icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zuzikak
6. feb 2017

Moja mala ( 2,5r.) dostala na olovrant kolacik. Chutil jej a jedla ho v pohode. Pytam sa jej uplne zbytocne: "chuti ti kolacik". ":Nie, vobec mi nechuti mama." Pytam sa preco ho teda papas ? "Ja ho nepapam, vobec, ja ho iba ochutnavam...

bubula_007
6. feb 2017

8x z 10 vyznaní 5r.syna je: Ľúbim ťa až do srediečka. Tie zvyšné dve, v lepšom prípade znejú: Ľúbim ťa, ale do Stefany som zamilovaný. A dnes večer: Ľúbim ťa ako všetky kvety...a tie smradlavé, že fuuuuuj... Tam som ho radšej stopla. 😲

zuzikak
6. feb 2017

Tak pridam este z leta : Prisla za mnou a moja malicka (2,5r.) a bola velmi nestastna, az do placu jej bolo. Nasla si na nohe stipancek a nevedela pochopit, ze preco ??? ju ten mravcek postipal a "ANI NEPOVEDAJA PVEPAAAC" !!! (boze ako milujem tento detsky svet 🙂)

zuzikak
6. feb 2017

Cesta autom: "tatino, čo je to tam vpredu to červené?" - ktoré červené myslíš ? - "No to medzi tými oranžovými". - akými oranžovými (snaží sa tatino dopátrať). "No predsa medzi ďalšími, inými, vidíš už?"

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Muž odpratáva pred panelákom sneh a hovorím dcérke: chceš tatovi vonku niečo zakričať? Posadím ju na okno a ona kričí: tato si opitý??!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Do obchodu nám normálne trvá cesta 5-10min. Odkedy je sneh je to 20min..všade ma dcérka (2,5r) upozorňuje na "kako" a "cikanice" Musí to obísť tak meter až dva,ak má chodník tak 50cm a na jednej strane je kako odmieta prejsť. Ak to neobýdem tak ako ona ale prejdem tak 20cm okolo kričí po mne: Ty si stúpila do kaka!!! Sánkovanie si užíva...celý čas sleduje zem a kričí po mne:Ty si prešla kako!!!!tam bolo kako!!! Cestou domov ukazuje na všetko na zemi: to sú cikanice? Ja: nie to je blato. Ona: to sú cikanice!!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Muž sa porezal v kúpeľni bola krv malá sa nevedela vynadívať,keď som to umyla revala,že ona chce krv už na 10x mi došli nervy tak sa jej pýtam : odkiaľ ti mám zohnať krv mám sa porezať alebo čo? Ona:áno

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Spokojne sa maľujem v kúpeľni malá príde nenápadne odrazu mi stiahne nohavice začne ma biť po zadku a kričí: aáá dupka!dupka!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Komentáre k jedlu: u kamarátky som pila pajenku a bola mi to fajnota! Toto neni humus,fuj ble-ble? Hmmm dobre si navarila! Nedobre si navarila,nevar už mäso var gísku(grísku) Ty choď variť gísku ja sa budem hať! Po obede a pred spaním príde ku mne rozhodí rukami a vyčítavo mi hovorí: mama!veď ty si mi zabudla dať sladké!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Malá ma stále pri kakaní chcela držať za ruky ale aj 15min tak som jej začala nosiť macka a povedala som jej nech ho drží za ruky ak to ide ťažko,včera večer na mňa kričí z nočníka: mama macka!!MAMA CHOĎ ZOHNAŤ MACKA!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Keď tlačí: Nepozeraj sa na mňa!Ani trošku ani veľmi!

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Potrebovala som si zavolať sadla som si na gauč a malá prišla s vlhčenými utierkami že či mi môže umyť nohy,tak si hovorím prečo nie aspoň si môžem zavolať. Malá mi stiahla ponožku a dala sa do práce asi za 5min mi došlo čo to ona pre boha robí...tak sa jej pýtam:to ako umývaš?? A ona : taktooo (naliala na utierku čaj) potom taktooo (vopchala utierku do nuteli) a takto! A capla mi to na nohu ešte aj pomedzi prsty...

nikomutonepoviem
7. feb 2017

Máme doma osy, normálne nám lezú z pod podlahy na pošte sa pýtam malej ideme kúpiť sprej na...? Ona: vši!

medulienka2011
7. feb 2017

Syn 5r. v škôlke spievali pesničku pláva kačka ....Citujem" "Prišiel káčer ťapi ťapi, do zobáka rybku lapí, UKÁJA sa krásavec"DDDDDD, miesto ukláňa...😵😂

nikomutonepoviem
7. feb 2017

na chodbe niečo páchlo , chodím okolo malej poťahujem nosom a ona zase tak smiešne rozhodí rukami a že: ja som sa umývala!

