Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Syn (4) sa schoval za sedacku a sa nas snazi zapojit do hry na schovavacku. Manzel mu hovori, ze sak vidime kde je schovany, aj ho pocujeme. V: zavrite oci a ratajte do 10, sa znova schovam!! Manzel: 1,2,3,4..10!
Manzel(aktivne, tvari sa ze ide hladat): kdeee siii?
Syn(vobec nezmenil miesto, stale za gaucom, akurat hlava viac sklopena): som indeee!
Ahojte,tak môj (vtedy) 2,5 r syn sa ma na jar spýtal, keď som išla do MOM-ky na test: "Mami,ideš sa otestovať, či máš šušeň?" Odpadla som🤣🤣🤣
Pekný deň všetkým a veľa pozitívnych zážitkov s deťmi 😊
Pytam sa syna 2,5 roka....lubis ma? Odpoved...nie :( Hovorim mu.....to ma boliiiii. Odpoved....dame nalepku 🙂 akoze leukoplast.
Dcera prvacka....mali za ulohu nakreslit 7 lubovonych veci. Moje dieta nakreslilo diamanty ....ziadne kvietky ani srdiecka a podobne veci....diamanty.
Raz som sa pýtala našej 4 ročnej a máš v škôlke frajera?a začala som vymenúvať mená...S: Peťko je veľmi šialený, Matúško raz so mnou tancoval ako s princeznou, ale on má indiánsky mozog 😄Ja: (smiech) a prečo? S: no lebo tak tancoval, skákal ako indián 🙂
Ja som sa tiež pytala môjho prváka: A už máš v škole nejakú frajerku? Odpoveď: Mám, tri...už som z nich na prášky. 😆
Dcera (ma 6 rokov) mi nahrala na mobil svoje vlastne videa, nasla som to az teraz. Jedno je pre kamosa, kde rozprava, ako sa urcite skoro stretnu a ze je jej najlepsi kamarat a ukazovala mu hracky, co dostala na narodky, a druhe (trochu starsie mesiac dozadu), ze ma covid a musi byt doma a ze ten covid strasne nema rada, ze uz tu je dlho a nechce ist prec a jej chybaju kamarati. Nemozem to sem dat, ale az mi slza vybehla
@mircalla detičky to veľmi citlivo vnímajú.Aj moj malý vraví,že namá rád túto koronu.Že by ju niekde vystrelil do vesmíru.Chodil na hádzanu v rámci školského krúžku a teraz je z toho smutný,že nemôže chodiť.Aj pre nás to bolo super,že sa tam vybehal 😔
Dcera ma doma kamosa. V izbe im visia tie fejkove medaily z roznych taborov a sportov: Oliver, tie zlate su moje a tie zvysne su mojho brata...
"Mami, vyzerám, že zomriem?"
"Nie, Lukáško, prečo?"
"Lebo som zjedol kôstku."
Mami, mami!!! Kde mám ten svetrík na nohy!!! (oteplovaky) 😂😂😂😂
@lucienka1981
Môj syn zas dosť často povie, že by ta hlúpa korona mala odísť do pekla, robiť zle čertom, oni by ju potom chytili a hodili do ohňa a bol by konečne od nej pokoj.
dcéra sa ma pyta: mami, aj dnes máš ten hovnofis? myslela home office😀
Prvákovi spadol na zem pracovný zošit a zošit z angličtiny. Po nejakom čase mu hovorím, nech si už konečne zodvihne tú učebnicu. A on: "To nie je učebnica, ale pracovný zošit, mama! Nemeň pravidlá!" 😂
Môj otec nám nosí od známeho domáce vajíčka a syn (mal vtedy 2roky a pár mesiacov) na otázku:” kto znáša vajíčka?” pohotovo odpovedal: “dedo Števo”. 😃 Minule ho zas chcela nachytať babka a pýta sa, čo znáša prasa. On sa tak strašne hlboko zamyslel a zahlásil: “no prasa znáša tlačenku!”. A nedávno mu hovorím:”ty si taký šikovný chlapec!” Na čo on pohotovo: “ale aj múdry som!” 😂
Dnes ráno pri obliekaní hovorím malému (5 r.), nech si poriadne zaviaže čiapku, keď pôjdu v škôlke na prechádzku. On samozrejme, že si ju dá zaviazať učiteľke. Tak sa ho pýtam, prečo si ju nezaviaže sám.
A on pohotovo: "Lebo ja mám oči na hlave a nie na krku".
Tak som ironicky poznamenala: "Hlavne, že máš jazyk na správnom mieste."
A on hneď na to: "No hej, ale jazyk, bohužiaľ, nemá ruky."😀
@fizu1 ja zemrem..ze hovnofis 🤣🤣🤣

Ukradnuté z profilu mojej známej, výrok jej 6 ročnej dcérky: "aby si vedela nie som v dobrej kombinácii!" 😀😀😀
It's a tiny room. What is "tiny room"?
L: tajna izba 😁
Prišla som po syna do škôlky (3 roky). Pýtala som sa ho, či aj k nim prišiel Mikuláš, lebo prišiel aj za jeho starším bratom (6 rokov) do školy. Chytil sa za líca a prekvapene vykríkol: Preboha Jána, ako to čtihol???
Mami ja už by som tú koronu normálne odkopol preč... Kebyže tu chodí po ulici a ju stretnem, tak ju odkopnem až do vesmíru.! Až tam ku mimozemšťanom by letela... 😂😂😂😂😂
pytam sa maleho skolkara - uz mas nejaku frajerku? Odpoved - nie, ale mam konecne len moju pichacku...skoro som si zhltla jazyk, tak sa pytam - a to je kto? co kto, sak jnekcia 🙂
Syn (4) sa hral so svokrou, ale uz bol cas vecierky. Svokra: Vilko, umyt zubky a mozes zacat trenovat skakanie do postele!
V: a ty mozes ist trenovat skakanie do hliny pod zem!!! 🙈🙈😂 (to nema fakt odo mna!! )
Deti netrpezlivo ocakavali prichod otecka - mali nieco slubene, tak v jednom kuse pri okne, ci neuvidia auto. Medzicasom zvonil kurier a moje deti sa rutili dolu schodmi s vykrikom Tatoooo! Konecne si prisiel!! Kurier - taky mlady chalan nechapal, vyplaseny hodil balik a utekal kade lahsie. A moje deti na prahu dveri zostali sklamane ......

@h2 😂😂