Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Syn počul reklamu na MS v hokeji, takže chcel ísť na hokej. Mu hovorim, ze hokej byva aj tu v BA, ze sa moze ist dakedy pozriet. Otazka: a tam hraju deti alebo naozajstni ludia?
6 rocny syn ma v tom jasno: aka manzelka sa mi bude pacit, taku si kupim.
Len zatial neprezradil, kde ten obchod s manzelkami najde😂
Sestra rozprávala príhodu so synom 6... čakali v čakárni na lanovku. Keď tam vošli, čakali aj iní a malý zahlásil... smrdí to tu ako tatinove ponožky..chlapi výbuch...jej partner..no a co, tak mi smrdia nohy... zase výbuch
5,5r syna vecer sprchoval manzel a syn sa ho pyta “ocko, ja sa niekedy citim ako babatko a niekedy ako spravny chlap, aj ty to tak mas? 🙂
O par tyzdnov nam pribudne babatko, takze mame so synom castu temu na rozhovor. Vcera skonstatoval: Maminka, ked uz budeme mat babatko, a ty budes napriklad varit a bude to surne, ja ho budem prebalovat.
@adelajda2012 isli sme na prechadzku, a dcerka, takmer 3 rojrocna hovori na tucneho pana , ktory siel okolo: aha veliky ujo ide 🤣
Ja synovi: Chod sa sprchovat.
Syn: Mne sa nechce.
Ja: No ale utekaj tam.
Syn: Na co, ved dnes som sa nezaspinil.
Ja: Vsak je teplo, cely si lepkavy a urcite aj od prachu z druziny.
Syn: Ale ja som sa tam dnes z toho tepla vobec nehybal.
Ja uz nasrato: Ty pocuvaj, ale okamzite chod do tej sprchy.
Syn: OK dobre, idem tam, ale sprchovat sa nebudem . 😂
@lilitela 🤪🤪🤪
@adelajda2012 isli sme na prechadzku, a dcerka, takmer 3 rojrocna hovori na tucneho pana , ktory siel okolo: aha veliky ujo ide 🤣
@diaszoky
Ake ako pekne povedala, že veľký 😂
@lilitela 😂😂😂 tú chvílu tam prečká
V reštaurácii... syn 4,5r. sa postavil a začal prestupovať z nohy na nohu. Pýtala som sa ho, či mu treba cikať. A on🤦🏻😂: ,, asi áno, pipík je už veľký a zavadzia mi"🤣
Na dovolenku pil čisté mlieko a chválil si aké je výborné a perfektne. Vravím mu, že je to zaujímavé, pretože doma mu čisté mlieko nechutí a v Taliansku chutí. A on na to: ,, lebo tu sú kravy ináč odchované a pijú morskú vodu" 😂
V reštaurácii... syn 4,5r. sa postavil a začal prestupovať z nohy na nohu. Pýtala som sa ho, či mu treba cikať. A on🤦🏻😂: ,, asi áno, pipík je už veľký a zavadzia mi"🤣
Na dovolenku pil čisté mlieko a chválil si aké je výborné a perfektne. Vravím mu, že je to zaujímavé, pretože doma mu čisté mlieko nechutí a v Taliansku chutí. A on na to: ,, lebo tu sú kravy ináč odchované a pijú morskú vodu" 😂
@tomcimka s tým mliekom... ano, majú kvalitné mlieko, nie ako tu predávajú práškovú vodu v krabiciach
nas yn raz v lete, 2,5 roka...maminka, podme domov lebo sa mi od tepla gulky lepaju 🙂 nemal rad kratke nohavice
Pracujem z domu, manzel ma dovolenku, je so synom (5.5r) doma. Muz robi na obed palacinky. Pocujem buchnut dvere od bytu, pride za mnou syn a hovori "Maminka, keby si chcela vediet, tak obed bude o trochu neskor. Tatinko isiel kupit slahacku, pretoze sa zgrcla". 😁
Predcasne SA nam narodilo babatko, takze som Bola dlhsie v nemocnici. Syn to komentoval: maminka, Ty SA mas, ze Tu mozes byt. Mas navarene a mozes byt cely den na mobile (tolko k jeho predstave, co tam robim)
Predcasne SA nam narodilo babatko, takze som Bola dlhsie v nemocnici. Syn to komentoval: maminka, Ty SA mas, ze Tu mozes byt. Mas navarene a mozes byt cely den na mobile (tolko k jeho predstave, co tam robim)
@zuzuliatko18 oni vidia len oddych...
