icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

sofi2510
4. sep 2016

Ideme vo výťahu celá family t.j.: ja,mm,emmka(5r),sofi(9)a mia a Emmka(5r) zahlási:ty si kráľ, ty kráľovná...zamyslí sa na chvíľu a potom zahlási: "ale kto bude princ??? No dobre ja budem"

angela1103
4. sep 2016

Ja:"Ondrejko,treba si hračky po sebe upratať..."
O.: "Ja som riaditeľ a ten iba rozkazuje."

csabinka
4. sep 2016

Dcerka (2,5r) pozera starsi album,fotka z vyletu este s buducim manzelom a kamaratmi a mala hovori muzovi:Pozri kolko vela chlapcov je tu.Tento sa ako vola? M:Dusan. D:A tento? M:Miso. D:A tento? M: To je maminka 😀

trdelnik234
4. sep 2016

@sofi2510
kavopic je este v pohode, kavopicka by bolo horsie.

domca32
5. sep 2016

Žienky,idem sa s Vami podeliť o môj dnešný zážitok 🙂 malý(v decembri bude mať tri roky) dnes išiel prvýkrát do škôlky ! Ja hotová,spotená,uplakaná,že vyprevádzam môjho syna do života :D :D :D môj syn vytešený,od 4:45 hore,že už je to tu..prezliekam ho v škôlke,odprevádzam do triedy,slzy z mojich očí jak hrachy :( syn v zápale hry,noví kamoši,hračky ..akosi mi zabudol dať pusinku :( kričím naňho: Filíííp a božtek nič ? :( a on cez celú triedu: Nie maminká,nedám! Len choď už prosím Ťa domov,neboj nebudem plakať! Veď veľký chlapy neplačú 🙂 🙂 🙂 totálne ma zabil,ostalo mi sucho v hrdle a tak som teda odišla :( ešteže dnes prší,aspoň som dažďom zamaskovala slzy :( 🙂

natassa2
5. sep 2016

@domca32 snazil sa byt pred ostatnymi ako velky hrdina 🙂

domca32
5. sep 2016

@natassa2 aj to je jedna z možností 🙂 ale on je vo všeobecnosti taký frajer 🙂 🙂 som zvedavá,čo mi učiteľky povedia o 15-tej ked pôjdem pre neho 🙂

marytesss
5. sep 2016

@domca32 daj vedieť, som zvedavá čo ti učiteľky povedali 🙂

domca32
5. sep 2016

@marytesss ahoj,idem pre malého a až som nechcela veriť tomu,čo mi vraveli učiteľky:Že Filipko zlaty,dobrý,usmiaty,pekne papal,hral sa a naobed zaspal za 5minút ! ;) som sa pýtala,že určite vravíte o Filipkovi F. ? Vraj Áno 🙂 a malý mi vraví,že ide aj zajtra 🙂 odpadnem...takže nakoniec sa nehral na čáva,ale ním aj bol 🙂 🙂 môj malý čertík

mimanr
7. sep 2016

Maly mal dva a pol roka, pisala som zoznam na nakup a maly,ze aj on si chce napisat.Tak sme si obaja dokoncili a pytam sa drobca,ze co ma na zozname.A on cita:jablcka, rajcinky a Mercedes 😀

natassa2
7. sep 2016

@domca32 deti su niektore take🙂 Ako to dopadlo? Co ti povedali ucitelky? Bol stale taky hrdina, ci iba pred tebou? 🙂

zoruska
7. sep 2016

Maly si vcera takmer po roku spomenul na cicik, ze preco uz nemam mliecko. Tak sme sa rozpravali, ze uz ho davno cele vypil, ze uz nie je. Zrazu prisiel s navrhom:" Pojdeme do obchodu, Janko kupi mliecko, mama si ho da do prsicka, aby ho Janko mohol papat." 🙂

radusiq
7. sep 2016

U nas dnes prvy den v skolke, ina mamicka mi hovorila ze cestov do skoly jej maly zadrel ze "Mami ja nechcem ist do skoly, podme radsej do Pariza" 😀

jaron
7. sep 2016

Tá detská úprimnosť je vždy krásna (a vtipná):
"Ja som dobrá, pravda, lebo keď mi štyri krát niečo poviete, tak vždy poslúchnem."
🙂

mmartiniatko
7. sep 2016

Boli sme s 3,5 ročnou dcérkou na svadbe a malá išla za DJ-om a poprosila ho, či by jej mohol zahrať pesničku. Tak sa jej spýtal, že akú a ona Nad Tatrou sa blýska 😀 😀 Skorom som odpadla 🙂

jarka87
7. sep 2016

Naša má hlášky dennodenne :D jedny z posledných.
Ja: Simonka, do kúpelne som ti povedala.
S: Nejdem.
Ja: Je veľa hodín.
S: Nevadí, aj tak ma tu nikto nevidí.
Ja: Simonka, Ježiško vidí všetkých.
S: Je veľa hodín, Ježiško už spí.
Ja: Simonka, Ježiško nikdy nespí.
S: Ja chcem byť Ježiško a nikdy nespať :D /Naša totiž považuje spánok za stratu času :D/

