Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
S priatelom sa obcas dotahujeme a v tomto pripade bola pri nas aj dcera(8r). Hovorim mu: Ty si taky HAD! On mne: Ale aj had ma city! A dcera mu na moju obranu zahlasila: Ty si hadmacid!
No a isli sme do kolien. 😀 Hadajte ako ho od vtedy obcas volam? 😀
Syn (2r.) vola pipik "najaj". Raz ma zacal tahat za tricko a hovori: mamka ma najaj. Povedala som mu, ze mamka najaj nema na co on zareagoval: musi si kupit.
a este... jeho najnovsia oblubena zabavka je hovorit pismenka a slova k nim. A ako auto, B ako bager... tak som mu povedala N ako noha. Usmial sa a povedal N ako nota. Potom sa zamyslel a hovori. Nota - jednota. N ako jednota.
stara pani o ktoru sa staram mala zlomeny laket. na roentgene sa jej pytaju - A kde ste si zlomili ruku? (ktoru cast na ruke). a ona na to - U dcery v jedalni.
😀
Mami kolko mas rokov? 36, lilinka. Wooow, doooobry vek, som rada, ze si sa tolko dozila. A nelly kludne ako zelva, vybrala prst z pusy a prestala suchat ucho... ako slavnostnu bodku za programom poznamocka... Aj ked si taka stara, mozes mat truhlu ako snehulienka, nie. :-?
@zana0077 Tak to ma pobavilo, zlata :D
to mi pripomenulo moju 🙂 , keď sme išli cez cintorín, dcéra vtedy asi 7r, ma chcela "potešiť", vraj:
Ja Ti dám urobiť taký pekný pomník ako je tam (bol ružový mramorové srdce tam bolo) a samozrejme myslela to úplne vážne
vrchol materskej demencie - ked si chcem dat dole ponozky a vyzleciem si kvoli tomu nohavice.
😅
Švagriná mi hovorila, čo sa jej opýtal jej syn: "Mami, a ty kde budeš bývať, keď ja budem veľký?"
starsie deti sa hraju v basment. hovorim najmladsej nech sa ich spyta ci robia velky bordel. a ona pohotovo "posiela" dalej - Sophie, Lea are you doing a big mess? 🙂
Trochu ma presralo (prehnalo) 🙂
vcera boli deti zo skolky v divadle mikrobusom a mala mi poobede nadsene rozprava: do divadla sme isli takym malym autobusom, vies ako sa vola? MIKROFON 😀
idem s malým okolo kanálu a malý zahlási: Aha mami, anál .
Tie deti su dobre "vychcane" uz v mladom veku 😀 dnes dcerka pytala cukriky, tak som trocha vyjednavala, ze dostane za pusu, no chcela len malinku... Tak som jej navrhla, ze za malu pusu jeden cukrik a za velku tri, tak nech sa rozhodne, aku pusu mi da... Dostala som malu aj velku 😀 😀 😀
Dnes sme išli do Lidla a malý nechcel ísť, tak som že ho nalákam a vravím mu: ,,Poď si vybrať čo chceš sladké odo mňa na Veľkú noc" a on mi na to zahlási: ,,Mne stačí keď mi dás 5€" :D no a bolo po sladkom :D
@luciamiklova maly bude aky podnikatel 😉
@bobulazelena to áno, ten peniaze nikdy neodmietne :D
@luciamiklova nieco veru z neho bude...je to dobry zaciatok do zivota 😉
@luciamiklova kamaratkin maly zas predaval v skole cukriky co mal rozdavat na narodky 😀
@bobulazelena 😀
@adelusha no tiez maly podnikavec...co ti povem hambila sa ako hovado 🙂 a najlepsie ze dal taku cenu za jeden ze tolko nestalo ani cele balenie...no ale kupovali 😀
@bobulazelena hh dobreee :D náš tiež tak jeho bratrancovi predával jojo a vštci mu vraveli nech mu ho pekne dá že je rodina a on šak dám za 5 eur :D ale nakoniec sme to ukecali na to darovanie :D šikovné sú tie deti 🙂
@luciamiklova odpadnem z tych detureniec,fakt sa vo svete nestratia 🙂
@bobulazelena to veru nie, len kde na to chodia :D
Synovec našiel moju lopatku na sadenie a hral sa s ňou v záhrade.
Pýtam sa ho: "Čo robíš?"
On na to: "Hladám kutka (čítaj krtka)".
Ja (keď som sa dosmiala): "Už si ho našiel?"
On: "Nieee, je moc huboko (čítal hlboko)."
u nás sa tiež perlí....malý (3r) mi vraví: mami ja nechcem byť veľký,....pýtam sa prečo? on: lebo by ma nik nespoznal 🙂
Minule sme stáli na križovatke a syn (4) vraví: aha mami, tam ide presne také isté auto ako máme my. Ale tamto je umyté.

teraz mame -magnefoton🙂