icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

akrobrab
31. okt 2024

3,5 syn v skolke pozera skatulu straty a nalezy a hovori mi: Neviem, koho je ta lopta.. ale neboj sa, ja si to zistim, my mame v triede dievcata, tie budu vediet.. zistim si to, lebo ja som deFektiv!

matovicova
31. okt 2024

Moja dcéra uvažovala nahlas: Hmm keď budem mať 10 rokov, čo si len budem príat. To je už také okrúhle, možno vlastný byt, aby som už bývala sama 😅

akrobrab
31. okt 2024

Blesk McQueen z rozpravky Auta = Blesk McKmin. To je taka zlata skomolenina, ze ho (3,5r) ani neopravujeme. 🙈😁

denden77
31. okt 2024

politicka uvaha 4r. dcery.. len tak, pri kresleni.. "mami.. a ta prezidentka, ta Zuzana Caputova.. ona zle politikovala, ked uz nie je prezidentka?" 🤷‍♀️😁

bubik6x
31. okt 2024

Dcéra mi dnes hovorí:
-mama ja zajtra nechcem ísť do družiny, zajtra tam nebudú moje kamarátky a ja sa nemám s kým hrať!
-ale veď bude tam Dávid s ním sa stále v piatky hráš
-ale keď on mi nedá pokoj! Ja by som sa pohrala aj chvíľku sama ale stále musím s ním!
-tak asi je do teba zaľúbený
-no on mi hovorí že sa so mnou ožení ale ja mu hovorím že nieeeee!!!!

jakubrianka
1. nov 2024

4r: Vymamím sa odtiaľto (vymaním chcel 🤭). 2r: úvahy o tom, či sa dá ZEMNÉtrasenie kúpiť.

tradaaa
1. nov 2024

Pri varení zeleninovej polievky som zistila, že nemám v mrazničke hrášok, len zelené fazuľové struky, ktoré som použila namiesto neho. Keď to chlapec videl, pýta sa:
-Čo nemáme normálny hrach?
Ja: - To je aký?
- Veď ten granulovaný!🙈

isis234
1. nov 2024

@denden77 100 bodov, aj dcéra si toho všimla

sticker
jankac22
1. nov 2024

Dnes na cintorine.. stojime pri hrobe a vravim synovi, pomodli sa.. po chvilke ticha mi hovori.. Ja som sa sa pomylil a hovoril som abecedu..😀😀😀

katie253
1. nov 2024

Syn 3 roky mi hovorí: mamka, idem rezať gauč. Vidíš, tu mám Rézu"
Myslel pílku, lebo išiel píliť 🤣

jakubrianka
1. nov 2024

@jankac22 ;D, môj sa dlho prežehnával v mene Otca, i Syna duchého, amen

jankac22
1. nov 2024

@jakubrianka 🤣👍🏻

denden77
1. nov 2024

@jankac22 🙈🙉🙊👌🤣🤣🤣

duppka13
1. nov 2024

Dcere skoro 3 rocnej rano v plnej skolkarskej satni hovorim: dole bundu, dole capicu, vyzut, obut papuče… a ona nahlas: Mama, dakujem Ti ze mi šéfuješ 😂

akrobrab
3. nov 2024

Ukladam skoro 4r syna spat - mal taku tulkaciu naladu, poriadne som nacechrala vankus, zababusila ho do periny, podala nutne plysaky (macko a ovecka) a to male zlaticko svitori "mam ta rad". ❤ Tak som mu dala pusu na celo a povedala, ze aj ja ho mam rada.. a on mi na to "To som hovoril ovci, nie Tebe". 😂

benimnadir
4. nov 2024

@duppka13 toto podobné sa stalo aj mne s trojročnou, tiež som jej veľmi podobne diktovala čo má robiť a boli tam aj iné mamičky s deťmi a ona počas obúvania na mňa s kamennou tvárou pozrela, že "mama, nerob nám hanbu" 🤣🤣

jankac22
4. nov 2024

@akrobrab 🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

zuzuliatko18
4. nov 2024

Momentalne u Nas fici tema vesmir. (Drobec ma 4.5 roka). Vecerny rozhovor: maminka, ktore su to tie dve najteplejsie planety?
Odpovedam: merkur a venusa.
On: Jaj ano, merkur a venusa. A tam ludia musia mat ten, no, skafander, aby nezhoreli. A na chrbte musia mat tie dve tanks, aby mohli dychat.

lena93
4. nov 2024

@akrobrab 😂😂😂 sú to zlatíčka

isis234
4. nov 2024

@akrobrab to je koťuha 😝😂
@benimnadir 😂

lucianak
4. nov 2024

@akrobrab akoze, nehnevaj sa, ale je takmer pol 11 vecer a ja sa rehocem jak blazon 😂😂😂😂 synator ta zaklincoval

lucianak
4. nov 2024

@jakubrianka pripomenula si mi mojho syna... nevedel prist na slovo zimomriavky, tak sa vynasiel po svojom a zrazu to boli ZIMOTRIASKY 😃

birika
5. nov 2024

@lucianak u nas to boli zimné mriavky 🙂

akrobrab
6. nov 2024

Vytrvalo hlada motyla v knihe a somre "No kde je ten pekarik..."

jakubrianka
9. nov 2024

4r: Oco kúpil si mandle? - Oco aj môj braček majú mandľové oči. Aj mne by sa zišli také mandľové oči 🤣. Na doplnenie- nik z nás nemá mandľové oči.

lilitela
9. nov 2024

Syn: Dnes sme sa v skole ucili pesnicku o Bystrici.
Ja: Ano? A ako sa vola?
Syn: Neviem, nepamatam si, nevedel som to ani vyslovit.
Ja: A spieva sa tam o Bystrici?
Syn: Nie
Ja: A o com to je?
Syn: O nicom
😅

isis234
9. nov 2024

@lilitela nezaujalo ho to

bodka70
10. nov 2024

@jakubrianka , moja vtedy 6 ročná si upravila Otčenáš na... Otčenáš, ktorý si na nebesiach, buď vôľa moja, aby som bola taká skvelá ako ty. 😆

jakubrianka
10. nov 2024

@bodka70 🤣❤️ zlatá.

lilitela
11. nov 2024

Ideme po ulici a ja neviem, ci z tej zimy, no uz dobrych 5 minut ideme tak mlcky, nikto nic nehovori. A ja som to uz psychicky nevydrzala a hovorim deckam, ze vsak mi uz povedzte niekto nieco zaujimave. A syn na to, ze:
pondelok, utorok, streda,........