@zuzuliatko18 oni vidia len oddych...
@isis234 odkedy sme doma uz chape, ale zase ma problem, kolko casu venujem babatku. Uz nech zacne skola a ma ine starosti😂
@isis234 odkedy sme doma uz chape, ale zase ma problem, kolko casu venujem babatku. Uz nech zacne skola a ma ine starosti😂
@zuzuliatko18 ano,,, kamoškina dcéra žiarlila na maldšiu sestričku
Este na jednu perlu som si spomenula.. syn – JEDINACIK z mojho jedineho tehotenstva - mal cca 4.5 roka, babicka a dedko ho zobrali do detskeho kutika kusok od nasho bytu.
Syn je velmi zhovorciny, da sa do reci s kazdym, takze o chvilku len pocuju ako sa s nim rozprava nejaka maminka:
Ona: „A Ty mas tiez nejakeho surodenca?”
Syn: „Mam! Brata.”
Ona: „Ako sa vola?”
Syn; „Neviem. 🤷”
Ona: „Nevies? Akoze nevies? 🤔😊”
Syn: „Lebo hned ako sa narodil ho maminka zabalila, zobrala prec a uz som ho nevidel.”
Ona: „😐🫥😶”
Babicka a dedko do toho kutika potom dlho nechceli so synom chodit. 😅
Este na jednu perlu som si spomenula.. syn – JEDINACIK z mojho jedineho tehotenstva - mal cca 4.5 roka, babicka a dedko ho zobrali do detskeho kutika kusok od nasho bytu.
Syn je velmi zhovorciny, da sa do reci s kazdym, takze o chvilku len pocuju ako sa s nim rozprava nejaka maminka:
Syn; „Neviem. 🤷”
Syn: „Lebo hned ako sa narodil ho maminka zabalila, zobrala prec a uz som ho nevidel.”
@akrobrab vymýšla historky.. bude z neho spisovatel😉
@zuzuliatko18 ja mám tak strašne rada tvoje prispevky 🤗 vždy ma pobavia. Držím vám palce a snáď už je všetko v poriadku 🍀
@zuzuliatko18 ja mám tak strašne rada tvoje prispevky 🤗 vždy ma pobavia. Držím vám palce a snáď už je všetko v poriadku 🍀
@akje jej, to je Ake mile ja uz cakam, Ake nove pozorovania pridu s nastupom do skoly. Momentalne je hrdy starsi brat, vsade Kam ideme ukazuje babatko s hrdo kocikujer😉
Ked sme na dvore, tak najmladsia chodi cikat na travu...najstarsiemu to nejako vadi a hovori mi...kukaj, mami..zase...sak si ju uz vychovajte.. 😃😵💫
Syn; „Neviem. 🤷”
@akrobrab Obdivujem túto detskú fantáziu. Aj keď viem pochopiť starkých, aké pohľady museli vtedy zniesť 😏
Náš malý, keď mal cca 4 roky, urobil so mňa klamárku pred kamoškou 🙂
Ja som jej pri návšteve povedala, že nechodí ešte do škôlky a tak nemôžem ešte do práce. Na konci návštevy som išla na WC a on jej zatiaľ stihol nahovoriť, že chodí do škôlky, ako to tam vypadá, aké hračky a kamošov tam má...
Nahovoril to tak presvedčivo, že ona potom nevedela, komu má veriť.
Podotýkam, nikdy predtým v tej škôlke nebol vo vnútri, ani v žiadnej inej. Nastúpil tam až keď mal vyše 5 rokov.

Ahojte 🙂 boli sme sa s detmi v meste najest...Eliske zabehlo, zacala kaslat, prskat, ruka na ustach...
Dominik jej hovori:" Eli, beatbox ?! "😅😅😅