Partner si (ne)myslí, že máme počkať II. Pridajte sa
Takze nasa (staro)nova tema je tu, mozme pokracovat... 🙂
blovitc, smejko, num, miriamka, tatianka, poleva... (dufam, ze som nikoho nevynechala)... a samozrejme aj ostatne snazilky, tehulky a maminy... tesim sa na vase prispevky... 🙂
ahojte 🙂
tak my mame uspesne po oslavach narodenin Dianky, mala vcera sest rockov 🙂 ...bolo to dost vycerpavajuce, ale prijemne 😉 ...a stihli sme v sobotu ist aj na hriby, tak sme sa dobre vyvetrali...
a este k tomu rano skoro vstavam, idem na interne predoperacne, lebo o tyzden ma caka laparka 😖
weji - to je super ze ste si s manzelikom spravili krasnu veceru 😵
Ahojte,
a prajem krasny tyzden.
Num...no ak sa necitis dat este malicku od seba je to ok.Sprav to az budes na to pripravena,lebo v opacnom pripade si neooddychnes ked budes bez nej ale bude Ti este tazsie 😉
My sme konecne viac menej uspesne zahnali sopliky 😅 Sice ich maly este ma,ale uz je vidno ze su na ustupe.
Jablonka...vitaj medzi nami,a vsetko naj k malej narodeninkam 😵 ...a kvoli comu Ta caka laparka?
ahojte,
dnes som ako mechom ovalena. Spali sme s muzom pod jednou perinou, lebo moju som vcera dala prat a neuschla este {o tom ze sa mi kusok v susicke spalil ani pisat nejdem 😀 } a ano sme zistili, ze sme boli obaja odokryty........ no co uz
vcera nas malinky tak potesil.... uplne povytlacal vsetky svoje udy a mala som na brusku 3 kopceky ale riadne..... tak sme sa vytesovali....
jablonka.... drzim palce na laparku.... a potom hor sa do snazenia, lebo viem, ze prve mesiace po laparke si najplodnejsia 😉
a Vy maminky Ste mali aku nocku? miriamka - len si zvykaj na sopliky.... ked raz zacnu tak su ua deticiek stale {nechcem strasit} ☹
wejka ako si vikendikovala?
Ahoj Smejko,
super ze maly tak vytlaca rucicky,to bolo hrozne krasne obdobie ked som bola tehu 😉
Inac noc?No my klasika kazde 2 hodiny hore 😖
aj ja miriamka.... 😀 len cikam a cikam a inak super foto co si pridala.... hned mi zlepsila naladicku na ranko
ahojte,
no ako pozeram, tak nedelu vacsina travila u rodicov...
my sme mali vikend v pohode - obed u nasich a poobede sme boli u sesterky, a je zase po vikende... 😒
blovitc - takze malinka prezila obed u vasich v pohode? sa chcela asi ukazat v tom lepsom svetle... 🙂 ale ten druhy kocik na balkone mozno nie je az taky zly napad...
tie fotky su krasne - hlavne ta, kde jej trcia zo satky iba nozky... 😀
jablonka - to je fajn, ze oslava sa vydarila... 🙂 drzim palce, na tie vysetrenia a hlavne potom na laparku...
smejko - tak si este schrupni teraz, ked uz manzel odisiel, budes mat celu perinu len pre seba... 😀
miriamka - Jakubko je zlaty... ked sa na teba zacne takto usmievat, tak hadam aj zabudnes, ze si unavena a nevyspata... 🙂
ja som dnes objednavala draheho na SPG - vraj je to nutne spravit este pred genetickymi vysetreniami... no to bude este riadna komedia - vyfasovali sme nadobku na spermie domov a do 2 hodin ich musime odniest k dr. do ambulancie... A objednani sme buduci utorok na 8mu rano, takze mi sestricka dala instrukcie, ze si to mame tak dajako vhodne ten "odber" nacasovat... Tak sme sa celkom na tom s drahym pobavili, ze takto dokladne nacasovane sme to este asi nemali... 😅 ach jo... no nech uz mame vsetky tie vysetrenia za sebou, lebo ide mi to na nervy... 😖
wejka 😀 ale aspon to mozete doma a nie niekde v speci izbe za dverami sestricky 😀 asi si idem pospinkat.. citala som v novembrovkach, ze mame uz 2 babo... tak to fat zacina 😕
Weji...aj moj manzel bol na SPG,a pohoda 😉 Nejako ani neprotestoval,nakolko mimi sme chceli obaja.