Ďalšia. Stojíme večer s manželom pri posteli.
S: Maminka, môžem ti niečo povedať?
Ja: Áno, môžeš.
S: Ľúbim ťa najviac na svete!
Ja: Aj ja teba.
S: Tatinko, môžem ti niečo povedať?
T: Áno, Simonka, môžeš :D
S: Podáš mi, prosím, tú knižku za tebou? :D

a plno dalsich, tak musim pospominat :D

ejuska2586
7. sep 2016

@lejlla Nasa mala ma 7 a tampony su do dnes cipky, aby ma brusko nebolelo a vlozky su plienocky - ale pre dospelych. Ostalo jej to este z babatkovskych cias.

domca32
7. sep 2016

@natassa2 ahoj,no práveže áno 🙂 bol zlatý,neplakal,dobrý bol...vôbec ma nehľadal...

lussy211
7. sep 2016

No náš malý ...popravujeme pipiky ( sťahujeme predkožku lebo mal s tým predtým problémy tak dávame aj mastičku ) a že mamíííííí...."pipiky otvorenee"...sme sa narozmýšľali že čo, a to predkožka mu ostala stiahnutá:D

domitobi
7. sep 2016

môj čerstvý prváčik zahlásil prvý deň po škole:dnes som sa vyspal a som prvák zajtra ked sa vyspím budem druhák? 😉 😉 😉

lussy211
8. sep 2016

No dnes ďalšia 😀 😀 😀 :Malý vybehol spoza skrine s krikom "Mamíííííí....Oblizol ma pavúúúúk!!!" 😀 😀 ...no nevedela som že je také dačo možné:D

angela1103
8. sep 2016

ja: "Ondrejko, odlož túto palicu, či čo to je, na svoje miesto"
O: "To je pepeerková rúra"
(má to označenie PPR ).........a teraz už viem ten odborný názov a ja 😀

alllexis13
8. sep 2016

Nas 3r.syn neposlucha-resp.nereaguje ked mu nieco vravime,mozem aj 10x dookola opakovat,aby nieco urobil-umyt ruky,jest...atd.az ked zacnem menit ton hlasu a schyluje sa ku kriku ako tak zbystri a tazko horko urobi co mu kazem.No v poslednom case,ked uz vidi,ze bude zle,pozrie na mna a vykrikne-maninka,ty bud dobra,nekric!

masinka
9. sep 2016

hlaska nasej prostrednej - Mami, na co sa ides dnes uz druhykrat sprchovat, co mas zase Kramare ?

radusiq
9. sep 2016

Mamiiiii ja nechcem pozerat tuto rozpravku, je prilis farebna.

sam2
9. sep 2016

No nas maly je expert na 4. Ma tri. Tak jeden z poslednych:
A: mami?
Ja: ano?
A: a ty mas pipika?
Ja:nie Alexko, maminka nema pipika
Chvilka ticha, rozmysla
A:aha, tak ti musime s tatinkom kupit 😁😁😁
No tak dakujem pekne 😂

katkuz
9. sep 2016

dnes, vraciame sa s najmladsou domov a spomenula som si, ze takto sme chodili aj s prostrednym - mal vtedy nieco malo cez dva roky a na svoj vek vyborne rozpraval a vedel naspamät versovanu rozpravku O Cervenej Ciapocke. Cestou sa pristavoval pri kazdej brane, kde mali psa a s jednym sa nie a nie rozlucit. Uz sme aj pokracovali dalej, on sa este vratil a psovi povedal: ".... a pozdravuj staru mat!"

sam2
10. sep 2016

@katkuz jeeej si mi pripomenula mojho synovca, ked maly pisali list Jeziskovi. Ked uz bol chvilku ticho, sestra sa ho pyta, ci chce este nieco dopisat a on vyhrkol: "dakujem za vsetko co mi prinesies a pozdravuj Mariu" 😂😂😂😂 mal asi 5 rokov

domca32
10. sep 2016

@sam2 🙂 🙂 🙂 zlaté 🙂

yukki
15. sep 2016

Deti sa hrabú v taškách, chystajú na druhý deň veci, všetko na kopách von z tašiek.....Ja kukám na rozvrhy a vravím :Markétka máš triednicku hodinu.... a Máňa:
Ja nemám triednicku hodinu, ja hľadám perečník!!!!!!!!!!!!