icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

euie
Autor odpoveď zmazal
euie
12. aug 2021

takto vyzera elektricka mucholapka z hornbachu za dake 3-4eura na baterky. Celkom fajn vec, lebo netreba rozpucene muchy zbierat. 🙈 aj sa chalani doma zabavia. Dnes manzel v jednu chytil, sa az dymilo. Syn, 4r: hmmm, to dobre vonia.

h2
12. aug 2021

@euie 😂😂😂 Grilovaná mucha, mňam!

marlenka222
12. aug 2021

moja dcéra 7 rokov, nás génius, zaujíma ju geografia a geologia,história a samé vedy kde sa vníma čas, zmeny a porovnávanie veci... Sme na roli, u nás bežný deň, Kosime, hrabeme, kopeme...dcéra veľký znalec... Maminka, vieš, že aj tu prebieha pôdna erekcia? Pozerám ako puk, nuž dcéra, čo ti odpovedať... Snáď len... Myslela si pôdna erózia... Obávam sa, čo ešte zvládne vyskumat.

motylikova
12. aug 2021

Kamilka (3 r.) Mami, ukáž mi zasa ako robíš ten stojan! (Po chvíli pátrania som zistila, že myslí stojku.)
Mami, tu máš svoj kabel! (Doniesla mi kabelku.)

Ja - Kamilka, dáš mi ochutnať zo svojej čokoládky?
Kami - Nie, mami nemôžem (vážny smutný výraz). Bude ťa bolieť bruško!

bodka70
13. aug 2021

@marlenka222 , aj môj malý je taký filozof na ekológiu a na matematiku hlavne - minule filozofoval o nekonečne - mami, neexistuje nekonečné číslo ale existuje nekonečný počet čísel 🙂

h2
13. aug 2021

@motylikova 😂 Tu kabel, tu kabel.

bodka70
13. aug 2021

@motylikova , aj moja najstaršia dcéra si tak "vyrábala" opak zdrobnelín - veľký kopec bol kop, veľký chodník bol chod a moja peňaženka bola "peňažena" 😀

bubula_007
13. aug 2021

6ročný syn skúma svaly na mojich ramenách.. "Ako sa volá tento sval? Absces?" 😂

miselka007
13. aug 2021

Nas maly (7 r.) bol s mojimi rodicmi a segrou na dovolenke v Taliansku a ked dosiel sa nam pochvalil ze ked boli na plazi a isiel cikat tak do pisolara (pisoara) 😁 a v apartmane mali aj klimazitaciu ( klimatizaciu) 🤣

euie
13. aug 2021

4r Syn sa hral na dvore so spagatom. Nejak to tak uchytil o zahradny domcek a pripravil akoze pascu na zlodeja. Ked som odchadzala, tak som si vsimla ze pod tou natiahnutou pascou je moj mobil. Pytam sa, vilko, si tam nastrazil moj mobil? (Myslela som, ako lakadlo) vilko: ano mama, aby si zlodej zavolal uja policajta.

euie
15. aug 2021

Uspavam syna, manzel je s 9mes dcerou vo vedlajsej izbe a zjavne vonku niekto silno hnoji/ citit mocovinu neskutocne. A syn na mna pozera pohrdavo: mama, uz ju prebal.

stevvvka
19. aug 2021

Mami, dáš si žuvačku?
A akú?
Takú vyžuvanu lebo ja už nechcem..

mircalla
24. aug 2021

Dneska filozoficke otazky (5 rokov). Mami nebudes sa smiat, ze....ale babatko ma v brusku uz plienku? Ci ako cika? Je tam taky maly zachod? A nie je hladne? Vsak musi byt hladne