Smejko...veru,spi teraz,lebo potom uz nebudes 😀
Matullienka,aj Ty by si chcela mimi a manzel este nie?
ahojte
tie vase babatka su take krasne!
blovitc ako dnes tvoja mala, dufam ze lepsie...
weji ten odber musi byt zaujimavy 😉 kedy budete mat komplet vysledky?
smejko ake je tam u vas pocasie, mate aj vy babie leto?
miriamka: no my sme este neni zobraty ale svadbu planujem na buduci rok len k tomu babatku sa este akosi moc nechce vyjadrit vies?
No baby, to bola noc, mala spala od pol 8 do pol 11, potom hlad, zaspala o pol 12, potom vstala o 1 hladná ako vlk a nezaspala do pol 5, skoro na j...
fuha, blovitz... takze stare nespave casy ☹ a dnes ako spinka?
aku si si kupila tu satku? pozerala som nosniedeti.sk a neviem si vybrat....
matulienka - trpezlivost, a neustale opakovanie svojej tuzby a hlavne sa snazenie presvedcit muzika, ze aj on uz po tom tuzi..... a nezabudni sa obzriet za kazdym kocarikom
smejko1: na nie len ze sa obzriem za kocikom ja aj do neho kuknem a este drgnem aj do priatela a na kazde dietatko mu ukazem ze take aj ja chcem cim skor
A co Ti matullienka priatel na to hovori?Ze nechce?
Blov...vitaj v klube nespacov ☹
Tak je pravda,ze cas este mate...ale zase ked uz spolu byvate,a Ty mas pocit ze po mimi tuzis nechapem preco ho priatel nechce.A s pracou ste na tom ako?
no pracujeme obaja tak ja neviem a ja zas nechcem rodit prvykrat 30 rocna a to on akosi nevie pochopit
Je pravda,ze v dnesnej dobe sa nie kazdemu hned zadari...takze ja by som mozno na Tvojom mieste zistila len tak sama pre seba ci mam a kedy presne ovulaciu,na gyne by som dokymu povedala ze chcem mimi tak nech Ta on mrkni ci je vsetko ok...a potom by som uz len nejako sikovne priatela spracovala 😉
matulienka....... 24 je este nic 🙂 takze stresovat sa nemusis....... a zobrati uz Ste? mozno tam by si mala zatlacit, lebo po svadbe to vacsinou ide prirodzenejsie aj Tym chlapom pomalym 😀
no svadbu planujeme niekedy na september buduci rok tak to by nebol taky problem len on este nechce ani aby som tabletky vysadila takze je to komplikovanejsie a aj tak nechcem otehotniet hned po vysadeni chcem aby sa mi najskor telo ocistilo trochu
No tak potom skus vysadit tabletky po novom roku a uvidis.Ja som po vysadeni mala hrozny cyklus 😒
ja som zase otehotnela hneď ako som vysadila mrcha nestihla doraziť ani raz 😉

Ahojte, naša hviezda spala v kočíku viac ako 3 hodiny, škoda, že to nerobí aj doma. Hneď ako prídeme a položíme ju doma, je hore a narieka. Neviem, ako ju oklamať. Asi kúpime druhy kočík na balkón, ale kto ju tam bude voziť? Keď stojíme, hneď pozerá. U nás sa totiž nedá kočík nosiť domov, bývame na 3. poschodí a nemáme výťah, lebo je to len 3-poschodový dom 😅