Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Vďaka za brušnú masááááž.. sa smejeeem 😅😂😂😂👍
polievam zahradu, dcera (coskoro 4r) sa pyta, ci moze pomoct.. polieva, polieva.. reku este tam polej.. a ona "nie mama, tam som to uz cele OVODOVALA, to je v poriadku"🤷♀️😁
Bola som s trojrocnym v zabavnom parku. Syn pozera mapu a ukazoval na miesto na druhej strane, ze tam pojdeme hned. Vravim mu, pojdeme od zaciatku aby sme sa nemuseli vracat naspat a behat hore dolu.
Pozera na mna, na mapu, rozmysla, znovu na mna. A hovori mi, “Nie maminka, ja nebudem vracat, mna neboli brusko.” 😂
Sestra vždy keď už je jesenejšie počasie dáva fialový rúž. Malý na ňu pozerá a vraví... Jej mami, aj ja chcem vyzerať tak hrozne.
Zijeme v UK, so synom rozpravam po slovensky.
Pytam sa ho ako bolo v skolke. On rozprava, vysvetluje. Pytam sa ho co robili. Vysvetluje. Tak prekvapene odpovedam. To faaaakt? A on. “Fak, Fak, Fak, anoooo Fak”.
Nejako to T prepocul 🙈 okoloiduci sa len divali co mne ten syn hovori.
Uz sa naucil aj to T tam.
3,5r sa hrala s lekárskym kufrikom. A mala tam toho dosť veľa pri sebe. Tak jej manžel hovorí, aby si to upratala.
A ona na to: Tatík, ale ja som doktorka, nie upratovačka. 🤷😅😅
Minulý týždeň počas horúčav - môj syn (13 r.) sa mi láskyplne túli a hovorí: “Maminka, ja Ťa tak ľúbim.” Ja tiež láskyplne: “Aj ja ťa ľúbim.“ Branko sa naďalej rozplýva: “Aj tatinka samozrejme ľúbim, ale pri tebe cítim teplo lásky.” Ja sa tiež rozplývam nadšením, akého mám citlivého syna: “No veď maminky sú v prírode na to, aby sa detičky pri nich cítili teplúčko.” Branko sucho skonštatuje: “No veď aj si spotená…” 🤔😂😂
Kubko rozprava, ako dnes v skolke sa rozpravali ako SA volaju ich rodicia , kde byvaju a tak. Tatinko sa zo srandy spyta, ze ako sa volame, pekne odpovie. Dalsia otazka: kde byvame. Kubko rozhodi rukami a zvola: "Tu predsa."
My máme doma najnovšie "sopikle", rozumej sople....
Moj 11-rocny zrazu nabehol za mnou a pyta sa ma...
Mami, ked budem prezident... mozem ja sam soferovat auto? Lebo ja by som chcel, netreba mi ziadneho sofera 😂
Ked syn ochorie, tak vacsinou mu to ide do kasla. Tak som minule kupila inhalator a dychal si z neho. No a vcera ho zas chytil kasel, tak sa ma sam pyta: Mama, a das mi zajtra dychat z toho radiatora? 🙂
@mclissa 😂
S dcérou sme nakupovali v Daichmane a mladý muž tam vyberal kabelku.. Dcéra na to... Asi ju nasral
naša mala dvojročná začína rozpravat a do teraz vždy chce večer rozprávku o opici (neviem čo to ale vždy si niečo o opici vymyslím 😀). Nevedela povedať opica, tak ju volala OPI a večer mamiiii opi opi a včera mi vraví, mamiii mamiii opičí opiči.. a ja: chceš rozprávku o opici? A ona anooooo opičí 😀
5r dcera mi hovori: preco je babka taka pomiešana? Ja ze ako pomiesana? No ze je babka aj mama. Ja nooo a si predstav ze budes mat aj ty deti a bude este aj prababka. To uz bude uplne pomixovana. 🤣
2rocnemu pred cestou hovorim, ze sa musi drzat za ruku. Chytil sa.... za svoju vlastnu 😂
Pytam sa dnes syna, co robili na vytvarnej, ci malovali aj s temperovymi farbami. Hovori mi ze nie, vraj pani ucitelka povedala ze ich nechce strapnovat. Hovorim si fiha, to co za slovnik. Nakoniec vysvitlo, ze ich s tym nechcela trapit 😅
Rano sa chystame do skoly.
Ja synovi: Obliekaj sa. Sustred sa.... ty myslis na nieco ine, ze?
Syn: Ano
Ja: A na co myslis?
On: Na nic ! 😅
Ucime sa anglicku basnicku.
Ja: Budem citat po riadku a ty po mne zopakujes, dobre?
Syn: Okej.
Ja: (foneticky) Tu litl blekbrds ...
On: Tu litl blek PRDS ...
😂
cerstva 4rocka pri ranajkach.. "mami, ty si krava".. pozeram ako puk, sekundu rozmyslam, reku spytam sa ako to mysli, lebo ved neverim, ze by ma v tomto veku chcela urazit.. "no ved krava dava mlieko.. a ty mi davas mlieko na cerealie".. 🤷♀️😁
Syn sa bol po skolke hrat u kamarata. Ked prisiel domov, cely nadseny mi vravi: "Mami mami, Simonko ma doma presne taku istu spajzu ako my! Maju tam tolko isto maskrtiek a taky isty neporiadok ako my!" 😅😅😅
Syn (13 rokov) hovoril o nejakých nezdravých nápojoch a mudroval, že to rodičia deťom kúpia, že veď čo sa môže stať. A fundovane doplnil “a o niekoľko mesiacov hups… a majú CUKROVINU”… (myslel cukrovku) 😂😂😂

@thirstymonk 🤣🤣🤣