenku vybrala 😅 ved to nemusi cele platit on, ked sa citis blbo, len on by napr.namiesto ruzi zaplatil vacsiu cast a pod. 😀 mne to pride strasne zbytocne davat predrazene obrovske kytice ruzi, ktore vyzeraju dobre tak na Fb a instagrame, pochvalit sa a o par dni je po nich, zazitky zo spolocnej dovolenky by ostali 🙂

patka06
25. feb 2021

Dostala som 20 ruží na na narodeniny ...kvetinárka vysvetlila, že to sa viaže do kytice nepárny počet napr. 19 + tá jedna sa k tomu dá zvlášť
úprimne povedané pri tom počte by som ich asi nepočítala a len sa tešila z krásne kytice

majka1231990
25. feb 2021

Ja som dostala kyticu 20ruží /19 bielych a 1 červená/

jumama
25. feb 2021

Ja viem tak, ze do 12 sa dava pozor na tie parne neparne ale vo vyssom pocte uz nie.

dr_smajlik
25. feb 2021
silceb
25. feb 2021

Ja skm dostala kyticu ruzi na 22 a bolo tam aj 22😊 bola nadherna, no bola posledna. Staci raz😅 radsej uz zajdeme s muzom na dobru veceru 😊

andreatytler
25. feb 2021

Ja som zdy bola v tom ze parne cislo sa nesmie nikdy dat, ale nedavno som videla prispevok tu od mamicky, ktora sa pochvalila ako kazdy rok dostane kyticu ruzi s takym cislom aky ma vek a velmi sa mi to pacilo. Takze mne by nevadilo dostt parne cislo... ale ak to ma byt darcek, tak to nikdy nevies ako to vezme ta osoba... asi by som pre istotu urobla to co uz niekto navrhol... ze jednu ruzu inej farby.

mtsl
25. feb 2021

Párne do tucta (12) sa dávajú na pohreb, nepárne ako dar. Nad tucet sa už počet kvetov neráta - potom už je to len veľká kytica. Myslím, že to už tu bolo spomenuté.

lubi40
25. feb 2021

@pribinak 30 a 50 su parne cisla. Cislo delitelne 2 bez zvysku je parne cislo 🙂

jankapepe
26. feb 2021

@pribinak ????? Odkedy?

edien
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2