icon

Parochňa - áno či nie?

26. jan 2023

Ahojte, mám problém a myslím si, že som našla riešenie, ale rada by som si vypočula aj názor iných. Základný kameň úrazu je ten, že mám hrozné vlasy. Ale naozaj že hrozné. Nekvalitné, riedke, od každodenného fénovania zničené, dlho sa mi mastili, teraz ich mám naopak suché a lámavé. Umývať si hlavu musím každý deň, keďže každý deň si na ňu musím navaliť veľmi veľa tužidla a laku na vlasy, aby aspoň ako tak vyzeral ten môj účes, ale aj tak nie som spokojná.Nechcem rady typu: ber vitamíny, neumývaj si vlasy tak často, skús kvalitný šampón.Toto som všetko skúšala ženy, naozaj všetko, aj dlhodobo, ale môjmu sebavedomiu to veru nepridalo, keď som chodila do práce s vlasmi strapatými, dolámanými, nemožnými akejkoľvek úpravy, keď som ich neumývala a nefénovala (+ kulmofén) každý deň. Ešte doplním, že strih mám krátky, dlhé vlasy, aj keď po nich túžim odmalička, si naozaj nemôžem dovoliť. Vlasy mám riedke, bez natupírovania úplne jemné a aj keď som skúsila netupírovať a zalakovať len jemne, do 30 minút som mala po účese. Takže momentálne mám účes typu "helma", a nie som s ním vôbec spokojná, keďže som ešte mladá. A teraz k tomu môjmu "riešeniu". Napadla ma kvalitná parochňa. Vybrať si niečo, samozrejme v mojej aktuálnej farbe, určite nie niečo dlhé, aby to nebolo pre okolie moc BUM. Nemusieť sa každé ráno hodinu trápiť s účesom, s ktorým som aj tak nie nakoniec spokojná, ktorý mi nepristane (aj keď strihy som už tiež menila kadejak a nepomohlo). Je tu niektorá taká, čo nosí parochňu, aj keď nie je chorá, nemá lysiny po hlave, len skrátka nie je spokojná so svojimi vlasmi a túži mať krásne a upravené a zdravovyzerajúce vlasy? Ďakujem vopred za komentáre.

Strana
z2
eeffka
1. okt 2023

@wilagrande pri takychto vlasoch je tmava/cierna farba to najhorsie lebo ti presvita hlava, treba ist do jemnejsej farby

wilagrande
1. okt 2023

@eeffka ano len sa bojim zosvetlovania 🫣

Strana
z2