icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

bubula_007
26. nov 2021

@h2 😂😂

euie
27. nov 2021

Syn (4) sa schoval za sedacku a sa nas snazi zapojit do hry na schovavacku. Manzel mu hovori, ze sak vidime kde je schovany, aj ho pocujeme. V: zavrite oci a ratajte do 10, sa znova schovam!! Manzel: 1,2,3,4..10!
Manzel(aktivne, tvari sa ze ide hladat): kdeee siii?
Syn(vobec nezmenil miesto, stale za gaucom, akurat hlava viac sklopena): som indeee!

h2
27. nov 2021

@euie 😂😂😂 Dobrý!
U nás prebiehala hra na schovávačku takto: "Maminka, tu si sadni za gauč, zakry sa vankúšmi a ja Ťa budem hľadať!"

kikulienkadd
27. nov 2021

Ahojte,tak môj (vtedy) 2,5 r syn sa ma na jar spýtal, keď som išla do MOM-ky na test: "Mami,ideš sa otestovať, či máš šušeň?" Odpadla som🤣🤣🤣
Pekný deň všetkým a veľa pozitívnych zážitkov s deťmi 😊

12katka21
27. nov 2021

Pytam sa syna 2,5 roka....lubis ma? Odpoved...nie :( Hovorim mu.....to ma boliiiii. Odpoved....dame nalepku 🙂 akoze leukoplast.

Dcera prvacka....mali za ulohu nakreslit 7 lubovonych veci. Moje dieta nakreslilo diamanty ....ziadne kvietky ani srdiecka a podobne veci....diamanty.

denkatn
27. nov 2021

@12katka21 tak to maju asi z tej skoly🙂, ked aj moja kresli diamanty... ja ako decko som v zivote nekreslila diamant🙂)

jarja
27. nov 2021

Raz som sa pýtala našej 4 ročnej a máš v škôlke frajera?a začala som vymenúvať mená...S: Peťko je veľmi šialený, Matúško raz so mnou tancoval ako s princeznou, ale on má indiánsky mozog 😄Ja: (smiech) a prečo? S: no lebo tak tancoval, skákal ako indián 🙂

xima
28. nov 2021

Ja som sa tiež pytala môjho prváka: A už máš v škole nejakú frajerku? Odpoveď: Mám, tri...už som z nich na prášky. 😆

mircalla
29. nov 2021

Dcera (ma 6 rokov) mi nahrala na mobil svoje vlastne videa, nasla som to az teraz. Jedno je pre kamosa, kde rozprava, ako sa urcite skoro stretnu a ze je jej najlepsi kamarat a ukazovala mu hracky, co dostala na narodky, a druhe (trochu starsie mesiac dozadu), ze ma covid a musi byt doma a ze ten covid strasne nema rada, ze uz tu je dlho a nechce ist prec a jej chybaju kamarati. Nemozem to sem dat, ale az mi slza vybehla

lucienka1981
29. nov 2021

@mircalla detičky to veľmi citlivo vnímajú.Aj moj malý vraví,že namá rád túto koronu.Že by ju niekde vystrelil do vesmíru.Chodil na hádzanu v rámci školského krúžku a teraz je z toho smutný,že nemôže chodiť.Aj pre nás to bolo super,že sa tam vybehal 😔

mircalla
4. dec 2021

Dcera ma doma kamosa. V izbe im visia tie fejkove medaily z roznych taborov a sportov: Oliver, tie zlate su moje a tie zvysne su mojho brata...

jezibab
4. dec 2021

"Mami, vyzerám, že zomriem?"
"Nie, Lukáško, prečo?"
"Lebo som zjedol kôstku."

danette
5. dec 2021

Mami, mami!!! Kde mám ten svetrík na nohy!!! (oteplovaky) 😂😂😂😂

miriam439
9. dec 2021

@lucienka1981
Môj syn zas dosť často povie, že by ta hlúpa korona mala odísť do pekla, robiť zle čertom, oni by ju potom chytili a hodili do ohňa a bol by konečne od nej pokoj.

