icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

katie253
22. júl 2019

Moje neterE dvojičky, 7 rokov, stále do mňa hučali, aby som im dala odskúšať moje lodičky zo svadby, nakoľko mám veľmi malú nohu, tie mám veľkosť 33, naozaj nesrandujem 🙂 , a oni majú 31 a 33.., že im isto budú dobré....
Tak si ich obula jedna a vraví, Hmmm je mi trošku tučná, ale inak mi je celkom dobrá 🙂 (myslela že jej je trošku veľká)....

bluka2
25. júl 2019

Dcéra pri večeri: Ako sa povie papricka po nemecky?
Ja: Paprika, to je rovnaké slovo.
Ona: Aha, ja viem po nemecky
... Ak by ste nevedeli, všetci si môžete písať nemčinu do CVcka 😉

mrnoska3
25. júl 2019

moj snyn pozeral v kalendari katolickom kedy ma meniny a vravi je tu len Lukas evanjelista ale ved ja som katolista

zoruska
30. júl 2019

Syn príde za mnou celý spotený do kuchyne:
"Maminka, vieš, čo robím? Cvičím. Behám, robím kliky a zdvíham činku. Vieš, čo mám ako činku? No veď ten nafúkaný balón. Skús, aké už mám pevné svaly!"

h2
4. aug 2019

Syn bol týždeň na prázdninách u babky, včera sa vrátil. Keď som ho zbadala, vyobjímala som ho a hovorím mu: "Strašne si mi chýbal!" A syn mi na to: "Aj ja Tebe!" (Myslel tým: Aj Ty mne.)

miriam439
8. aug 2019

Môj malý (3 r.) sa z ničoho nič pýta: "Maminka, ty si čo, spiderman?" Ja: "Nie, prečo?" On: "Len sa tak pýtam, ty moja malá opička" 😀

anjika44
10. aug 2019

Moj syn si spieval od Smejka a tanculienky - Máme doma papagája - a zmenil text. Spieval: Ja to napíšem na facebook, on to napíše na facebook.

elenita
11. aug 2019

@katie253 jej, to si ozaj ako Popoluska 😊

siska53
11. aug 2019

Nasa 7r sa ma pyta: mami, ty si nas vykakala?

diana20
11. aug 2019

Môj malý (3r) veľmi málo papa a v poslednom čase veľa papa zapekane sendvice a dnes chcel no už sme nemali toastovy chleba.. tak som povedala priateľovi nech kúpi keď pôjde domov cez pauzu v robote. Théo zrovna spal a zobudil sa až keď ocko už bol preč. Šiel hľadať že čo si da a našiel chleba tak ho vybral a cely šťastný hovori
Ocko kupil chlebík pre Théa??
Následne sklamane dodal:
Ale ja som nepovedal ockovi ďakujem.

Tak ma potešil, bol taký zlatý, prvé na čo myslel je poďakovať a bol z toho tak úprimne smutný 😊

katie253
12. aug 2019

@elenita veru, takú malú nôžku mám 😎

st44
12. aug 2019

@diana20 male mudre zlaticko

ali_inzercia
12. aug 2019

Matky a ich tendencia zdrobnovat dostala aj mna... A tak kricim na preplnenom ihrisku na svoje takmer 1.5r dieta: "zlaticko, pod si dat vodku!" 💁‍♀️
Zopar panov sa s usmevom otocilo 🙈😁

bubula_007
12. aug 2019

@ali_inzercia 👍😂

solemami
Autor odpoveď zmazal
jankahraska
12. aug 2019

Syn (4 r.) obľubuje detské náučné seriály. Veľa z toho, čo tam započuje, si zapamätá, hoci, samozrejme, často netuší, čo presne to znamená. A tak som pred časom bola na ihrisku svedkom nasledovnej situácie.

Synátor v pieskovisku postavil z pohárikov vežu a trochu ju naklonil: "To je Šikmá veža v Pise!"
Mamička iného chlapčeka tomu môjmu hovorí: "No ty si ale šikovný!"
Môj syn pokračuje: "Nakláňa sa takmer o štyri stupne."
Mamička vyvalí oči (ja spolu s ňou) a po krátkej chvíli hovorí svojmu synčekovi: "Tomáško, počúvaj chlapčeka, niečo sa naučíš!" 😂

maminuska
13. aug 2019

Išla som s 9,5 ročnou dcérou po meste a zrazu som do všimla že úplne stuhla a začala má štuchať lakťom a mi šepká .,,, že aha mami pozri čo je tam napísané že aký obchod.... pozriem a tam sexshop. A ona že to tam predávajú akože ten SEX? A to sa ako dá? No sex nie ale take všelijaké veci . Chvíľu bola ticho a potom mi vraví, že nechápe ako tam môžu predávať sušené pindure, to už som vybuchla do smiechu a nie sušené pindure nie ale napríklad pekne čipkovane nohavičky a podprsenky.

