icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

luci58
29. sep 2019

Babka vravi mojmu synovi: Lubim Ta, vies to? Pamataj si to. Ked mu to znovu vravi, maly jej na to ,, Babka, nemusis mi to stale opakovat, uz to mam na pamiatku,,😁
Ked mu vsak nieco nedovolime, tak na to zabuda, lebo povie, ze ho nelubime🙂 Preto mu to babka niekolkokrat do dna opakuje🙂

kasiopeja01
29. sep 2019

@miriam439 😄😄😄

enusamt
29. sep 2019

Jooj. S takou radosťou čítam tie vaše zážitky s deťúrencami a konečne som sa dočkala toho aj ja, že tu môžem prispieť 😀
Mám 2r 4m, ktorý sa každé ráno vypytuje kde je tata. Zvyčajne si sám odpovie, či išiel zarábať peniažky.. V jeden deň som mu ja odpovedala na čo zareagoval "zase?"
V ten deň sme sa s mužom poobede natiahli na posteľ a rozprávali si, čo nové.. Keď tu zrazu mužovi na hlave pristáli rifle a tričko a malý zahlásil "obleč sa. choď do roboty zarábať peniaze" 😂 😂

enusamt
29. sep 2019

Alebo ešte jedna príhoda. Kým po veľkej potrebe vyčistím nočník, tak so spustenými nohaviciami zvykne čakať na chodbe pred zrkadlom, kým ho utrem.
Zrazu sa ozvalo : - ooo, to je pekné.... čo je pekné? ... - no šak ja som pekný 😀 😀

pastinka
30. sep 2019

L: kedy to bolo? Vcera alebo predvcerom alebo pred druhym predvcerom alebo minule?

bubu1111
30. sep 2019

Klasická nudná nedeľa, nebavilo ma ani žiť. Chcela som mať pokoj od celého sveta, cely deň podráždená, možno blížiace PMS. Večer už z posledných síl pomáham v sprche 5 ročnému synovi a vravím: Fipko rýchlo sa umyvaj, ja si chcem ísť ľahnúť už, boli ma hlava.. A on mi na to: to preto, že si nervózna a celý deň hučís... 😂😂😂No ja hneď do výbuchu😂😂 Tak som išla spat s vedomím, že zajtra už budem lepšia mama 😅😅😅

miriam439
30. sep 2019

Malý si momentálne obľúbil video s piesňou o stolároch a tak sa veľa hráme na stolárov (ja som samozrejme iba pomocný stolár, ktorý mu slúži iba ako pridržiavač). Dnes si klepol takou dosť ťažkou palicou po hlávke (slzičky na krajíčku) a vraví: "Dostal klinček po hlavičke" 😂

zitaje
30. sep 2019

@dooda to je ako môj drobec: keď spím, tak sa nudím 😁

saska145
1. okt 2019

Naša dcéra prišla včera taká natešená zo školy tak sa jej pýtam : Tamarka čo bolo v škole ..Čo ste robili a tak a ona mi nato : "Mami aj my už konečne máme v triede hyperaktivnu tabulu čo ste vybavovali aby sme sa nemuseli stále presúvať do druhej triedy " 😂😂😂(myslela interaktivnu) ale ta radosť ...ako jej žiarili očká...💖💖💖

mircalla
2. okt 2019

Moj syn je dost velky introvert (9r), proste je rad sam. Ide mu velmi dobre lukostrelba, minule sme strielali a tak sa ho pytam, ci nechce chodit do nejakeho oddielu. S poker face: "Ale nie, to by som sa tam musel s niekym rozpravat a to nemam rad". Tak zase nic.

mircalla
3. okt 2019

Vymysliet vety na slova s predponou: Dunaj preteka cez osem krajin (az potialto som bola hrda) na Slovensku.

kittykat22
4. okt 2019

Vcera beriem syna zo skoly a ten na mna vyvali oci a so zdesním hovori: Maminka dnes sa stalo nieco hrozne! Zomrel Karlák Golf!!