adelusha
8. feb 2017

@nikomutonepoviem to s tým snehom je celkom milé, ako to tvoja dcérka prežíva, no nemohla som tam dat "like" lebo mne samej je az zle, ked idem von a namiesto užívania si bielej krásy všade vidím žlté a hnedé fľaky a ked chcem malého povoziť na boboch, tak normálne ze predvádzam nový olympijský šport-slalom pomedzi psie výkaly

sticker
nikomutonepoviem
9. feb 2017

@adelusha no to musím súhlasiť a ešte keď sa predierame pomedzi ten bordel 3 "psie mamičky" ma zastavia a rozpravajú mi čo dnes ich "psie deti" robili akoby nas teraz niečo spájalo keď oni majú psa a ja dieťa. Alebo v kočíku decko na rukách pes a nerozprávajúo decku ale o psovi no to je už bomba. Mám sto chutí im povedať že rozdiel medzi našimi deťmi je vtom,že moje neserie všade po zemi...

mirkaaa80
10. feb 2017

Minule zehlim deckam oblecenie, ukladám ho na kôpku, keď si to 6r.syn všimne a prísnym tónom komentuje: No dúfam, že to nejdeš zase predať... sak za chvíľu už nebudeme mať čo nosiť!!!😊

fortunamayor
11. feb 2017

Vonku pršalo, dcerka 5 r. pozrela z okna a hovori - No dnes je zúfalé počasie... 🙂))

Robila som jej čaj a pýtam sa, milačik, donesieš mi prosím pohar z obývačky? Dcerka - ,, Pre teba všetko žena,,
🙂))

ikulka07
14. feb 2017

Včera dcérka Tinka (skoro 4-ročná slečna) hovorí tatikovi: Tatik, ty si najlepší tatinko na svete. Dobre, že si mamka spomedzi všetkých tých fešákov vybrala práve teba 😀❤❤❤

roamers
14. feb 2017

Syn bude ma o chvilku 1,5 roka a celkom bravurne zvlada znakovu rec pre babatka. Sedime v restauracii a asi po 5 x mi znakuje zajacika. Uz asi po 100x sa rozhliadam, no ziadneho nevidim. Ked zase ukaze zajka, zacnem teda naozaj patrat. Po chvilke ho naozaj najdem. Vyrazne obdarena slecna ma na tricku playboy zajka 🙂.
Ak ti muzi!

medulienka2011
14. feb 2017

Syn 5r. Vychádzame zo škôlky, ja , syn, manžel... manžel si na chodbe "uľavil" -pupol... 🙂 Otvoríme bránu škôlky že ideme do auta a syn kričí: Fuuj, ocko si tu prdooolDDD A milion prichádzajucich rodičov rehot...Apropo, syn pred chvíľou: Mami, som si grgol aj prdol...🙂

lenka_samorin
14. feb 2017

včera sme si s 5r synom a 3r dcérou spomínali na výmysly, ktoré Tomi narozprával ako 2-3 ročný. A najväčší úspech mala básnička, kde spojil Spadla hruška zelená a Hojda hojda. Znelo to - Spadla hruška zelená, rozbila si kolená, lebo v izbe na almare, zabudla si okuliare. Nevedela zísť, vybila si z huby, všetky štyri zuby, čímže bude hrýzť. 🙂 Smiali sme sa ako blázni vtedy pred 3 rokmi aj včera, bola to veľmi príjemná chvíľa.

mimanr
16. feb 2017

Chystame sa na karneval, maska je nindža. Ked je maly obleceny, hovori: Mami, aj zhasnes, aby som bol tajomny? ❤

mimanr
16. feb 2017

Dala som synovi jest, odniesol si to do izby. Z izby pocut cudne zvuky. Kricim: Jes alebo sa venujes somarinam? Odpoved: Aj,aj!

elenita
17. feb 2017

@mimanr To s tou maskou bolo také zlaté.... ❤😇

mima283
17. feb 2017

Baby co mne sa stalo....aj sa to tu normalne hanbim pisat...mali sme na navsteve znamych a maly (ma rok a mesiac) mal nejake to svoje trapenie, mozno bol aj daky rozruseny z navstevy, no furt sa po mne zliepal a tahal na za gate. Ja som este potrebovala im cosi polozit na stol a ako aom im to tam davala, tak ten truhlik ma tak potiahol, az mi teplaky po koleny stiahol a nohavicky mi zliezli do pol rite...som mala plne ruky, lebo som davala misu na stol tak som nestihla si to chytit...ja normalne nechapem, ako to urobil, ale dom myslela, ze tam skapem od hanby....akoze fakt to bolo na mna moc, ze niekto si sedi u nas a zrazu nanho vybehne moja rit prehnuta...neviem ani co vsetko mi bolo vidno a asi to ani nechcem vediet....

zuzikak
17. feb 2017

Maminááá, toto je ale mega supéééér obed ! Ja mám také šťastie.... Ako dobre, že som v tej škôlke skoro nič nezjedol.....

zuzikak
17. feb 2017

Vedeli ste, ze morsky konik nie je pichlavy ale makky, pretoze sa dlho kupe ? - teda ja neviem. Nedrzala som ho v rukach ale podla teorie mojho syna to tak je 🙂

luci5
17. feb 2017

zvyknem deťom hovoriť vetu: tak prečo sa pýtaš keď vieš? ... Raz sa ma dcéra čosi opýtala no v zápetí si dala aj odpoveď.. a potom si sama sebe hovorí : no prečo viem, keď sa pýtam 🙂