icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zara0201
22. nov 2015

@extrate To mi pripomina mojho syna /coskoro 4 roky) ked ho napominam aby jedol, on na to: Neboj mami, mam to pod kontrolou, pripadne: Paneboze, uz ma neries kazdy den.

ivana_t
23. nov 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

jeej niektore su riadne dobre 🙂

timik1
25. nov 2015

pýtam sa malého(4) ráno v aute" oči si si umyl?"
malý na to : nie, ale vidím...

mamka_danka
25. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

tie deti niekedy vediet riadne perlicky povedat, ale je to zlate 🙂

matusiatko
25. nov 2015

Dcéra (5r.) sa s tatinkom celý večer hrala na koníka (tatinko bol koník, ona ho česala, sprevádzala, kŕmila a pod.). Po večeri sedíme v obývačke, maškrtíme muffiny (väčšie i menšie). Syn naložil každému po dva a postupne podáva každému tanierik. Keď podáva tatkovi, dcéra ho stopne, že tatkovi nie tie malé, lebo on má veľkú papuľu 😀 . Ja sa nechápavo otočím (v hlave mi skrsne, čo si to tá malá dovoľuje 😠 ) a ona v zapätí dodáva, však všetky koníky majú veľkú papuľu 😀 😀 😀

h2
26. nov 2015

Môj muž veľmi rád pozerá staré české filmy (mnohé čiernobiele) a ešte aj všetky možné dokumenty o druhej sv. vojne (tiež čiernobiele). Minule malý prepínal telku, zrazu natrafil na niečo čiernobiele a volá na Tatina: "Tatinkooo! Poď rýchlo sem, dávajú BIELOČESKÝ film! "

kocko
29. nov 2015

Dcéru som troška krémovala tvár, lebo mám suchú pokožku. O ona, nerob mi to, veď nie som škaredá. 🙂

petronelka77
29. nov 2015

Maly prisiel zo skolky a hovori mi, ze sa ucili o ludskom tele. Vsetky organy vie krasne pomenovat, urcit kde sa nachadzaju. Ukazuje mi, kde ma pecen, pankreas, creva atd. Nakoniec mi ukazuje, kde ma mocovy mechur. Zacne sa usmievat a pyta sa ma, ci viem, ze pipik sa vola aj inak 😉 Tvarim sa tak, ze neviem, nech mi povie. Pozrie na mna a hovori:"no predsa penis" 😊 A mami, vies co maju dievcatka? Holu rit 😊

janja2502
1. dec 2015

nas syn dnes: Idem si dat mobil na zabijacku 😀

jezibab
2. dec 2015

Včera môj 6r. syn kráčal obkročmo ponad širší kanál a kričí: Aha, ja mám rozkrok ako obor! (A môj muž na to: Aj ja som si to kedysi o sebe myslel...)

mimi1988
2. dec 2015

2rocna dcerka ma knizku so zvieratkami a vie ich po anglicky aj po slovensky..hovorim tatovi nasmu pozri aka je sikovna vyskusaj ju🙂TIGER - štajger*kohut-luster*pavuk-špajdler🙂)este ze som sedela na wc🙂))....

olcanoemi
2. dec 2015

dnes nasa mala, od vcera 3 rocna slecna, tiez pekne zaperlila....ocino si umyval zuby v kupelni a ja som na nho z obyvacky volala,aby cestou z prace kupil v pekarni chlieb...mala na nho zavolala : ocino a mne rohlicek! a potom sa ku mne otocila a sepka: mamina,pochopil to? a ten vyraz pri tom...myslela som,ze sa docuram :D

olcanoemi
2. dec 2015

vcera, pri oslave 3.narodenin,sme dcere povedali,aby zatvorila ocka kym jej prinesieme darcek..zrazu ich otvorila,my jej hovorime : zatvor ich! a ona: ked ja som si prdla! 🙂 a perfektne je,ze to mame cele na videu...to bude o par rokov srandy kopec pri pozerani... :}

meggie83
2. dec 2015

@miushka13 tak to my sme mali podobne,len s pizzou..vezieme sa elektrickou,samozrejne obchodna plna tych porcovanych pizz a maly na celu elektricku: "piča,piča"..to bolo jedno z prvych slov ohladom jedla,tak sme asi 2 tyzdne nesli cez mesto,pokial nevynechal ten makcen