sandri
5. okt 2019

Risko dnes vecer: "preco nam kupujete tolko hraciek, potom to musime upratovat!" 😂😂😂

malediva
8. okt 2019

No moj dneska rano v škole na chodbe plnej učiteliek a prichádzajúcich žiakov pekne kýchol "hapičíííí", no aspoň ruku pred ústa dal.😅

angela1103
21. okt 2019

5 ročná dcéra mi pomáhala robiť cesto na bábovku. Mieša ingrediencie v miske a jasné, že musí aj okoštovať a povie: "Mňam, ja milujem takúto kombináciu." 🙂

angela1103
21. okt 2019

Babina pomohla deťom ustlať periny. Večer dcéra príde za mnou so slovami: "Pomôž mi prosím ťa odoslať postel, babina mi perinu zamotala ako štrúdlu." 🙂

angela1103
21. okt 2019

Keď som bola tehu, dosť mi opuchli nohy. Tak nahlas pre seba si vravím, že už mi nie je ani členky vidieť, že nemám členky. A 8 ročný syn pribehol "Ukáž? A čo kolená? Kolená Máš? 🙂

dooda
21. okt 2019

ilši sme so synom 4,5roka zo škôlky na poštu a poblíž bola krčmička s otvorenými dvermi a malý vrav: tam je ujo z Hornej Dolnej xi xi čo by robil v krčme v Nových Zámkoch xi xi

siska53
23. okt 2019

Nasa mala.mi minule zahlasila, ze prišla do skoly stvorposledna. Ja nechapavo, ze to ako co je? No ze po nej prisli este 3, cize 4 od konca. A ze XY prišiel trojposledny.

mariadarina
23. okt 2019

Poobede ideme s dcérou za ruku po chodniku domov zo skolky. Ona popri plote, ja popri ceste. Zrazu kde-nic tu-nic, skoci na plot dake zurive psisko a zacne na nas stekat. Dcera sa pochopitelne zlakla, vymenila si so mnou miesto (ona sa posunula viac k ceste a mna postrcila k plotu) a s uplnou vaznostou mi hovori: A teraz nech pošteká teba! Tak neviem, ci tym chcela povedat, aby ma postrasil alebo pohryzol, ale teda tak ci tak, diky, dieta moje..😲😂.

mircalla
23. okt 2019

Dcera (bilingualna): Co je toto? - Lion.
- A po slovensky?
- Tiger

h2
23. okt 2019

Syn doniesol zo školy nejaký papier, čo robili na náboženstve. Prvá úloha znela: "Čo už vieš o Ježišovi?" Zaujala ma synova odpoveď na poslednú otázku:

ivkakaska
23. okt 2019

Konecne som sa chcela cez vikend vyspat ked tu v Sobotu rano, syn da budicek, 6.30, a zahlasi.. Vsak som vybral krasny cas na vstavanie! 😂

maminuska
23. okt 2019

Syn dva roky dvíha ku mne obidve ruky lebo chce aby som ho zdvihla a kričí " Dolu , dolu "

chanaaa
23. okt 2019

@ivkakaska To máš dobré, my vstávame v zime o 5.00 a v lete ešte skôr 😂

lucibka
Autor odpoveď zmazal
bubula_007
24. okt 2019

Syn (8rokov): "Koľko má tatko rokov? 43??!! A ešte vie behať!! Veď to je skvelé!!" 🙋🏼‍♂️

elenita
24. okt 2019

@maminuska Vsak logicke, ked ho mas zobrat na ruky, musis sa zohnut dolu 😀

maminuska
24. okt 2019

@elenita nie nie 🙂 , on to nerozoznáva . Hore dole ---- všetko je dole , aj keď chce sa vyškriabať na stoličku a nejde mu to , kričí dole .. ked ide na horné poschodie za sestrami a pýtam sa ho kde ideš ? Dole a ukazuje prstom smerom nahor.

elenita
24. okt 2019

@maminuska Ja viem, to bolo myslene zo zartu 😉 Ze ved to vlastne povedal spravne 😀