icon

Pas pre zvieratko

19. jan 2023

Viete mi prosim poradit, ti co cestujete na dovolenky so zvieratkom, ci mi vystavi veterinar pas bez toho, aby sme riesili ockovania a odcervenia? Ide o to, ze chceme ist v lete na dovolenku, ale zatial neviem ci v juni alebo v septembri a nie sme este uplne rozhodnuti, ktora krajina to bude /uvazujeme nad 3/ a nechcem si to nechavat na poslednu chvilu. Dakujem

Strana
z2
autor
20. jan 2023

@kukuk29 Ale napisala, len nemozes prestat citat po druhej vete. Pozri si uvodny prispevok, ako pokracuje dalej.

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
autor
20. jan 2023

@kukuk29 V uvodnom prispevku som napisala, ze:
Ide o to, ze chceme ist v lete na dovolenku, ale zatial neviem ci v juni alebo v septembri a nie sme este uplne rozhodnuti, ktora krajina to bude /uvazujeme nad 3/ a nechcem si to nechavat na poslednu chvilu.
Ty tam vidis napisane, ze chcem dat vystavit pas a psa neockovat?

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
autor
20. jan 2023

Ja to vzdavam, aky ma toto vlastne vyznam? Mas potrebu mi dokazat, ze som blba? Ok, som blba, si uz spokojna a budes mat pekny den 😀 ?

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
zara0201
20. jan 2023

Cestujeme bezne so psami. Stare ockovania z preukazov preniesol do pasu- odlepil z preukazu nalepku sarze a prelepil do pasu + peciatka. Pas ti vystavi aj bez ockovani (aktualnych). Ked ma zviera pas,tak ockovaci preukaz uz nepouzivas nikdy. Vzdy pozri podmienky danej krajiny. Pozor na krajiny mimo EU- specificke podmienky najma ohladne besnoty. Mame so psom precestovane aj mimo EU, kludne sa pytaj.

martina803
20. jan 2023

Nam vystavili pas po tom ako sme ukazali ze mame platne ockovanie na besnotu, pred odchodom na dovolenku ideme po peciatku ze je psik ok a mozeme ist, plus treba vzdy nalepku o tom ze max tyzden pred odchodom sme dali tabletku na odcervenie

Strana
z2