fizu1
9. dec 2021

dcéra sa ma pyta: mami, aj dnes máš ten hovnofis? myslela home office😀

mircalla
9. dec 2021

@fizu1 V podstate je to to iste
Ja robim z domu uz skoro 2 roky a dakedy mi uz zahrabava. I ked ma to aj vyhody, dnes som si napriklad 30 min pospala

bubula_007
9. dec 2021

Prvákovi spadol na zem pracovný zošit a zošit z angličtiny. Po nejakom čase mu hovorím, nech si už konečne zodvihne tú učebnicu. A on: "To nie je učebnica, ale pracovný zošit, mama! Nemeň pravidlá!" 😂

fizu1
9. dec 2021

@mircalla 😀😀😀

minimilan
9. dec 2021

Môj otec nám nosí od známeho domáce vajíčka a syn (mal vtedy 2roky a pár mesiacov) na otázku:” kto znáša vajíčka?” pohotovo odpovedal: “dedo Števo”. 😃 Minule ho zas chcela nachytať babka a pýta sa, čo znáša prasa. On sa tak strašne hlboko zamyslel a zahlásil: “no prasa znáša tlačenku!”. A nedávno mu hovorím:”ty si taký šikovný chlapec!” Na čo on pohotovo: “ale aj múdry som!” 😂

miriam439
10. dec 2021

Dnes ráno pri obliekaní hovorím malému (5 r.), nech si poriadne zaviaže čiapku, keď pôjdu v škôlke na prechádzku. On samozrejme, že si ju dá zaviazať učiteľke. Tak sa ho pýtam, prečo si ju nezaviaže sám.
A on pohotovo: "Lebo ja mám oči na hlave a nie na krku".
Tak som ironicky poznamenala: "Hlavne, že máš jazyk na správnom mieste."
A on hneď na to: "No hej, ale jazyk, bohužiaľ, nemá ruky."😀

miselka007
10. dec 2021

@fizu1 ja zemrem..ze hovnofis 🤣🤣🤣

sticker
danette
11. dec 2021

Ukradnuté z profilu mojej známej, výrok jej 6 ročnej dcérky: "aby si vedela nie som v dobrej kombinácii!" 😀😀😀

pastinka
12. dec 2021

It's a tiny room. What is "tiny room"?
L: tajna izba 😁

mojkadlo
13. dec 2021

Prišla som po syna do škôlky (3 roky). Pýtala som sa ho, či aj k nim prišiel Mikuláš, lebo prišiel aj za jeho starším bratom (6 rokov) do školy. Chytil sa za líca a prekvapene vykríkol: Preboha Jána, ako to čtihol???

danette
15. dec 2021

Mami ja už by som tú koronu normálne odkopol preč... Kebyže tu chodí po ulici a ju stretnem, tak ju odkopnem až do vesmíru.! Až tam ku mimozemšťanom by letela... 😂😂😂😂😂

birika
16. dec 2021

pytam sa maleho skolkara - uz mas nejaku frajerku? Odpoved - nie, ale mam konecne len moju pichacku...skoro som si zhltla jazyk, tak sa pytam - a to je kto? co kto, sak jnekcia 🙂

euie
16. dec 2021

Syn (4) sa hral so svokrou, ale uz bol cas vecierky. Svokra: Vilko, umyt zubky a mozes zacat trenovat skakanie do postele!
V: a ty mozes ist trenovat skakanie do hliny pod zem!!! 🙈🙈😂 (to nema fakt odo mna!! )

jarja
16. dec 2021

@euie jooj riadne😄

euie
16. dec 2021

@jarja veru, aj som dychat zabudla 🙈

gaja78
20. dec 2021

Deti netrpezlivo ocakavali prichod otecka - mali nieco slubene, tak v jednom kuse pri okne, ci neuvidia auto. Medzicasom zvonil kurier a moje deti sa rutili dolu schodmi s vykrikom Tatoooo! Konecne si prisiel!! Kurier - taky mlady chalan nechapal, vyplaseny hodil balik a utekal kade lahsie. A moje deti na prahu dveri zostali sklamane ......