Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@elibeli12 💯 bodov 😂
Našu malú škrabol náš kocúr a muž ju večer sprchoval a pýta sa jej- to Ti urobil pán kočičák? A ona- áno, ale mamka ho občas volá ty malý hajzel… Inak oficiálne sa volá Maxo 😉
Syn (4roky): tatko, kde je mama?
Manžel: aaaale, vystrelil som ju na mesiac
Syn: pozrie skúmavo na plafon: a kde je diera? 😅
@katulkagajdos
@mousegirl
100 bodov

muz hovori dcere (4r) "dnes som bol po roku a pol konecne cvicit".. pozera na neho a zadre "nevidno, vobec si neschudol".. 🤷♀️🤣🤣🤣
a mne nezostala samozrejme nic dlzna.. pri priprave jedla pustena pesnicka, len sa tak natriasam v bielom tricku bez podprdy "mamiii.. tie didy ti narastli dako nizko".. 🤦♀️🤣🤣🤣
@kandelabra sukromie na wc je u nas tiez tema 🤣 zacalo to asi v 2,5r.. "mami, daj mi prosim redukciu, noviny.. a klud.. zavri dvere" 🤣🤣🤣 dnes ma 4r a v tomto trende pokracuje.. plus 7 dni a zavrete dvere musia byt, lebo "chcem sukromie, teraz 💩" 🤷♀️🤣
Dcéra sa učí vybrané slová po b,bol tam dobytok,a nevedela čo to je,tak sme sa mladšieho opýtali, že či vie, čo je dobytok.On na to: to sú všetky veci, ktoré si kúpiš do bytu 😁
Svokor fajčí tie elektronicke cigarety,a raz sa ho syn opýtal, že starký,to čo máš? To je fajčidlo?😁
Sesternicin malý,mal vtedy asi 4 roky. Boli sme na cintoríne,dávali sme doporiadku hrob,sadili kvety,čistili ho atď. Prišla prvá otázka - "A čo tu pochovávame za kvetinky?" Tak sme ho opravili že kvetinky sedíme,nepochovávame. Zahľadel sa na pomník a hrob a vyšlo z neho "Mama a tu je kto vlastne zasadený?" 😅
Maminka, utri mi slzy and plac.
@b_mommy plačem 🤣🤣🤣🤣
@adelajda2012 moja najstarsia strazila kamaratke andulky, zahadne ich obzerala, zacala jedneho mackat a ked som ju upozornila, ze sa to nesmie povedala mi s kludom anglicana "ale ja chcem vtáčie mlieko"
Manzel klepal rezne a malu to velmi bavilo, pri kazdom klepnuti robila zvuky ako trrrrr, trrrrt. Potom sa pozrela na manzela: ociii aj ja chcem trtkat
Moje dieta si cisti zuby... elektrickou zubnou kefkou... VYPNUTOU...🙀
@b_mommy toto je krásne. Juj to detské zmýšľanie, také čisté, nevinné ❤️.
@benimnadir no pekne, jeden nás zamestnanec sa vola Trtúšik 🫢
Ked vies kolka bije!
Po skole doma:
Pytam sa 8r. syna: A ty co si dnes nemal v skole zosit zo slovenciny?
3 sekundy ticha na zamyslenie a potom on tak zovialne bez ocneho kontaktu: Pisala ti? 😂
Dnes rano 8 rocna, citala encyklopediu o Egypte - mami, myslíš že ocko pomáhal stavať tie pyramídy keď bol v Egypte? 🤣
Ked sme boli na svk pozriet mojho brata (byva na Liptove) tak ucil moju najstarsiu dceru slovenske ŠPZtky. "Karmen a PB je aké mesto?" .."Podbreziny." 🤣 "Podbreziny nie sú mesto." A moja dcéra šikovne - "Mali by byť.." 🤣🤣
Boze ospravedlnujem sa, mozno to neni ani tak smiesne, ale neda mi, takyto brept.
Ucime sa basen naspamät, ja predcitam, syn opakuje:
Ja: A na nasej ulici su aj ine domy. A ked okolo niektoreho idem, z okna na mna niekto zakrici:....."
A syn: "A na nasej ulici su aj ine domy. A ked okolo niektoreho idem, niekto na mna zapičí... 😂
@benimnadir 100 bodov. ..poslať návrh na nové mesto
@benimnadir znie to tak krasne slovensky, lubozvucne 🙂 vedela by som si taku dedinku predstavit, so sviezim vzduchom, kopec zelenou, zurciacim cistym potocikom 🥹🥹😅🙏🏻😍
@heidi4 keby to takto vyzeralo naozaj ako si opísala, tak by to bolo nádherné. V skutočnosti je to panelák na paneláku. 🤭
@benimnadir 🤣🤣🤣
2,5 r. syn- urobil som ciko, je ako slniečko, nooo
ja- a akej farby je slniečko?
syn - 🤔
ja- žlté však? Tak akej farby je ciko?
syn- slniečkové 😎☀️

@elibeli12 😀😀😀 tak toto ma fakt pobavilo