icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

jankac22
28. aug 2024

@thirstymonk 🤣🤣🤣

isis234
28. aug 2024

Vďaka za brušnú masááááž.. sa smejeeem 😅😂😂😂👍

denden77
30. aug 2024

polievam zahradu, dcera (coskoro 4r) sa pyta, ci moze pomoct.. polieva, polieva.. reku este tam polej.. a ona "nie mama, tam som to uz cele OVODOVALA, to je v poriadku"🤷‍♀️😁

mclissa
30. aug 2024

Bola som s trojrocnym v zabavnom parku. Syn pozera mapu a ukazoval na miesto na druhej strane, ze tam pojdeme hned. Vravim mu, pojdeme od zaciatku aby sme sa nemuseli vracat naspat a behat hore dolu.
Pozera na mna, na mapu, rozmysla, znovu na mna. A hovori mi, “Nie maminka, ja nebudem vracat, mna neboli brusko.” 😂

shelby88
2. sep 2024

Sestra vždy keď už je jesenejšie počasie dáva fialový rúž. Malý na ňu pozerá a vraví... Jej mami, aj ja chcem vyzerať tak hrozne.

mclissa
3. sep 2024

Zijeme v UK, so synom rozpravam po slovensky.
Pytam sa ho ako bolo v skolke. On rozprava, vysvetluje. Pytam sa ho co robili. Vysvetluje. Tak prekvapene odpovedam. To faaaakt? A on. “Fak, Fak, Fak, anoooo Fak”.
Nejako to T prepocul 🙈 okoloiduci sa len divali co mne ten syn hovori.
Uz sa naucil aj to T tam.

taminy
3. sep 2024

3,5r sa hrala s lekárskym kufrikom. A mala tam toho dosť veľa pri sebe. Tak jej manžel hovorí, aby si to upratala.
A ona na to: Tatík, ale ja som doktorka, nie upratovačka. 🤷😅😅

mijunik
9. sep 2024

Minulý týždeň počas horúčav - môj syn (13 r.) sa mi láskyplne túli a hovorí: “Maminka, ja Ťa tak ľúbim.” Ja tiež láskyplne: “Aj ja ťa ľúbim.“ Branko sa naďalej rozplýva: “Aj tatinka samozrejme ľúbim, ale pri tebe cítim teplo lásky.” Ja sa tiež rozplývam nadšením, akého mám citlivého syna: “No veď maminky sú v prírode na to, aby sa detičky pri nich cítili teplúčko.” Branko sucho skonštatuje: “No veď aj si spotená…” 🤔😂😂

zuzuliatko18
9. sep 2024

Kubko rozprava, ako dnes v skolke sa rozpravali ako SA volaju ich rodicia , kde byvaju a tak. Tatinko sa zo srandy spyta, ze ako sa volame, pekne odpovie. Dalsia otazka: kde byvame. Kubko rozhodi rukami a zvola: "Tu predsa."

katie253
9. sep 2024

My máme doma najnovšie "sopikle", rozumej sople....

isis234
9. sep 2024

@mijunik ..., ale pri tebe cítim teplo lásky..... je to niečo, čo cíti aj dušou. Tvoje telo vydáva vôňu Lásky. Každá žena, ktorá má cit lásku v ❤ má jemnú vôňu.
Ja som tak pri mamičke- hrejivé teplo a vôňa vanilky. (používala voňavku fialky a šerík- takže z parfemu to nebolo)

mijunik
10. sep 2024

@isis234 🥹 ooo, to je krásne.

lucianak
10. sep 2024

Moj 11-rocny zrazu nabehol za mnou a pyta sa ma...
Mami, ked budem prezident... mozem ja sam soferovat auto? Lebo ja by som chcel, netreba mi ziadneho sofera 😂

lilitela
10. sep 2024

Ked syn ochorie, tak vacsinou mu to ide do kasla. Tak som minule kupila inhalator a dychal si z neho. No a vcera ho zas chytil kasel, tak sa ma sam pyta: Mama, a das mi zajtra dychat z toho radiatora? 🙂

jakubrianka
10. sep 2024

@mclissa 😂

shelby88
10. sep 2024

S dcérou sme nakupovali v Daichmane a mladý muž tam vyberal kabelku.. Dcéra na to... Asi ju nasral

akje
10. sep 2024

@shelby88 😂😂😂

zzuunnaa
18. sep 2024

naša mala dvojročná začína rozpravat a do teraz vždy chce večer rozprávku o opici (neviem čo to ale vždy si niečo o opici vymyslím 😀). Nevedela povedať opica, tak ju volala OPI a večer mamiiii opi opi a včera mi vraví, mamiii mamiii opičí opiči.. a ja: chceš rozprávku o opici? A ona anooooo opičí 😀

skylarr
18. sep 2024

5r dcera mi hovori: preco je babka taka pomiešana? Ja ze ako pomiesana? No ze je babka aj mama. Ja nooo a si predstav ze budes mat aj ty deti a bude este aj prababka. To uz bude uplne pomixovana. 🤣

kandelabra
18. sep 2024

2rocnemu pred cestou hovorim, ze sa musi drzat za ruku. Chytil sa.... za svoju vlastnu 😂

lubka86
18. sep 2024

Pytam sa dnes syna, co robili na vytvarnej, ci malovali aj s temperovymi farbami. Hovori mi ze nie, vraj pani ucitelka povedala ze ich nechce strapnovat. Hovorim si fiha, to co za slovnik. Nakoniec vysvitlo, ze ich s tym nechcela trapit 😅

lilitela
23. sep 2024

Rano sa chystame do skoly.
Ja synovi: Obliekaj sa. Sustred sa.... ty myslis na nieco ine, ze?
Syn: Ano
Ja: A na co myslis?
On: Na nic ! 😅

lilitela
23. sep 2024

Ucime sa anglicku basnicku.
Ja: Budem citat po riadku a ty po mne zopakujes, dobre?
Syn: Okej.
Ja: (foneticky) Tu litl blekbrds ...
On: Tu litl blek PRDS ...

😂

gaja78
24. sep 2024

@skylarr 😀 moja mama zase rozprava narecovo a ked neter prisla na navstevu, tak sa jej pyta: babka, ty preco hovoris inou recou?

denden77
24. sep 2024

cerstva 4rocka pri ranajkach.. "mami, ty si krava".. pozeram ako puk, sekundu rozmyslam, reku spytam sa ako to mysli, lebo ved neverim, ze by ma v tomto veku chcela urazit.. "no ved krava dava mlieko.. a ty mi davas mlieko na cerealie".. 🤷‍♀️😁

akje
24. sep 2024

@denden77 🤣🤣

lubka86
26. sep 2024

Syn sa bol po skolke hrat u kamarata. Ked prisiel domov, cely nadseny mi vravi: "Mami mami, Simonko ma doma presne taku istu spajzu ako my! Maju tam tolko isto maskrtiek a taky isty neporiadok ako my!" 😅😅😅

ichbinich
26. sep 2024

@lubka86 🤣🤣🤣

mijunik
27. sep 2024

Syn (13 rokov) hovoril o nejakých nezdravých nápojoch a mudroval, že to rodičia deťom kúpia, že veď čo sa môže stať. A fundovane doplnil “a o niekoľko mesiacov hups… a majú CUKROVINU”… (myslel cukrovku) 😂😂😂

mclissa
27. sep 2024

Citam synovi knihu. A bolo tam facts. Citam. A syn mi skoci do reci. “Mummy why did you say fuck?” 🙈 “Nie zlatko povedala som facts!”
“Okay” 😂