luci58
15. aug 2019

Môj 5 rocny syn sa hra s autami , vlacikmi. Po chvilke sa postavi oproti mne a vravi mi ,,Maminka, keby si mala tvar inej maminky bola by si este krajsia" Moja otazka ,,Chces inu maminku?" Usmeje sa, pohladi ma rukou po lici a povie ,,Nie maminka, aj tato tvoja tvar je krasna"

bubula_007
15. aug 2019

@luci58 milý 🙂

eriksonka1234
18. aug 2019

@adelajda2012 Včera prišiel môj pubertak domov a hovorí. Mami na jednom kolotoči vôbec nemysleli na chlapov. Okrem toho, že som mal celý čas pricvaknute gule, keď som vystúpil, mal som z nich omeletu 😂

h2
18. aug 2019

Dnešný rozhovor s mojím synom:
"Mami, ty si si prdla?!"
"Ja??? Prečo? Ty si niečo počul?"
"Nie, nepočul, ale cítim! Ty si si prdla tajne! Ty TAJNOPRDKA!"

maminuska
19. aug 2019

boli sme na cyklovýlete , a do kopca manžel pomáhal 5 ročnej Adélke tak že šlapal vedľa nej na bicykli , držal ju za sedadlo a mierne tlačil. Prišli sme na vrch , tam sme odpočívali a manžel hovorí dcérke , Adelka ked sme chodili s babičkou na takéto výlety ( manželova mama ) aj jej som takto pomáhal ju tlačiť do kopca.
A Adélka na to ... to keď bola babička tiež malá ?

maminuska
19. aug 2019

Moja neter , 10 ročná , veľmi šikovné dievčatko zloží rubikovú kocku ze asi dve minúty. Jednoducho akokoľvek jej ju rozložíte , tak ju zloží do dvoch minut. Hm , keď som sa jej pýtala , Simča , ako je to možné že si to zapamätáš , mi hovorí ... vieš teta to sú algoritmy , ale to by si ty asi nepochopila.

dusidu
21. aug 2019

Odchádzali sme z Chorvátska a lúčili sme sa s domácim, ktorý sa rád našim deťom prihovoril, doniesol im figy i palacinky. Keď sme zavreli dvere na aute a zakývali mu, malý - 5 r. hovorí: "Mami, prečo sme nezobrali toho starého uja domov? Veď bol taký dobrý." 🙂

mircalla
21. aug 2019

Mala (3 r) v Chorvatsku na plazi - dosli sme k vode, vedla skupinka cechov....Mamiiii, musim cikat...Jezis, to mi hovoris teraz....Mamiii, ved si povedala,ze mozem cikat do vody. Kedze je bilingualna, zarevala to este v anglictine.
Fakt je, ze raz sme mali stav nutnosti a povedala som jej, ze nech sa vycika do vody.

sandri
21. aug 2019

Syn momentalne kazdemu rozprava, ze "tato prdi ako slon" 😝 viete si predstavit tie pohlady susedov, ked muza stretnu vo vytahu 😂

katkuz
21. aug 2019

@mircalla 🙂 takyto stav nudze sme mali aj my🙂 tak dcere vravim nech zajde dalej do vody a vycika sa - ked nam aj na plazi nerozumeli - pochopili, ked si dcera po pas v mori stahovala plavky, ze ide cikat 😅

miriam439
21. aug 2019

Náš malý (3 r.), nesmiem nič robiť bez neho, lebo pri všetkom mi chce "pomáhať".
Celé doobedie mrnkal, kedy pôjdeme von. Potom zbadal, že mu chystám oblečko a pýta sa, kde ideme. Vravím mu, že do záhradky. Čakala som nadšenie, no on zahlásil: "To fakt? To zase budem musieť všetko robiť ja?" 🤦😁
Kým som ja vytrhávala burinu, on sa motkal kolo sliepok. Tie začali to svoje "kvóóó, kvóóó". Zbystrel a vraví: "No, kto ma to zase volá?" Sliepky zase "kvóóó, kvóóó". A on "no však už povedzte, čo potrebujete". 😂😂😂

elenita
22. aug 2019

@miriam439 aky zlaty ❤

willino1
22. aug 2019

môj štvorročný si obzerá bradavky a zahlási: "mamííí, keď budem veľký a ty miminko, tak ti dám mliečko z prsíčka ...." 🙂