Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@danette mala si sa jej spytat ci aj napocitala nieco cez noc :D
@erickatt aj tie starsie vedia pekne perlit to je pravda
Syn sa opytal manzelovej dcery, ked si prezliekala pyzamo a nemala gatky ze: ,,a ty nenosis slipy?,, 😀
@katuliena82 :D :D :D
Mladsia z dvoch dcer (5r)ochorela a starsia (7r) sa do nej pustila dolezita ako hovno v trave sposobom maximalne atektovanym, obocie zdvihnute a oci na vrch hlavy...tak "trosinku" skodoradostne...poznate z filmov..😉 no nelly, teraz ked si taka sikovna, ze si ochorela budes lezat 10 dni sama v izbe v posteli a pit horuci caj a jest hnusne sirupy...
Do toho horliveho prejavu som jej vravim...aaaale, lili, trosku empatie by nezaskodilo...
Lili...mami, co je to empatia? Ja..no sucit s inym clovekom, trochu lutosti a porozumenia...
Lili... Mami, no...je mi ta luto, ze ju celych 10 dni budes teraz musiet obsluhovat...
Afektovanym
nase stvorrocne dvojicky sa rozpravaju v aute -
Mia - i love princesses. Do you love princesses?
Matko - No, I don't like princesses. I like trains.
Mia - I like trains too.
Matko - Do you love trains?
Mia - Yep. I love princesses and trains.
Matko - Aha.
Mia - Do you love princesses and trains?
Matko - Nope.
Boli sme na navsteve u svokry a vecer mi cestou domov slecna rozprava, co ju babicka naucila: "Dedko s babkou pekne zili, chalupku si postavili, babka prdla ako strela chalupka sa rozletela, dedko prdol este viac, odleteli na mesiac, mesiac bol opity kopol babku do riti... " A zacalo sa to nepekne stupnovat, kukam na malu, ze to co?? Si robi srandu, toto ta uci babina? A slecna: "Ano babi, sak z generacie na generaciu!"
Včera na prechádzke: "Maminka, pamätáš sa, tu sme minule videli toho SAMOPOTULOVACIEHO psa."
Dcéra Simonka (4r.)pozerá na bratove samolepky nalepené na posteli - je tam pretekárske auto s nápisom "BLAZE RACER". Simonka číta: "B-L-A-Z-E...BLAZE...mama, tam chýba "N", malo tam byť "BLÁZEN!"
Na fb som nasla clanok, co by mali deti v svojom veku uz ovladat, tak som si vyhladala pre 5.rocne dieta a precitala som dcere. V klude si to vypocula a potom po chvilke zahlasila...Tak keby som toto vsetko mala robit, tak to radsej do Vahu skocim...
@snezienka07 ze ju to napadlo tak povedat 🙂
@stanusa89 no ved, ja sama som bola z toho v soku, ze taketo zahlasila...
@snezienka07 to ti verim ze si bola..
to je radost tie dietky uz sa tesim na anse
@jezibab zlata, ze ju to tak napadlo 🙂
aj ja uz sa tesim na tie perlicky ktore bude hovorit 🙂
To su tie najkrajsie chvile s detmi 🙂
Ráno v posteli: "Mama, poďme už vstávať! Teraz ja nebudem prvý. Ja som päťka a ty si nula." 😀 Ako nestačí, že mám podla neho veľké cicky a prdel, ale už som aj nula. 😀
@bubula_007 Tebe riadne dava :D
Mala (v tom čase cca 5r) sa na mňa zadívala a hovorí: "Mami vieš, ty si taka... užitočná." A odvtedy netuším, čo si mám o tom myslieť 🙂
Bavime sa so synom 5r. cim bude ked vyrastie, ze mohol by byt lekarom alebo zubarom...a on doplni: alebo mozem byt dochodcom 🙂
Dnes sme boli na navsteve u sestry a akurat ked sme boli na odchode dorazil svagor a vykladal z auta velky nakup. Okrem ineho aj 2 kartony mlieka. Dcera 3r. na to prekvapene vyvalila oci a pyta sa: a to je mlieko vsetko pre kravy? 😀

Syn ma 17. Ale perli sem tam krasne. V stredu son mu vysvetlivala, ze kazdemu sa v telke paci ine a mysi to akceptovat. Ako on pozera o historiu ja nieco ine. A on stale nechape ako niekto moze pozarat nakupne maniacky. Tak mu vravim , ze tam aj poradia. Napr. Co si dat ked ma baba velku rit a male prsia. Na co bez zavahanua zadrel. VYPCHAVKY. a nelub to