raza
3. dec 2015

@olcanoemi to budú krásne a milé spomienky 🙂 my sme mali na svadbe takú milú príhodu, keď chcel starejší od najmenších detičiek, aby niečo pekné povedali svadobčanom, alebo zarecitovali básničku.. neterka (3 roky) mu odpovedala: teraz ma láskavo nechaj, papám jabĺčko 😀 a takého sprostého kameramana sme mali, že to zo záznamu naschvál vymazal 🙄

zuzu7899
3. dec 2015

Moj syn vysiel vcera na balon kde som sa rozpravala so susedou a zacal kricat Mamiiii od vcera som nejedol ja som taky hľľľadnyyyyyy skoro som odpadla od hanby a suseda namna to vazne???No co Vam poviem mama roka 🙂 🙂 🙂 🙂

siska53
3. dec 2015

@zuzu7899 a chutny preklep sa ti podaril,ze vysiel na balon. 🙂

zuzu7899
4. dec 2015

@siska53 fakt teda toto a mne sss 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lliillii
4. dec 2015

Baby, ja som včera dostala od malej zlaté hodinky s vodotryskom. Vraj som ich vždy strašne chcela, tak mi ich vyrobila :D Toto by ma v živote nenapadlo, že to zoberie vážne :D

petronelka77
4. dec 2015

Dnes maly s kamosmi zo skolky vymyslal, nepocuval, tak som mu uz pohrozila certami a peklom (teraz mozem, maju svoje dni a zajtra je den D 😉 aj ked to nikdy nerobim, ale pretiekol pohar trpezlivosti).
Pyta sa ma krpec,ako to vyzera v pekle, co sa tam robi a je 😉.
Hovorim mu, ze si tam certi beru zle deti a deti tam prikladaju drevo do ohna, musia pomahat a zametat a hlavne pocuvat 😉 . Pozera na mna, rozmysla a pyta sa, ze co tam jedia. Tak hovorim, ziadne sladkosti a dobroty, len zdravu stravu, ovocie a zeleninu. Hmmm, dobre, moze byt, ja mozem byt kludne aj vegetarianom 😀 😀 😀

inull5
7. dec 2015

Tak dnes som odpadla🙂 2 ročný mi dnes vysvetľoval jeho narodenie.varím dobehne za mnou a hovorí -"vieš vo mami,poviem ti rozprávku,keď som vošiel do bruška tak ma vybrali" zasmiala som sa a pýtam sa ho a prečo ťa vybrali? "preto lebo tam bola voda ale žiadne hračky" žeby si tie decká niečo pamätali?netuším kde na to chodi

gviera
7. dec 2015

Môj syn keď bol prváčik a v škole bol 3. deň: Mami, ja dnes nejdem do školy, prídem radčej zajtra... 🙂

mamka_danka
7. dec 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@petronelka77 kde tie deti na to chodia :D

petronelka77
9. dec 2015

@mamka_danka 😀 to by som aj rada vedela 🙂

timik1
9. dec 2015

...mna malý večer stískal v kuchyni a manžel vychádza zo sprchy s uterákom okolo pása a hovorí malému: necháš ju, to je moja žena... a malý 3r. mu na to: to je moja žena, ty si nájdi druhú... 😝

timik1
9. dec 2015

...alebo, na meniny niesol cukríky do skolky a večer sa ho doma pýtam, tak čo gratulovali ti detičky?...a on mi nato, že nie...ale ja som všetkým gratuloval a rozdával cukríky...

ninus22
10. dec 2015

Ja teda nemam este deti ale jednu perlicku viem z rodinneho archivu. Manzelov bratranec ked bol prvak zaperlil v elektricke. Isiel s tatom do skoly a videl na stene napis koko* ,pyta sa tata co to znamena. Ten mu zaskoceny povedal,ze to je kravata len inak povedane. Sadli si do elektricky a nastupil pan,ktory mal na sebe kravatu. Maly ho zbadal a na celu elektricku skrikol :tati,tati pozri ten ujo ma nakrivo koko* . 😀 tatino sa skoro pod zem prepadol 😀

adelusha
10. dec 2015

@ninus22 😀 😀

drahusa2
11. dec 2015
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

@ninus22 s chuti som sa zasmiala :D

kvetka589
11. dec 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@timik 😀 😀 tak to je super