icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

erickatt
26. feb 2016

Syn ma 17. Ale perli sem tam krasne. V stredu son mu vysvetlivala, ze kazdemu sa v telke paci ine a mysi to akceptovat. Ako on pozera o historiu ja nieco ine. A on stale nechape ako niekto moze pozarat nakupne maniacky. Tak mu vravim , ze tam aj poradia. Napr. Co si dat ked ma baba velku rit a male prsia. Na co bez zavahanua zadrel. VYPCHAVKY. a nelub to

danette
26. feb 2016

@pastinka nasa dcera minule objavila klasicku kalkulacku co som este ja nosila do skoly. Tak sa potesila ze aha ja mam novy telefon a sla s nou vecer aj spat. Asi pocitala ovecky :D

vierka74
26. feb 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

@danette mala si sa jej spytat ci aj napocitala nieco cez noc :D

babu15
26. feb 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@erickatt aj tie starsie vedia pekne perlit to je pravda

katuliena82
26. feb 2016

Syn sa opytal manzelovej dcery, ked si prezliekala pyzamo a nemala gatky ze: ,,a ty nenosis slipy?,, 😀

slivka11
26. feb 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

@katuliena82 :D :D :D

zana0077
26. feb 2016

@danette 😀 no len aby ti neprevolala kredit 😉

zana0077
26. feb 2016

Mladsia z dvoch dcer (5r)ochorela a starsia (7r) sa do nej pustila dolezita ako hovno v trave sposobom maximalne atektovanym, obocie zdvihnute a oci na vrch hlavy...tak "trosinku" skodoradostne...poznate z filmov..😉 no nelly, teraz ked si taka sikovna, ze si ochorela budes lezat 10 dni sama v izbe v posteli a pit horuci caj a jest hnusne sirupy...
Do toho horliveho prejavu som jej vravim...aaaale, lili, trosku empatie by nezaskodilo...
Lili...mami, co je to empatia? Ja..no sucit s inym clovekom, trochu lutosti a porozumenia...
Lili... Mami, no...je mi ta luto, ze ju celych 10 dni budes teraz musiet obsluhovat...

zana0077
26. feb 2016

Afektovanym

ikulka07
26. feb 2016

@zana0077 zlata 😀

dana_l
27. feb 2016

nase stvorrocne dvojicky sa rozpravaju v aute -
Mia - i love princesses. Do you love princesses?
Matko - No, I don't like princesses. I like trains.
Mia - I like trains too.
Matko - Do you love trains?
Mia - Yep. I love princesses and trains.
Matko - Aha.
Mia - Do you love princesses and trains?
Matko - Nope.

pencil
29. feb 2016

Boli sme na navsteve u svokry a vecer mi cestou domov slecna rozprava, co ju babicka naucila: "Dedko s babkou pekne zili, chalupku si postavili, babka prdla ako strela chalupka sa rozletela, dedko prdol este viac, odleteli na mesiac, mesiac bol opity kopol babku do riti... " A zacalo sa to nepekne stupnovat, kukam na malu, ze to co?? Si robi srandu, toto ta uci babina? A slecna: "Ano babi, sak z generacie na generaciu!"

h2
29. feb 2016

Včera na prechádzke: "Maminka, pamätáš sa, tu sme minule videli toho SAMOPOTULOVACIEHO psa."

jezibab
29. feb 2016

Dcéra Simonka (4r.)pozerá na bratove samolepky nalepené na posteli - je tam pretekárske auto s nápisom "BLAZE RACER". Simonka číta: "B-L-A-Z-E...BLAZE...mama, tam chýba "N", malo tam byť "BLÁZEN!"

yukki
29. feb 2016

@pencil ta daj aj ďalej....ako sa to stupnovalo? 😝

snezienka07
29. feb 2016

Na fb som nasla clanok, co by mali deti v svojom veku uz ovladat, tak som si vyhladala pre 5.rocne dieta a precitala som dcere. V klude si to vypocula a potom po chvilke zahlasila...Tak keby som toto vsetko mala robit, tak to radsej do Vahu skocim...

pencil
29. feb 2016

@yukki ja uz som sediva, zabudla som 🙂

stanusa89
29. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@snezienka07 ze ju to napadlo tak povedat 🙂

snezienka07
29. feb 2016

@stanusa89 no ved, ja sama som bola z toho v soku, ze taketo zahlasila...

sima410
29. feb 2016
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

@snezienka07 to ti verim ze si bola..

adelusha
1. mar 2016

@pencil toto aj moja svokra učila svoje vnúčatá, ale len po vyleteli na mesiac. Dalej to nepoznám, asi ani ona, tak ja som to vzala s humorom 🙂

1tatiana137
1. mar 2016
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

to je radost tie dietky uz sa tesim na anse

jarka800
1. mar 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@jezibab zlata, ze ju to tak napadlo 🙂

drotenka
1. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

aj ja uz sa tesim na tie perlicky ktore bude hovorit 🙂

zsoja
1. mar 2016

To su tie najkrajsie chvile s detmi 🙂

bubula_007
1. mar 2016

Ráno v posteli: "Mama, poďme už vstávať! Teraz ja nebudem prvý. Ja som päťka a ty si nula." 😀 Ako nestačí, že mám podla neho veľké cicky a prdel, ale už som aj nula. 😀

agiagi
1. mar 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@bubula_007 Tebe riadne dava :D

pencil
3. mar 2016

Mala (v tom čase cca 5r) sa na mňa zadívala a hovorí: "Mami vieš, ty si taka... užitočná." A odvtedy netuším, čo si mám o tom myslieť 🙂

mirkaaa80
3. mar 2016

Bavime sa so synom 5r. cim bude ked vyrastie, ze mohol by byt lekarom alebo zubarom...a on doplni: alebo mozem byt dochodcom 🙂

danette
3. mar 2016

Dnes sme boli na navsteve u sestry a akurat ked sme boli na odchode dorazil svagor a vykladal z auta velky nakup. Okrem ineho aj 2 kartony mlieka. Dcera 3r. na to prekvapene vyvalila oci a pyta sa: a to je mlieko vsetko pre kravy? 😀