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

Vo vaze mam astry.
Syn msmi to je aky krasny kvet.
Ja ze anoooo astra
Syn zeneca?
Ja nieeeee zahradnaaaa

lvula
25. aug 2021

@cucoriedkacucoriedka ved priznaj sa, ze ty pestujes doma Astru do vakcin 🤣

cucoriedkacucoriedka
25. aug 2021

@lvula pssssst😂

mircalla
26. aug 2021

- Sedime v restike v Chorvatsku, dcera (5 r) laduje uz 2. palacinky, ja s kavou a mineralkou. - Zjes aj tie druhe palacinky cele? Ak nie, ja ich dojem..
Pozrie na mna lutostivo: - Zjem, vsak si daco objednaj.

miriam439
26. aug 2021

Čakali sme návštevu a tak som večer hnala syna (5r.) spať, vraj ráno musíme skôr vstať, aby sme všetko stihli prichystať. Samozrejme vstal cca o 1hod skôr, ako bolo treba. A tak ho hreším, načo tak zavčasu vstal, že som natočila budík a stačilo vtedy vstať.
A on pohotovo: "Mami, ale ja sa viem aj sám natočiť" 😀😀😀

bluka2
1. sep 2021

Kvaplo mi fakt trochu zmrzliny na gate.
2 ročný to videl a hovorí: Si sedlák.
????
Rozmýšľam, či mu tie tri dni na Slovensku prospeli, ale potom som si spomenula, že to som sama kedysi dávno povedala na niekoho, kto plul v metre vo výťahu.
A mimochodom, hovorí ten, čo vyzerá po zmrzline takto:

lusy1507
1. sep 2021

Zobrala som si dieťa včera do prace… ráno porada, vedúca kecala o dušu a malého to samozrejme po vyše hodiny nebavilo, vyskočil a na plne ústa jej povedal: “dobre, už buď ticho prosím tá” nebolo mi vsetko jedno 🤦‍♀️

taga
1. sep 2021

Syn (4r) pozera na mna: 'maminka a kedy si uz konecne ostrihas vlasy? Potom by si sa konecne stala muzom'

Tak dik dieta moje

fizu1
1. sep 2021

@lusy1507 juuuj, nepoziciaš mi ho?😀😀😀😀 som zvedavá, čo by povedal po 5hodinách nasej porady🤣🤣🤣

mircalla
1. sep 2021

Tak krpana mi pouzila 2 velke flase roztoku na kontaktne sosovky udajne na cistenie kamena s rozmermi 2x2 cm, ktory nasla na ulici. Cista skoda cca 25 euri. Skoro ma porazilo. Trochu mi tam nechala na jednu davku

miriam439
1. sep 2021

@lusy1507 Joj, dobre som sa zasmiala, náš malý by tak isto reagoval 😂😂😂
To mi pripomenulo jednu situáciu u nás.
Náš malý pred koronou chodil rád do kostola - zmena prostredia, farára mal rád (poznáme ho aj osobne, nie len z kostola) a mal tam zopár starých tetušiek, všetky boli pre neho "babka", ktoré ho pravidelne po omši obdaruvávali cukríkmi, takže mal motiváciu 😀
Teraz na jar, po 5 mes. pauze, hneď keď sa dalo, tak sme išli aj s ním - no zrazu u neho zmena: v strede omše, keď bolo najväčšie ticho, on nahlas zahlásil: "Poďme domov, tu je nudaaa." 🤦
Samozrejme, že sa obzrela na nás polovica kostola. 😎

lusy1507
2. sep 2021

@fizu1 na takéto akcie s radosťou🤣🤣

lucienka1981
2. sep 2021

@mircalla no pre nás čo nosíme kontaktné šošovky je to drahocenná voda 😀😀

mircalla
2. sep 2021

@lucienka1981 Hej, vyrdzi aj par mesiacov to velke balenie

lucienka1981
2. sep 2021

@mircalla tiež používam to veľke,oplatí sa viac.A keď dochádza tak rýchlo bežím kupovať 😄

gaja78
3. sep 2021

Ked je manžel na nočnej, deti chodievajú ku mne do postele. A ráno mi mladší syn (6r) hovorí: chcel som si prísť k tebe ľahnúť, ale mala si obsadené. (muž bol doma)